merhaba arkadaşlar geçen gün bilgisayarımda bi problem oluştu we bi program yüzünden c: nin tamamını kaybettim recoverty i kopyalamamıştım :( xp yi tekrar kurdum internet sitesinden bütün driverları ve sistem softwareları sistem utilitys leri indirdim herşey sorunsuz çalışıyor ancak softwarela alakalı eksiklerim war bunlar; * ekranda şağ alt köşedeki bi programla max. performans yada max.pili seçebiliyodum o yok :( * laptopun alt bölümündeki kısayollardan ses açma kapamaya falan basınca sağ alt köşede ufak bilgi ekranı açılıodu artık o çıkmıo :( * gene o kısayollardan play e basınca otomatik windows media player ı açıodu artık açmıyo :( * bide power düğmesinin yanında media direct kısayol düğmesine basınca otomatik açılırdı şimdi açılmıo :(
bunlarla alakalı software a sahip olana arkadaşlardan yardım istiyorum we yardım edicek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
1. denetim masası güç seçenekleri menüsüne bak. 2. ses kartı ile ilgili yazılımı kur. 3. ses kartı ile ilgili yazılımı kur. 4. klavye için ek yazılımın kurman gerekebilir..