Şimdi Ara

DELL N5010 Isınma Ve kapanma sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dell N 5010 Kullanıyorum i5 6Gb Ram 6Bit

Laptopum daha önceden kapanma sorunu yapmıyordu ısınıyordu sadece ama şu sıralar ısınma ve kapanma sorunları yapıyor elektriği kesiyor kapanıyor resetlemiyor.
    Acaba tozdanmı kaynaklanıyor birde termak macunmu çekilmesim lazım?
    fan Ve harddis çok sıcaklıyor son olarak soğutucuyla alakası olabilirmi

• Dostum bende bu laptopa sahibim Termal macun vs. Vs.. Boşver aynısı bende de oldu alttaki fan deliğine iman gücüyle üfledim içinden tozlar Parça Parça çıktı şu anda taş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luznyluzak -- 15 Kasım 2014; 17:03:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierenys

Dostum bende bu laptopa sahibim Termal macun vs. Vs.. Boşver aynısı bende de oldu alttaki fan deliğine iman gücüyle üfledim içinden tozlar Parça Parça çıktı şu anda taş gibi

Akşam akşam güldür beni , Allah rzı olsun sağ alt bölümdekimi kasayı açmadan üfledin sanırım
  • Ben öyle yapmıştım sonra bilgisayar bidaha öyle olmadı. bf3 oynuyoken kapanıyordu aşırı ısınmadan kasayı açmayı denedim klavyenin bir parçası çıkaramamıştım eğer üfleyince olmuyorsa süpürgeyle Çek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luznyluzak -- 15 Kasım 2014; 17:12:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierenys

Ben öyle yapmıştım sonra bilgisayar bidaha öyle olmadı. bf3 oynuyoken kapanıyordu aşırı ısınmadan kasayı açmayı denedim klavyenin bir parçası çıkaramamıştım eğer üfleyince olmuyorsa süpürgeyle Çek

Pm bakarmısın üstad
  • N5010 bende de var. Aynı sorun vardı. Termal macun vs boş işler. Kasayı açıp fan bölümünü temizle sorun biter. Ben temizledim 1 avuç toz dolmuş. Pamuk gibi olmuşlardı.

Bu video da ki gibi olmuştu.

dailymotion
    Dell Inspiron R15 N5010 M5010 Dust Cleaning Cooling Fan, Heat Sink and Assembly. - YouTube - video dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/x1z87iz_dell-inspiron-r15-n5010-m5010-dust-cleaning-cooling-fan-heat-sink-and-assembly-youtube_tech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naten -- 23 Aralık 2014; 14:40:03 >

• Aynı sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • firstemperor kullanıcısına yanıt
    Temizlik ve macun yenilemesi yapın veya yaptırın.
  • Heryerini temizledim alkolle, macunlari yeniledim, önceden 5 saniyede kapanıyordu, Şimdi 20 saniyede kapanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firstemperor kullanıcısına yanıt
    Sizin sorununuz ya anakart ya soğutucu bloğu, tam anlamıyla soğutucu oturmuyor yada o bakır boru içersinde gaz falan kalmamış otursada bir işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.