Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
0
Favori
40.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: since1910

quote:

Orijinalden alıntı: cemark

bende zaten oyun meraklısı degılm haftada en fazla bı kere sıkıntıdan oynuorm . oyun meraklısı olsam dırek ps3 yada xbox alırım . ps3 kırılırsa alıcam tabe. yoksa her oyuna 100 tl bayılamam.

dostum su an cıkan gow3 bile 80 tl ye düştü çogu oyun oynanıyor ve 2 el olarak 30-40 tl ye satılıyor.1700 laptopa para baglanacagına 699 bir ps3 ve uygun bir laptop daha mantıklı.laptopta ekran kartı ne kadar yuksekse ısı okadar artıyor isterse 1 gb olsun mutlaka oyun hep artı bir guc istiyor ne kadar kartın ıyı olursa olsun aşırı ısınıyor ( oyunlarda ). bunu bır cok laptopta test ettım. diger dell modellerinide incelerseniz cogu kışi aşırı ısınmadan sikayetçi

bende zaten senın gıbı dusunuyordum dell 1557 ıle aynı kasa olan dell 1555 alıcaktım daha uygun fıyatlıydı dıye. ama bırden ne olduysa kafama estı gıttım 300 400 daha fazla verıp sırf i7 ıslemcılı olsun dıe 1557 aldım . oyun meraklsıı bırı degılım o yuzden ekran kartı cok ısıme yaramıcak.bende bare ıslemcısı pıyasadakı en ıyı olan laptopu alıp benı goturebıldıgı kadar gotursun dedım 1557 aldım .p8700 ıslemcılı 1555 alıcaktım .aslında onu alsam da bence benı bı kac yıl gotururdu ama aldık bı kere saglık olsun.

• cihazınız hayırlı olsun bende fiyatının düşmesini bekliyorum bir katakülleye geldik vatan fiyatı 1600 yaptı dahada düşer derken fiyat arttı yine beklemedeyim.bence piyasadaki en uygun fiyatlı ve en hızlı cihaz .
  • ben dün aldım cihazı vatan dan fakat win7 kurulum cd'si verilmedi. nedenini sorduğumda dell'den kaynaklandığını söylediler. yeniden işletim sistemini kurmam gerekirse nasıl halledeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven

ben dün aldım cihazı vatan dan fakat win7 kurulum cd'si verilmedi. nedenini sorduğumda dell'den kaynaklandığını söylediler. yeniden işletim sistemini kurmam gerekirse nasıl halledeceğim?

ben ilk çıkan partiden aldım vistalıydı ve 4-5 DVD verdiler aynı şekilde Win7 yüksetmesi yaptığımda da 2 tane DVD yolladılar
    sonraki partilerde de vermeleri gerekir ama yoksa bile kendi Recovery'si bulunuyor. Çalıştırmak için PC açılırken kısayol yanlış hatırlamıyorsam "Alt+F11"di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ïnsert -- 1 Mayıs 2010; 21:13:22 >
  • Slm arkadaşlar. Laptop'u alalı 4 ay filan oldu memnun olmadığım tek bataryası vardı. Dün akşam disklerden birini bitlocker ile şifrelemek istedim fakat TPM olmadığını söyledi bu nedir yaa benim iş yerinde kullandığım HP var neredeyse 3 yıllık notebook onda bile var TPM ama Dell 1557'de yok ne aptalca keşke HP elitebook kararımdan vazgeçmeseyim...
  • bu sorun için ing bir makale var belki yardımcı olur

gpedit.msc Başlat menüsündeki arama kutusuna girin ve Enter'a basın
    Politika altında Yerel Bilgisayar Sürücüler Sistem gitmek Bilgisayar Yapılandırması \ Yönetim Şablonları \ Windows Bileşenleri \ Bit Locker Sürücü Şifreleme \ İşletim ve çift tıklayın kimlik doğrulamasını gerekli ek başlangıçta.
    Enable özelliği ve TPM BitLocker uyumlu bir kontrol etmek için izin ver yanındaki kutuyu, Uygula'yı tıklatın ve Ok ve Editör yakın Politikası out of Local Group.
    geri sabit disk size şifrelemek için BitLocker açmak istiyorum gidin. A restart will be required to prepare the disk, and at this point make sure the flash drive is plugged in. Yeniden başlatma diski hazırlamak için gerekli olacak ve bu noktada emin flash sürücü takılı olduğundan emin olun
    Eğer flash bilgisayarı her başlattığınızda sürücü başlatma tuşunu kullanmak istendiğinde konum yeniden başlattıktan sonra.
    Seçin sürücüyü anahtar saklamak için kullanmak istiyorum
    Bu yöntem uygun olarak olmasa da en azından dışarı çıkmak ve TPM içeren yeni bir sistem satın almak zorunda değilsiniz

• İlgin için tşkler. Anlattığın şekilde kullanıyorum ama o kadar para veriyoruz her makinede standart olan bi donanım bunda gelmiyor gerçekten can sıkıcı.
  • Şu an notebook almak istesem bu modeli alırdım..Gerçekten fiyat/performans oranı çok iyi..
  • Bende aranıza katıldım dün hb'den elime ulaştı ilk olarak üzerine win 7 ultimate 32bit kurdum üzerinde gelen 64bit kullandığım bazı programlarda sorun çıkartıyor.
    Tek sorunum driverlar dell'den indirmeyi bir türlü beceremedim bir program indirtiyor o programda download işlemi başlamıyor kendini kapatıyor.
    Birde bataryanın altındaki sim kart yuvasını hsdpa içinmi ?
  • driver indirmek istediğiniz zaman "download via browser" gibi bir seçenek vardı ordan yükleyin
  • Arkadaşlar bir sürü bios update falan filan ıvır zıvırla uğraşcaksak niye alıyoruz biz bu laptopu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whoisthis

Arkadaşlar bir sürü bios update falan filan ıvır zıvırla uğraşcaksak niye alıyoruz biz bu laptopu?

güncellemeler, düzeltmeler için yapılır
    güncelleme istemiyorsan git casper falan al hiç uğraşmazsın müşteri memnuniyetinde 10 numaradır zaten
  • Arkadaşlar kullandığım programlarda F5, F9 tuşları çok işime yarıyor fakat bunlara fn ile basmamız gerekiyor. fn'i sürekli basılı tutmanıın bazı dell modellerinde mümkün olduğunu gördüm. bu modelde bu nasıl yapılır?
  • Windows Tusu (Fn`nin sagindaki tus) + X

Orda sag altta Multimedia tuslarindan Function tuslarina gecebilirsin. (Tabi bu seferde multimdia tuslari icin Fn`e basma gerekicek)
  • Bilgisayar çok iyi ancak pause/break tuşu yok. Program yazarken bayaa sıkıntı veriyor. Oldukça uzun bir kod yazdım ve kaydetmedim. Kod sonsuz döngüye girince pause/break olmadığı için durduramadım.http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19285247.aspx adresindeki registry ayarları kullanılarak f10 tuşuna pause/break görevi atanabiliyormuş. Ben henüz denemedim. Elimdeki projeyi teslim etmeden windows'u fazla kurcalamak istemiyorum.
  • evet istersen biostan da değiştirebilirsin Multimedi Key - Function Key gibi bişeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ïnsert -- 12 Mayıs 2010; 0:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithless35

Bilgisayar çok iyi ancak pause/break tuşu yok. Program yazarken bayaa sıkıntı veriyor. Oldukça uzun bir kod yazdım ve kaydetmedim. Kod sonsuz döngüye girince pause/break olmadığı için durduramadım.http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19285247.aspx adresindeki registry ayarları kullanılarak f10 tuşuna pause/break görevi atanabiliyormuş. Ben henüz denemedim. Elimdeki projeyi teslim etmeden windows'u fazla kurcalamak istemiyorum.

ekran klavyesinden de yapabilirsin aslında

• Merhaba,

BIOS updatelerin hangilerini yaptınız? En son çıkan diğerlerini de içeriyor mu yoksa sırayla yapmamı mı tavsiye edersiniz?
  • Arkadaslar carrefour da 1099 tl su anda bu notebook, alinir mi sizce? Performansini i3 islemcili ve ati 5450 ekran kartli Dell inspiron 1564 ile kiyaslayabilir misiniz? Acil cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mce07

Arkadaslar carrefour da 1099 tl su anda bu notebook, alinir mi sizce? Performansini i3 islemcili ve ati 5450 ekran kartli Dell inspiron 1564 ile kiyaslayabilir misiniz? Acil cevap bekliyorum

daha önceki mesajlarına baktım o indirimli model 1557 değil 1555'tir. Acer ve Dell'i karşılaştırırsan kesinlikle Dell derim çünkü yerinde servis hizmeti daha iyi, Acer'da bazı ısınma sorunları olabiliyor.
    ekran kartı ve işlemci karşılaştırması bakarsak Insp 1564, Stud 1555'ten küçük farklarla daha iyidir, daha yeni teknolojileri destekler

quote:

Orijinalden alıntı: bravefart
    Merhaba,
    BIOS updatelerin hangilerini yaptınız? En son çıkan diğerlerini de içeriyor mu yoksa sırayla yapmamı mı tavsiye edersiniz?

en son güncellemeyi yüklemen yeterlidir şu an en son BIOS güncellemesi: A05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koxp94 -- 15 Mayıs 2010; 22:05:52 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.