Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
0
Favori
40.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pil omru ve sagligi icin, pilin genel olarak full sarj edilip full bosaltimasi iyidir.
  • ayda bır kere pılın full sarjını bıtırıp dıger zamanlarda da pılsız kullanıyorum. ınternette en saglıklısının bu oldugunu okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Orijinalden alıntı: agurcam

öncelikle herkese merhabalar. bende bu dell 1557 modelinden almayı düşünüyorum hepsiburada dan ancak bu herkesin farklı bir yorumu var. bu ürünü hepsiburada dan alan bir arkadaş allah aşkına bu ürünün özelliklerini paylaşırsa çok sevinirim. mesela üründe e-sata varmı windows 7 mi bluetooth varmı bir türlü içim rahat edemedi almaya mesela ereyon da ürününün bluetooth u var gibi görünüyor hepsiburadada herhangi bir bilgi alamadım. bide internette başka bir siteden alışverişe gerçekten çekiniyorum. hepsıburada dan bu ürünü alan bir arkadaş lütfen tüm ürün özelliklerini paylaşsın şimdiden herkese teşekkürler, alanlara da hayırlı olsun.

Bahsettiğiniz üç özellik bu üründe bulunuyor. E-Sata zaten kasanın özelliği o gidemez, aynı şekilde Bluetooth özelliği de Türkiye'ye gelen mağaza ürünlerinde bulunuyor. Windows 7 zaten ne yazarsa odur, eski modellerde vista vardı fakat hepsiburada.com stokundaki gibi artık bir çok üründe W7 ile geliyor notebook'lar.

ilginize teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemark
    ayda bır kere pılın full sarjını bıtırıp dıger zamanlarda da pılsız kullanıyorum. ınternette en saglıklısının bu oldugunu okudum.

ben de aynen böyle kullanıyorum pili
  • Selamlar ben de 1557 yi (W 7 yüklü olarak) hepsiburada com dan aldım. Bikaç saat önce elime geçti. En önce BIOS update ini yaptım.
    Şimdi sorum şu.

Sesi güzel olmakla birlikte ekolayzır türü bir ayar yok mu? Ses bölümünde böyle bişey bulamadım
  • x-rayted, başlat çubuğunda, en altaki arama bölümünde, şunu yazmaya başla "IDT Audio" zaten program yukarda çıkar, "IDT Audio Denetim Masası" adıyla... Dosya yolunu hatırlasama yazardım da aklıma gelmedi şimdi, Hayırlı olsun ayrıca...
  • Merhaba, ben de bugün bu cihazı Vatan'dan aldım. 1780 TL civarı World Karta 5 taksit şeklinde. Sormak istediğim birkaç şey var:
    - Arkadaşın biri bios güncellemesi yaptığından bahsetmiş. bu gerekli midir ? Şu anki bios versiyonunu nasıl öğrenebilirim ?
    - Adaptör girişinin üzerinde küçük bir led var. Bu nedir acaba ? Bir de bu aletin harddisk ledi yok galiba. Ben çok alışkınım bu lede bakıp işlemlerin durumu hakkında bilgi almaya. Bakalım ne yapacağım. Teşekkürler.
  • Gümüş kurşun sağolasın ben de buldum IDT yi..

BIOS güncellemesini kullanma kılavuzunun yanında çıkan kağıtta yapınız çünkü en son bios websitesinde gibi bişey yazıyor o yüzden yaptım...

HD ışığı olmadığı gibi..Klavyede internet kısayol tuşu da yok ben de ona çok alışkınım arıyorumç..

ayrıca bir yerlerde klavye aydınlatması ayarı var ama öyle bişey yok...
  • Bios hakkında beimde çok bir bilgimyok biraz armut piş ağzıma düş olcak ama kısaca ne oldugunu ve güncellenmesi durumunda ne gibi kazançlarımız olduğunu yazarmısınız.

Klavye aydınlatması aslında dell 1557 lerde var ama türkiye satılmıyor. Youtube da bırı upload etmıs onda gordum cok güzel bir özellik. 25 $ aydınlatmalı klavye secenegı sunuyo dell.
  • laptobu sipaariş verdim bugün geldi ama ilk izlenimim çok kçtü. i7 işlemci gibi çalışmıyor gibi duruyor ayrıca çalıştırdığımdan beri aşırı derecede fan sesi var. bilgisayar hiçbir işlem yapmamasına rağmen bir anda fan çalışıyor. ve durmak bilmiyor.

ne yapmam gerekli? ürün arızlaı mı yoksa?
  • vistayı sıldıkten sonra 64 bıt wındows 7 yukledım ve vistada tam ekran oynayabıldıgım call of duty w7 da ekranın sagıdna ve solunda sıyah bosluklar seklınde oynanabılıyor.bu sorun nasıl duzeltılebılır bır cözümü olan arkadas varmı.
  • oyunda çözünürlüğü ayarlaman gerek.
    1280x768 yada 1366x768

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koxp94 -- 10 Nisan 2010; 16:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: congrulate

laptobu sipaariş verdim bugün geldi ama ilk izlenimim çok kçtü. i7 işlemci gibi çalışmıyor gibi duruyor ayrıca çalıştırdığımdan beri aşırı derecede fan sesi var. bilgisayar hiçbir işlem yapmamasına rağmen bir anda fan çalışıyor. ve durmak bilmiyor.

ne yapmam gerekli? ürün arızlaı mı yoksa?

Bilgisayara sonradan hangi yazılımları kurdunuz ? Ben sadece anti-virüs programı olarak Microsoft Security Essentials kurdum. Benimkinde herhangi bir ısınma veya ses yok. Sizin bilgisayarda bir program aşırı cpu kullanıyor olabilir. Görev yöneticisinden programların cpu kullanımlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar, pil simgesine sağ tıklayınca "Dell Pil Ölçer" diye bir tuş çıkıyor. Burada "Pil Ömrü" diye bir başlık var. Bu başlık altında "Pil Şarjını Devre Dışı Bırak" diye bir seçenek var. Bu seçenek ile pilin şarj edilmesini durdurabiliyoruz. Bu seçenek pil ömrünü arttırabilir diye düşünüyorum. Ancak bir yandan da pil şarjı %100 olunca zaten şarj otomatik olarak kesilmiyor mu ? Bu seçeneğin espirisini tam anlayamadım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithless35

Arkadaşlar, pil simgesine sağ tıklayınca "Dell Pil Ölçer" diye bir tuş çıkıyor. Burada "Pil Ömrü" diye bir başlık var. Bu başlık altında "Pil Şarjını Devre Dışı Bırak" diye bir seçenek var. Bu seçenek ile pilin şarj edilmesini durdurabiliyoruz. Bu seçenek pil ömrünü arttırabilir diye düşünüyorum. Ancak bir yandan da pil şarjı %100 olunca zaten şarj otomatik olarak kesilmiyor mu ? Bu seçeneğin espirisini tam anlayamadım açıkçası.

pil şarjı yarıdaysa işe yarayabilir diye düşündüm
  • merhaba arkadaşlar:) bende bu ürünü yeni aldım ve forum'a üye oldum. Asus n61 ile Dell studio 1575 arasında çekimser kalmıştım. dell'i seçmemdeki en büyük etken hem arkadaşlarımdan aldıgım fikirler hemde bu formda bulunan paylaşımlar ve bilgiler sayesinde oldu. o yüzden tecrübelerini ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. cihazı bimeks beylikdüzü magazasından 1791 tl'ye 12 taksit olarak aldım. içersinde vista yüklü. merak eden arkadaşlar için söylüyorum e-sata ve bluetooht mevcut.ilk izleninim; vista da pek performanslı gelmedi gibi. güncellemeleri yapıp win 7 ye yükseltmeyi deneyecegim. performans bakıp, daha sonra komple bir format atıp harddiski 100 gb lık 4 parçaya bölmeyi ve önce XP daha sonra PARDUS ve WİNDOWS 7 kurmayı planlıyorum. bu 3 işletim sistemini bi arada kullanan yada çalıştıran arkadaşlar varsa bilgilerini ve püf noktalarını paylaşmalarını rica ederim. herkese selamlar

• bildiğim kadarıyla xp desteği yok ama ayrı ayrı driverları (en başta sata)bulursan o başka
  • ben vistadan sonra wındows 7 a gectım gozle gorulur bı performans farkı oldu . vıstada sureklı takılıodu bastan baslatıodm laptopu ama wındows 7 de hıc takılmadan gayet gzl bı sekılde ıstedıgımı yapıorm

• Belki küfredeceksiniz ama cahillik iştee :P:P:P şimdi ben 2 gün önce malûm laptob u aldım :D ama gelin görün ki bios mios ekran kartı vb. şeylerin güncellemesini nerden; nasıl bulabileceğimi bilmiyorum. İngilizce pek iyi değil,, dell in sitesinden de çözemedim :S Bi laptopdaşş :D:D link leri koyabilirse minnettar olurum. . Teşekkür ederim =)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.