Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
0
Favori
40.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trustem

Teşekkürler Bende hatayı aldığım gece bir düzine güncelleştirme kurdum bios mios ne varsa :D Ondan sonra ben de almadım. Can havliyle yazmıştım buraya

o zaman bunu ilk mesaja yazmak lazım
  • iyiki de nazar boncuğu koyduk. benim laptopta oyun oynarken pcye bir ağırlık çöküyor bazen 2 dakika tekliyor sonra yeniden eski haline dönüyor ne yapmalıyım. a06 biosundan mı kaynaklanıyor?
  • bugün oyun oynuyodum birden ekran güç kesildi bilgisayar kapandı...
    sonra açtım baktım pilden çalışıyor kablodan elektrik gelmiyor...
    orasınıburasını kurcaladım kablonun sonra ortadaki ek yerinden çıkarıp tekrar taktım düzeldi...
    başınıza gelirse bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravefart

Bu postu yazdıktan sonra buldum sorumun cevabını. Aynı sorunu yaşayan varsa Windows Mobility Center'dan değiştiriliyor.

Bir pencereyi kapatırken Alt + Fn + F4'e basmak zor geliyordu da :)

hocam ciddi misin sen yaa...

ne kadar uğraştım değiştirmek için, yok ctrl insert yok numlock, numlock yok diye yeni ekran klavyesi falan.

bunun çözümünün olduğuna ne kadar sevindiğimi anlatamam.

şimdi format atmaya çalışıyorum, bayağı bir sorun yaşadın, windows kurar kurmaz ilk işim bunu yapmak.

çok teşekkürler...
  • Arkadaşlar dell in sitesinde ekran kartı driveri yenilendi ayrıca bios için A07 güncellemesi eklendi
    haberiniz olsun
    yalnız ben bluetoth u hala kullanamıyorum kuramadım bilgisi olan var mı?
  • ben de formattan sonra bluetooth göremedim nasıl kurabiliriz?
    quote:

Orijinalden alıntı: yakuzucu

Arkadaşlar dell in sitesinde ekran kartı driveri yenilendi ayrıca bios için A07 güncellemesi eklendi
    haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemr

ben de formattan sonra bluetooth göremedim nasıl kurabiliriz?
    quote:

Orijinalden alıntı: yakuzucu

Arkadaşlar dell in sitesinde ekran kartı driveri yenilendi ayrıca bios için A07 güncellemesi eklendi
    haberiniz olsun

yükseltme dvdsinde bulmuştum BT370 miydi neydi
    önceki mesajlarda olması lazım

edit: Intel Rapid Depolama Teknolojisi diye bir güncelleme çıkmış, optimum güç yönetimi, daha yüksek depolama başarımı falan diyor yüklemekte fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ïnsert -- 3 Ağustos 2010; 17:07:44 >
  • numlock açıp klavyeden (yani harflerden) kullanabilen var mı
  • AMD ATI Mobility Radeon™ HD 4570 için çıkan yeni güncellemeyi(A23) yükledim ekran kartının adı: "ATI Mobility Radeon HD 545v" oldu, ayrıca CCC da İngilizce oldu Türkçe desteği yok.
  • arkadaşlar bluetooth support.dell.com da 365 olarak var
    kuruyorum ancak donanım yüklenirken çevre aygıtı bulunamadı diyor...
    uğraşa uğraşa en sonuda başardım çalışıyo ama yine de çevre aygıtını bulamıyo

ayrıca ekran kartı A23 güncellemesi yapınca Ati mobility radeon 545v oldu
    bilgisi olan var mı?
    dur oyunlarda bi zorlayayım faydası olmuş mu?
    Silent hunteri oynarken oyundan atmıştı tekrar deneyip sonucu size bildiririm...
  • size bir sorum olacak çok zor değil

notebook kapağını kapatıp dik çevirince (v şeklinde tutarken n değil) hafif açılma sizde de oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ïnsert

size bir sorum olacak çok zor değil

notebook kapağını kapatıp dik çevirince (v şeklinde tutarken n değil) hafif açılma sizde de oluyor mu

Ekran kısmını diyorsan çerçeveyle ekran arasında hafif açılma bende de oluyor :/

Bide ben 2 gündür wireless a bağlanamıyorum. Sürekli modeme reset atın ya da kapatın, tekrar açın diye öneride bulunuyor. Hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum. 3 gün önce ana bilgisayar çözümleniyor yazısı çıktı chrome un sol altında. Ayrıca x fire yla cod 4 oynuyordum, oyuna bağlanınca net kesilmeye başladı :S Dün sabahtan beri de wireless i görüyor ama ağa bağlanamıyorum. Nedendir aceba??
  • kasayla kapak arasında bir açılma...

bluetooth sorunsuz çalışıyor ama biraz uğraşmek gerekiyor
     DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ
  • Bu alette sanal makina kurup çalışma yapan var mıdır?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Saygılar herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

Bu alette sanal makina kurup çalışma yapan var mıdır?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Saygılar herkese

Ne gibi deneyimler.
  • quote:

AMD ATI Mobility Radeon™ HD 4570 için çıkan yeni güncellemeyi(A23) yükledim ekran kartının adı: "ATI Mobility Radeon HD 545v" oldu, ayrıca CCC da İngilizce oldu Türkçe desteği yok.

Radeon HD 545v olması normal, ekran kartını yeniiden adılandırmışlar olablilir kaynak:http://www.notebookcheck.net/
  • quote:

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

Bu alette sanal makina kurup çalışma yapan var mıdır?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Saygılar herkese

Ben kurdum ve işyerinde bir müddet kullandım.
    XP kurdum ve 1gb ram gayet sorunsuz çalışıyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopelephant

quote:

Orijinalden alıntı: bravefart

Bu postu yazdıktan sonra buldum sorumun cevabını. Aynı sorunu yaşayan varsa Windows Mobility Center'dan değiştiriliyor.

Bir pencereyi kapatırken Alt + Fn + F4'e basmak zor geliyordu da :)

hocam ciddi misin sen yaa...

ne kadar uğraştım değiştirmek için, yok ctrl insert yok numlock, numlock yok diye yeni ekran klavyesi falan.

bunun çözümünün olduğuna ne kadar sevindiğimi anlatamam.

şimdi format atmaya çalışıyorum, bayağı bir sorun yaşadın, windows kurar kurmaz ilk işim bunu yapmak.

çok teşekkürler...

Şu şekilde çözdüm :

BIOS -> ADVANCED -> Function Key Behavior -> Multimedia Key First

Çözüm
    BIOS -> ADVANCED -> Function Key Behavior -> Function Key First

• quote:

size bir sorum olacak çok zor değil

evet bu sıkıntı var, bendeki en büyük problem açma tuşunun olduğu taraftaki plastik ayrılması :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: aynadaki

laptopumu 2 ay önce vatandan win7 64 bit kurulu aldım. 32 bit vin7 kurdum sorunum şu. oyun oynarken (counter strike) 10-15 dakika sonra ekran bir anda kapkara oluyor ve bilgisayar donuyor. bios update yapmak istediğimde hata veriyor. çözümündeyardımcı olabilecek var mı ?

ekran kartı güncel driver yüklemelisin
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.