Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
0
Favori
40.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koxp94

VMware'de WinXP üzerinde Dreamweaver ile çalışırken CPU en fazla 65 dereceye dayandı. eğer sizin daha fazlaysa müşteri hizmetlerini arayın derim

quote:

VMware'de WinXP üzerinde Dreamweaver ile çalışırken CPU en fazla 65 dereceye dayandı. eğer sizin daha fazlaysa müşteri hizmetlerini arayın derim

bende ısınma probleminden harddisk göçtü ve servis değiştirdi,
    sebebi ise fandan çıkan toz yumağıydı, meğer ki fan ses geldiği halde dönemiyormuş (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopelephant

quote:

Orijinalden alıntı: Ïnsert

size bir sorum olacak çok zor değil

notebook kapağını kapatıp dik çevirince (v şeklinde tutarken n değil) hafif açılma sizde de oluyor mu

evet bu sıkıntı var, bendeki en büyük problem açma tuşunun olduğu taraftaki plastik ayrılması :(

Orayı bastırınca düzeliyo bana da olmuştu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hopelephant

quote:

Orijinalden alıntı: Ïnsert

size bir sorum olacak çok zor değil

notebook kapağını kapatıp dik çevirince (v şeklinde tutarken n değil) hafif açılma sizde de oluyor mu

evet bu sıkıntı var, bendeki en büyük problem açma tuşunun olduğu taraftaki plastik ayrılması :(

Orayı bastırınca düzeliyo bana da olmuştu

kapağı her açtığımda bir kere bastırmam gerekiyor

• beyler bu fanı biz açıp temizlesek bi b.k olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem

beyler bu fanı biz açıp temizlesek bi b.k olur mu

garanti kapsamında anlarlarsa problem olur sanırım ama bir de açması ve toplaması var.
    fan ı çıkartıp daha sonra açmak için herşeyi çıkartman gerekiyor.

servis önümde parçaladı ordan biliyorum. eğer açmaya niyetliysen sana sıradan bahsedeyim:

önce hoparlör kapağı, klavye kenarları, klavye, sonra en acı verici an ekran ile aletin ayrılma anı :), arka kapak, harddisk, ramler, bluetooth, usb kabloları ve anakart.
    evet bunların hepsini yerlerini bulmak çok zor olan yaklaşık 30 vidayı çıkardıktan sonra en alttaki fana ulaşabilirsin ve fanın da 2 tane vidasını sökerek temizleyebilirsin :D

hala kendin temizlemek istiyor musun

• WWhaaaoooooo :D :D Fanı açmaktansa kadın ruhunu anlamaya çalışmayı tercih ettim şu an
  • quote:

WWhaaaoooooo :D :D Fanı açmaktansa kadın ruhunu anlamaya çalışmayı tercih ettim şu an

• Yahu şu teknosa kadar kazıkçı bi yer görmedim, normal fiyatından en aşşa 500-600 pahalıya satıyolar bu aleti. Dünyada hiçbi yerde kalmasa gene almıcam burdan. Almıyorum zaten. İnternette satılan bi yer görürseniz söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirilenko47

Yahu şu teknosa kadar kazıkçı bi yer görmedim, normal fiyatından en aşşa 500-600 pahalıya satıyolar bu aleti. Dünyada hiçbi yerde kalmasa gene almıcam burdan. Almıyorum zaten. İnternette satılan bi yer görürseniz söyler misiniz?

buyur kardeş:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Studio_1557-BQ72P4-DELL-DUNYASI,11888.html?ref=akillifiyat

• quote:

Yahu şu teknosa kadar kazıkçı bi yer görmedim, normal fiyatından en aşşa 500-600 pahalıya satıyolar bu aleti. Dünyada hiçbi yerde kalmasa gene almıcam burdan. Almıyorum zaten. İnternette satılan bi yer görürseniz söyler misiniz?

studio 1557 mu istediğin, ben XPS1645 öneririm. bu da i7.
  • quote:

quote:

buyur kardeş:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Studio_1557-BQ72P4-DELL-DUNYASI,11888.html?ref=akillifiyat

Maalesef stoklarında kalmamış... sipariş de etmemişler...

@hopelephant

xps1645'in tasarımı inanılmaz antipatik geldi bana. beğenmedim o yüzden :D

• hocam tasarım farkı pek yok bence, mnteşe kısımlarını metal olması da bir artı çünkü benim 1557 de dahil genel açma tuşundan çatlıyor plastik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzaturkey

@hopelephant

aa nasıl beğenmezsin bence xps1645 daha güzel
  • quote:

quote:

@hopelephant

takıntılıyım abicim, ekranın alt köşelerindeki o çivi gibi gözüken metaller beni deli ediyo :)
    gittigidiyor'da 2080'e varmış, adam toptancı sanırım elinde 5 tane var. güveniyim der misiniz?

"2 YIL TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ GARANTİLİ!" demiş.

ne ola ki bu tam olarak?
  • ehehh herkesin göz zevki farklıdır
    2.el sitelerden hiç alışveriş yapmadım bişey diyemem
  • Beyler benim wireless arızalandı, teknik servis onarımdan sistem geri yükleme gibi birşey yaptı :D bilgisayar ilk aldığım günki gibi oldu. Bios mios güncellemeleri tekrardan yapmam gerekiyor mu?
  • quote:

Beyler benim wireless arızalandı, teknik servis onarımdan sistem geri yükleme gibi birşey yaptı :D bilgisayar ilk aldığım günki gibi oldu. Bios mios güncellemeleri tekrardan yapmam gerekiyor mu?

gerekmez bilgisayarda biosun yeri ayrıdır
  • quote:

quote:

quote:

@hopelephant

takıntılıyım abicim, ekranın alt köşelerindeki o çivi gibi gözüken metaller beni deli ediyo :)
    gittigidiyor'da 2080'e varmış, adam toptancı sanırım elinde 5 tane var. güveniyim der misiniz?

"2 YIL TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ GARANTİLİ!" demiş.

ne ola ki bu tam olarak?

beni de kırık plastik deli ediyo

• quote:

quote:

Beyler benim wireless arızalandı, teknik servis onarımdan sistem geri yükleme gibi birşey yaptı :D bilgisayar ilk aldığım günki gibi oldu. Bios mios güncellemeleri tekrardan yapmam gerekiyor mu?

gerekmez bilgisayarda biosun yeri ayrıdır

Teşekkürlerr. .
  • beyler sizde şu videodaki durumu yaşayan varmı? bende dell m5010 var bu sorun yüzünden alalı 25 gün falan oldu bugün değişim raporu aldım dell den.şimdi studio modelinide düşünüyordum ama ondada gıcırtı sorunu olmuş..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.