Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
0
Favori
40.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben pcmi hepsiburadan aldım ve sayılı kaldığı için son 8 tane kala arkadaşıma da aldırdım ikimizinkinde de sorun yok gözüküyor şimdilik çok şükür ama elektronik şans işi ne olacağını ne götüreceğini bilemezsiniz. ekran kartının çok iyi olmadığını bile bile aldım ama kendi açımdan çok tatmin edici buldum. oyun oynayan biri değilim ama ekran kartının performansı artık i7 işlemci ile donatılmasından mıdır nedir kritik fpslere düşmeden oynatıyor. tabiki ben oyun oynayan biri değilim hatırlatayim.
    1333 mhz dd3 ram i7 işlemci, 7200 rpm seagate hdd bunlar gerçekten çok iyi. üstelik ben aldığımda bir de hepsiburada bana 200tllik hediye çeki tanıdı şimdilik hiç bir problemim yok çok şükür.

buraya bir de şunu yerleştirelim

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ

• Güle güle kullan Cromartie.Umarım bu tarz ısı ve kapanma sorunları yaşatmaz.
    Isıyla ilgili daha detaylı bilgi verir misiniz kullanan arkadaşlar?Bununla ilgili detaylı bir paylaşım göremedim ya da gözümden kaçtı.Öyleyse kusuruma bakmayın.Bir arkadaş oyunda 70 derece oluyor demiş.Bu normal bir değermidir yoksa yüksek mi?Normal kullanımda ısı nasıl?Oyun oynarken ve oyundan çıktıktan sonra herkesin değeri ortalama böyle mi?(70 derece)Herhangi bir programla cpu ya yüklenirken ısı nasıl?Bu verileri yazarsanız sanırım başlık daha verimli olacak ısıyla ilgili şüpheleri olanlar için :)
    Ve bu modelin 1800 tl den aşağı nerde satıldığını bilen varsa paylaşırsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erowen -- 23 Haziran 2010; 3:00:57 >
  • Yaz aylarında olmamızın da etkisi vardır diye tahmin ediyorum oda sıcaklığı 30 derece üzerinde iken 50 derece makul bana göre ve de stabil nette dolaşırken ofis programı ve bir kaç yazılım daha açarken sonuçta i7 işlemci var bu da şüphesiz buna etken. 1 saat devil may cry 4 oynadım full çözünürlük bütün herşey en sonda iken şuan 65 derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 23 Haziran 2010; 11:56:04 >
  • erowen kardeşim o dediğin samsungdan bu daha iyi fiyatta aynı...
    hem İ7 hem harddisk 7200rpm 16mb onun ekran kartı iyi ama nultimedya için bu daha iyi...
    ısınmadan şikayet eden bendim harici soğutucu kullanmama rağmen yük altında 96 dereceleri gördü işlemci ve ekran kartı...
    aradım servisi bi kaç gün içinde geldi eve fan ve soğutucu metali değiştirdi şimdi yük altında bile 70dereceyi geçmiyor...
    normal kullanımda 50-60 arası normal şuan bu seviyede...
    kullanan arkadaşlara tavsiyem everest ya da benzeri bir programla ısıyı çünkü benim pc 96 derecerde bile hiç kapanmadı uygulamaları da kapatmadı ama zamanla parcalar özelliklerini kaybedip kararsızlaşıyor...
    1800 fiyatı da bence normal bu özelliklere göre...
    başka sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz...
  • Arkadaşlar bu sabah pcmi açtım ve mavi ekran çıktı sonra yeniden açtı kapandı şimdi hiç bir şey yok. Bu durum bir daha çıkar mı karşıma ya da neyden kaynaklanıyor?
    dump dosyasını buraya koyuyorum ben açamadım açabilen varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim.

270 kb

http://rapidshare.com/files/402262945/062410-20701-01.dmp.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 24 Haziran 2010; 12:09:06 >
  • 1650 liraya Samsung R580 JS01TR yi aldım.Bu pek içime sinmedi ve kafamda birçok soru işareti kaldı.Riske girmektense herkesin sorunsuz bulduğu bir modeli almak daha mantıklı geldi.Bunu satan hiçbir yer bulamadım ayrıca internette.
  • arkadaşlar konuyla belki alakaasız olacak ama bu paraya başka i7 işlemcili notebooklar varken neden üzerinde Ati 5470 olan geforce 9600 den bile düşük performansa sahip bir GPU lu notebook aldınız merak ettim.ben kendime yada başkasına notebook alacağım zaman GPU Benchmark bu siteden inceleme yapmadan almam.Henüz almamış olan arkadaşlar bence daha iyi düşünsün.
  • biz aldığımızda i7 720QM işlemcili tek makul cihazlar bunla casperın 1 GB ekran kartlı GT240M modeli idi. Çoğumuz bir şekilde casperdan ağzı yananlar olduğumuz için veya casper imajı kötü olduğu için bunu aldık. Çoğumuz nasıl olsa oyun oynamayacaz dedik zaten...Bu arada 512 MBlık ekran kartı turbo cache RAMden alarak 2.2 GB
    oluyor.Tamam kötü ama yeterli..

Bu arada 7200 rpm HDD, 1333MHz Ramler, esata port o zaman hemen hemen hiç bir cihazda yoktu. .

Demirelin dediği gibi aynı fiyata aynı speklerde Toshiba, Vaio, PB vs vadı da, biz mi almadık

Bu arada ben ekranı kırdım 517 TL ödedim tamiri için aman dikkatli olsun herkes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanakt

arkadaşlar konuyla belki alakaasız olacak ama bu paraya başka i7 işlemcili notebooklar varken neden üzerinde Ati 5470 olan geforce 9600 den bile düşük performansa sahip bir GPU lu notebook aldınız merak ettim.ben kendime yada başkasına notebook alacağım zaman GPU Benchmark bu siteden inceleme yapmadan almam.Henüz almamış olan arkadaşlar bence daha iyi düşünsün.

komik olmuş... herkes oyun için almıyor. zaten bu fiyatlarda 2 tane Ci7 li model vardı bisi casper biri de bu, tabiki Dell'i seçtik.
    ha bir de Ati 5470, nVidia 9600GS'den daha kötü olduğuna nerden karar verdin

@x-rayted geçmiş olsun

• VMware'de WinXP üzerinde Dreamweaver ile çalışırken CPU en fazla 65 dereceye dayandı. eğer sizin daha fazlaysa müşteri hizmetlerini arayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ïnsert

quote:

Orijinalden alıntı: hakanakt

arkadaşlar konuyla belki alakaasız olacak ama bu paraya başka i7 işlemcili notebooklar varken neden üzerinde Ati 5470 olan geforce 9600 den bile düşük performansa sahip bir GPU lu notebook aldınız merak ettim.ben kendime yada başkasına notebook alacağım zaman GPU Benchmark bu siteden inceleme yapmadan almam.Henüz almamış olan arkadaşlar bence daha iyi düşünsün.

komik olmuş... herkes oyun için almıyor. zaten bu fiyatlarda 2 tane Ci7 li model vardı bisi casper biri de bu, tabiki Dell'i seçtik.
    ha bir de Ati 5470, nVidia 9600GS'den daha kötü olduğuna nerden karar verdin

@x-rayted geçmiş olsun

+1 gerçekten kaliteli bir laptop dell 1557

• Ben 82 gün önce aldım laptobu, 1 2 ay önce COD 4 MW i hiç kasmadan oynuyordum ama şimdi 10 15 dakikada bir kare kare takılarak oynuyor. Bu neden oluyor acaba? Bir de harddisk tek parçaydı, 2 ye ayırdım. Ayrıdığım sürücüye xp kurmak istedim ve bunu yaklaşık 4 5 farklı cdden denedim ama her seferinde boot kısmını geçtikten sonra, formata geçmeden mavi ekran hatası aldım. Bunun neden kaynaklandığı hakkında bir bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim.
  • Bugün, 10 dakika önce açtım; bu hata vardı.

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: 50
    BCP1: FFFFFA8103B5A3E0
    BCP2: 0000000000000000
    BCP3: FFFFF88002630037
    BCP4: 0000000000000005
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 768_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\070710-19359-01.dmp
    C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-31855-0.sysdata.xml

Amacı ne bu saçmalığın??
  • Selam arkadşlar bende 1557 ye ilk geçiş yapanlardanım yani makinemi kasım 2009 da aldım.Sormak istediğim bazı şeyler var.Google da saatlerimi harcadığım halde bulamadım.Umarım buradaki arkadaşlar bana yardımcı olabilirler.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    Öncelikle bence laptop performans/fiyat oranında çok iyi fakat ekran kartı,işlemci hdd ve ram düşünüldüğünde aşırı vasat kalıyor.Acaba ekran kartını ati 5000 serisi ya da 4650-4670 ile upgrade yapma imkanımız yok mudur?Yani harici bir ekran kartına sahip olduğumuzdan değişim yapamaz mıyız?(Bu arada aynı özelliklerde hdd si 320GB fakat ekran kartı ati5450 olan bir model gördüm ki hdd kısılarak ekran kartı yükseltilmiş)
    HDD 7200rpm deniyor fakat ben win7 de 5.9 HDD puanı alıyorum ki 5400rpm kullanıp da 5.8 alanlar gördüm.Ayrıca 5400lük acerini 7200 ile değişim yapanlar puanım 6.5 oldu diyor.Yoksa bu 7200rpm biraz yalan mı?Ya da ben mi tam verim alamıyorum.Öyleyse sorun ne olabilir.

• laptopumu 2 ay önce vatandan win7 64 bit kurulu aldım. 32 bit vin7 kurdum sorunum şu. oyun oynarken (counter strike) 10-15 dakika sonra ekran bir anda kapkara oluyor ve bilgisayar donuyor. bios update yapmak istediğimde hata veriyor. çözümündeyardımcı olabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem

Ben 82 gün önce aldım laptobu, 1 2 ay önce COD 4 MW i hiç kasmadan oynuyordum ama şimdi 10 15 dakikada bir kare kare takılarak oynuyor. Bu neden oluyor acaba? Bir de harddisk tek parçaydı, 2 ye ayırdım. Ayrıdığım sürücüye xp kurmak istedim ve bunu yaklaşık 4 5 farklı cdden denedim ama her seferinde boot kısmını geçtikten sonra, formata geçmeden mavi ekran hatası aldım. Bunun neden kaynaklandığı hakkında bir bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim.

sata driver entegreli xp cdsi ile kurmayı denemelisin, kuranlar var
  • Anladım, teşekkürler.
  • quote:

Bugün, 10 dakika önce açtım; bu hata vardı.

Sorun imzası:

Amacı ne bu saçmalığın??

aynı hatayı banada vermişti biosu a6 olarak güncelledim hiç almadım bir daha ilerde almayacağım anlamına gelir mi bilmem ama

• arkadaşlar Studio 1557'yi Sketchup'da çizmeye başladım...
    bitince veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

Bugün, 10 dakika önce açtım; bu hata vardı.

Sorun imzası:

Amacı ne bu saçmalığın??

aynı hatayı banada vermişti biosu a6 olarak güncelledim hiç almadım bir daha ilerde almayacağım anlamına gelir mi bilmem ama

Teşekkürler Bende hatayı aldığım gece bir düzine güncelleştirme kurdum bios mios ne varsa :D Ondan sonra ben de almadım. Can havliyle yazmıştım buraya

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.