Şimdi Ara

DELL Teknik servis hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
5
Favori
85.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Chandler B.

Yaw ben bir haftadır XPS Studio 16 var mı yok mu (stokta) diye haber bekliyorum...hala dönecekler bana

Sizin annıycaanız, Dell maceram başlamadan bitti. Allah yollarını açık etsin

10.000 yıldır falan Toshiba kullanıyordum. Hade değiştiriim dedim...hay demez olsaydım !?

Bi de yerinde müdahaleymiş falan ? Neye müdahale ?

Çok eskiden Mitac'ım vardı, sonra Toshiba satellite aldım. Hiçbiri hardware arızası çıkarmadı bana.

Yani iyi laptop'lar eksik,gedik v.s. açısından "sorunsuz"durlar da

Kolay gelsin.....

Armada Bil. internet sitesine girip görebilirsin.

• Teşekkür ederim

Ordan burdan görüyorum da, Bursa'da tek servis olduğu için, onlardan alayım demiştim

Bir de yerinde müdahele gerekirse yandım demektir

İşleri çok mu iyidir, nedir ? Son kullanıcıyı ya da bireysel müşteriyi pek sallamıyolar olsa gerek
  • Bursa'da

Tek servis varderken servisten mi almayı düşünüyorsun?

Vatan Bil. olacak ordanda alabilirsin.
  • Dell'in iş ortakları bölümünü tıkladığımda sadece orayı buldum
    Herhalde hem servis hem bayii falan gibi düşündüm..ama evet haklısın, vatan'a da bir gitmek lazım.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler B. -- 22 Haziran 2009; 2:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimmy

arkadasım ne gerek var yakmana. senın önünde kanunlar var kullansana. internette harcagıgın zamanın bır 20 dakıkasını tüketici kanununa ve borçlar kanununa ayırıp oku. gerektıgı yerde sana yenısını vermek zorundalar.
    quote:

Orjinalden alıntı: yemkoc@hotmail.com
    SERVICE TAG 1 CGQP2J EXPRESS SERVİCE KOD 29-304-958-51
    AĞUSTOS 2007 DE İZMİT CARREFOUR MAĞAZASINDA BULUNAN BİLGİSAYAR REYONUNDUN DELL INSPIRON 6400 MODELİ NOTE BOOK ALDIM. ALMAZ OLAYDIM. TUŞ TAKIMLARI ARIZALANDI SERVİSE GÖNDERDİM. 52 GÜN (34 İŞGÜNÜ) SONRA ANCAK BİLGİSAYARIMI ALABİLDİM. SERVİS ARIZA YOK DEDİ FAKAT HALA BİLGİSAYARIMIN TUŞLARI ÇALIŞMIYOR. İZMİTTEKİ SERVİSİNİZ ACS BİLGİSAYARA MÜRACATIMDA BİR SÜRE ARIZALI BİLGİSAYAR ALMAYACAKLARINI BİLDİRDİLER. 2 AY ARIZALI SERVİSTE BEKLEYAN BİLGİSAYARIM 2 AYDIR DA KULLANILMAZ VAZİYETTE BEKLİYOR. BU BİLGİSAYARLARI İTHAL EDENLER PARAYI CEPLERİNE KOYDUKTAN SONRA İŞLERİNİN BİTTİĞİNİ Mİ ZANNEDİYORLAR. GARANTİ SÜRESİ BİTENE KADAR OYALIYORLAR ARIZALI BİLGİSAYARIM EVDE DURUYOR. İBRETİ OLEM İÇİN BENZİN DÖKÜP YAKACAĞIM. VE DELL FİRMASINI REZİL EDECEĞİM... BU NU SATANLARDAN DA KANUN ÖNÜNDE HESAP SORACAĞIM. YEMKOC@HOTMAİL.COM

ben elimden geldiğince okudum okadar basit değil 350 tl üzerindeki ürünler tüketici hakları kapsamından çıkıyor. tüketici mahkemesine başvurmanız gerekiyor. benim hikayem çok uzun o yüzden yazmıyorum bile. ama dell en ii bilgisayar markalarından biri fakat bt servis gibi berbat ötesi bir servisi var kontunda bt servisinde hakkında edilecek her türlü savunmaya karşı verilecek sayfalar dolusu cevabım var. bu ülkede kanun yokmuş arkadaşlar ben bunu anladım. ne kadar zorbaysanız nekadar çok bağırırsanız okadar haklısınız. ben sabretttim iyi niyet gösterdim kanuni yolu izledim merak edenler olursa uzun uzun neticelerini anlatırım. o yüzden haklısınız 20 dk kanunları okumak lazım ama ben okudum siz boşa vakit harcamayın...

• Sizler DELL kullanıcıları gerçekten çok şanslısınız...

ACER ile yaşadıklarımı girip şu linkten okuyabilirsiniz.Sanırım kısa süre sonra bende bir DELL sahibi olacağım..

http://forum.donanimhaber.com/m_33678800/tm.htm
  • merhabalar ben service tag ile girdiğimde 4 gün parça garantisi kalmış görünüyor.
    ben arkadaşın bahsettiği belli bir bedel karşılığı garanti süresini uzatma olayına girmek istiyorum.bunu servis telefonu ile mi gerçekleştiriyoruz acaba?
    ve ben dell teknik servis ile bir kez görüştüm..yeğenler şarj aletinin ucundaki pim'i kırmışlardı direk değiştirdiler 2 gün içinde..gayet de memnunum walla..
    neticede garanti kapsamında değildi..
    service tag:CSF9X3J
    edit: support.dell sitesinde upgrade warranty seçeneğine servis tag girince aşağıdaki uyarıyı aldım:
     DELL Teknik servis hakkında

acaba benim modelin üretimi halihazırda durduğu için mi garanti uzatma işlemine dahil değil?
    en iyisi 0800'ü aramak galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk5101 -- 27 Ağustos 2009; 11:59:34 >

• arkadaşlar dell'i aradım ve bataryanın DA 2 YIL GARANTİLİ olduğunu söyledi telefondaki görevli fakat ben dell'in sitesine servis tag ile girince parça garantisi 1 yıl görünüyor ben anlamadım açıkçası. umarım telefondaki ses haklı çıkar..
    herneyse ben de kendime bir pil alayım yedekte dursun dedim ve koçsistem'i aradım. ellerinde olmadığını, yurt dışından sipariş edileceğini, 4-6 hafta temin süresi olduğunu ve ederinin 149 dolar olduğunu söylediler (yaklaşık 225 lira). bütçem ilk fırsat verdiğinde almayı düşünüyorum..
    ayrıca garantiyi uzatma işini sordum..garantinin bitmesine 1 ay filan kala koçsistem servise götürün test etsinler bir sorun yoksa belirli bir bedel ile uzatabilirsiniz dediler
    1 senedir kullanıyorum hem de nerdeyse sürekli açık ve tık demedi maşallah! bu şekilde gider umarım..tavsiye ederim hem servis açısından hem kalite ve stabil çalışma açısından( bir iki ufak problem olsa da)
    selamlar

• arkadslar bende 6400 kullanıcısıyım.benim bi sorum vardı..benim laptoptaki beyaz plastil kenarlarda durup dururken ufak catlak oluştu.her iki taraftada mevcut.Garantim devam ediyor acaba garantiye versem yapılırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: askyankar
    arkadslar bende 6400 kullanıcısıyım.benim bi sorum vardı..benim laptoptaki beyaz plastil kenarlarda durup dururken ufak catlak oluştu.her iki taraftada mevcut.Garantim devam ediyor acaba garantiye versem yapılırmı?

Büyük bir ihtimalle değiştirirler. Eğer konuştuğunuz müşteri temsilcisi inat ederse kapatın, tekrar arayıp başka bir temsilciyle görüşün. İlla ki birisi insaflı çıkar. Yalnız değiştirme kararı için sizden çatlakların fotoğraflarını isterler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azofeifa -- 12 Eylül 2009; 15:14:34 >
  • hakkaten harikaymış dell teknik servis, garantisi bitene hiç bi destek sunmuyo!
    garantiyi uzatmak için online chat hizmetini kullanmaya çalışıyorum, ancak nedense garantim bittiği için garantiyi uzatmama izin vermiyor...
    tek istediğim bt driverını indirmekti halbuki, daha önce attığım 5 formattan sonraki gibi girdim service tagimi drivers&downloads sayfasına, sağolsun diğer kategorisine attı beni... hadi modeli biliyorum listeden seçeyim dedim, benim model listeden de kalkmış! anlamadım gitti...
    tamam bilgisayar 3 yıldır kapı gibi çalışıyo hiç bişey olmadı ama, bi süresi doldu diye müşteriyi hemen kaldırıp atmak niye...
  • @npm ;

Cihazın altında service tag numarası var bildiğin üzere. Dell Support sitesine gidip service tag numarasını girersen bilgisayarın modeli, gerekli driverları hepsi gözüküyor.

Eğer Ankara'daysan ODTÜ Teknokent'te Koç Sistem'in servisi var. Garanti kapsamına alınmayan arızaları (Cd-rom'a Cd sıkışma, kart yuvasına kart sıkışma, image atma, driver gibi) hiçbir ücret almadan yapıyorlar. Garantinin bitip bitmediğine bakmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azofeifa -- 14 Eylül 2009; 12:10:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: npm

hakkaten harikaymış dell teknik servis, garantisi bitene hiç bi destek sunmuyo!
    garantiyi uzatmak için online chat hizmetini kullanmaya çalışıyorum, ancak nedense garantim bittiği için garantiyi uzatmama izin vermiyor...
    tek istediğim bt driverını indirmekti halbuki, daha önce attığım 5 formattan sonraki gibi girdim service tagimi drivers&downloads sayfasına, sağolsun diğer kategorisine attı beni... hadi modeli biliyorum listeden seçeyim dedim, benim model listeden de kalkmış! anlamadım gitti...
    tamam bilgisayar 3 yıldır kapı gibi çalışıyo hiç bişey olmadı ama, bi süresi doldu diye müşteriyi hemen kaldırıp atmak niye...

Servis tag nosunu girince 10senelik makineler bile ürün özelliklerine kadar ve driverları bile duruyor.

Ve servisi uzatmak için Armada - Asbis - Koç sistemle görüşebilirsin.

Benim cihazımda 2yıl garanti vardı. 3yılda daha uzattım ödediğim ücret 140usd şaka gibi.

Tag numaranı yaz yada cihaz modelini BT drivarını ben sana bulup ekliyim.

Bluetooth yerine bezen Wirelless yazıyor veya Dell 355 driver gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkozen

Servis tag nosunu girince 10senelik makineler bile ürün özelliklerine kadar ve driverları bile duruyor.

Ve servisi uzatmak için Armada - Asbis - Koç sistemle görüşebilirsin.

Benim cihazımda 2yıl garanti vardı. 3yılda daha uzattım ödediğim ücret 140usd şaka gibi.

Tag numaranı yaz yada cihaz modelini BT drivarını ben sana bulup ekliyim.

Bluetooth yerine bezen Wirelless yazıyor veya Dell 355 driver gibi.

valla 9sxnk2j service tag im, dün 10 12 defa girdim, ilk sefer böle sayıları falan çabuk ezberlediim için kafadan girmiştim bikaç defa kontrol ettim acaba yanlış mı hatırlıyorum diye ama yok yani hiç bi şekilde tanımadı, other kategorisine attı beni. hala da aynısını yapıyor screenshot ekliyorum bakın siz de. modeli 1505 sanıyodum e1505miş driverı buldum indirdim ama 3 yıldır çalışan service tag neden şimdi işlemiyor onu anlamadım.

http://yfrog.com/5fbooihj tagi girince verdiği cevaba buradan bakabilirsiniz.

• quote:

servis konusunda dell tabıkı

bence lenovo diyorum adamlara ne dersem memnuniyetiniz için değişelim diyorlar bu işi lenovo iyi yapıyor bende dell almayı düşünüyorum şu dönemlerde ama ne model alsam bilmiyorum 1250 tl civarı tavsiye varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

quote:

bence lenovo diyorum adamlara ne dersem memnuniyetiniz için değişelim diyorlar bu işi lenovo iyi yapıyor bende dell almayı düşünüyorum şu dönemlerde ama ne model alsam bilmiyorum 1250 tl civarı tavsiye varmı

Cihazın sorununu çözemeyip kısa yoldan değiştirmek tabiki bazı insanların hoşuna gidiyor.

X markaya ait Cihazım tam 45gün serviste kaldı nedeni cihaz açılıp kapanıyordu. Yenisi vermek istediler 45gün bilgisayarsız kaldım. Hemen DELL aldım XPS 1330 bozulmadımı bozuldu ekran kartı sorunu nedeniyle anakartım gözümün önünde yenisi ile değişti. Kaç günde 2günde. Hizmet budur. Ne hdddeki veriler silinde neden başka bişi sadece sorun ortadan kalktı.

Sizce hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bkozen

quote:

Orijinalden alıntı: arsima

quote:

Cihazın sorununu çözemeyip kısa yoldan değiştirmek tabiki bazı insanların hoşuna gidiyor.

X markaya ait Cihazım tam 45gün serviste kaldı nedeni cihaz açılıp kapanıyordu. Yenisi vermek istediler 45gün bilgisayarsız kaldım. Hemen DELL aldım XPS 1330 bozulmadımı bozuldu ekran kartı sorunu nedeniyle anakartım gözümün önünde yenisi ile değişti. Kaç günde 2günde. Hizmet budur. Ne hdddeki veriler silinde neden başka bişi sadece sorun ortadan kalktı.

Sizce hangisi?

tabii ki Dell forever

• arkadaşlar bende bir dell kullanıcısıyım bilgisayrım 13 08 2009 tarihide bozuldu ve 30 iş gününü aştığı halde hala bilgisayarım yapılabilmiş değil ve bilgisayarım 6. onarımını beklemekte ben ürün değişimi hakkımı kullanmak istediğimi sölediğimde son çağrınız kapandıktan sonra işlem yapabileceklerini artı değiştirilen parçalara göre rapor hazırlayacaklarını söylediler bilgisarımın bütün onarımlarında anakartı değişti bunun yanında cpu ve ön panel değişti ve üç kez lcd si değişti son lcd değişimi komple oldu yani dış yüzeyiyle birlikte ki bu parça yurt dışından geldi sizce bu değiştirilen parçalar ürün değişimi için yeterli midir ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srebrenitsa

arkadaşlar bende bir dell kullanıcısıyım bilgisayrım 13 08 2009 tarihide bozuldu ve 30 iş gününü aştığı halde hala bilgisayarım yapılabilmiş değil ve bilgisayarım 6. onarımını beklemekte ben ürün değişimi hakkımı kullanmak istediğimi sölediğimde son çağrınız kapandıktan sonra işlem yapabileceklerini artı değiştirilen parçalara göre rapor hazırlayacaklarını söylediler bilgisarımın bütün onarımlarında anakartı değişti bunun yanında cpu ve ön panel değişti ve üç kez lcd si değişti son lcd değişimi komple oldu yani dış yüzeyiyle birlikte ki bu parça yurt dışından geldi sizce bu değiştirilen parçalar ürün değişimi için yeterli midir ne dersiniz?

konuyu biraz daha açarmısın. Nerden aldın ve nereye verdin 30 iş gününü aştı.

• bilgisayarı polen bilgisayrdan aldım ve de ürünün 2 yıl yerinde hizmet garantisi var bilgisayarı bir yere vermedim onarım için eve geldiklerinden dolayı onarıma koç sistemden geldiler ancak sorun çözülmüş değil ağustosun 13nden bu yana bilgisayarım yapılamadı vede 30 iş gününü fazlasıyla geçirdiler dell i arayıp ürün değişimi istiyorum dedim ama beni açıkçası sallamadılar yok son çağrının kapanması gerekliymişde bilmem neyde ben bilgisarım yapılsa dahi ki yapılacağından hiç umudum yok bilgisayarımın değiştirilmesi konusunda ısrarlıyım çünkü tatilimin büyük bir bölümünü bilgisayarsız geçirmek zorunda kaldım vede üniversite başladı tatil bitti bi bilgisayr 47 günde yapılamaz mı hadi yapılamadı en azından ürün değişimi isteğimi yerine getirin oda yok açıkçası ben dell e olan güvenimi yitirdim kimseyede dell i tavsiye edebileceğimi sanmıyorum sanırım dell le tüketici mahkemesiyle anlaşacaz gibi görünüyor bana başka yol bırakmayacakları kesin ben şunu anladım dell ürünü sattıktan sonra gerektiği gibi ilgilenmiyor. vede tüketci haklarınada oldukça duyarsız oldukları kesin ama ben hakkımı yedirtmem. dell i yarın son bi kez daha arayacam ürün değişimi isteğimi yenileyecem bana yine bahaneler çıkarırlarsada hiç çene çalmayacam tüketici mahkemesine bi dilekçelik iş bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.