Şimdi Ara

demek ki neymiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafta sonu da sınav açıklanabilyormuş. Bu adamlar sınav ve tercih dönemlerinde hafta sonu da çalışıyorlar. Bizim yerlestirme sonuçlarının yarın açıklanmaması için hiçbir sebep yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizce?

• Her şey mümkün adamlar 1 dk kala duyurusunu verip açıklıyor sınavı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polyannacılık oynamayın beyler
  • Yarını bırak saat 17.00'da açıklanmaması için de hiçbir sebep yok bence.KPSS'yi açıklamadan çok az bir süre önce duyurdular.Bakarsın bizimkini de öyle yaparlar.
  • Yarın açıklanması için beklerim yani.
  • Bence de en erken bugun en gec pazartesi gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında yarın açıklana bilir sebebide pazartesi öğretmen tercihlerimi ne başlıyacakmış galiba , yani belli olmaz ama yinede 17 si bana hayla daha sıcak.
  • bana göre kpss sonuçlarının açıklanmasında ösym yeterince geç kaldığı için hafta sonu açıklandı.bizim ki yine bir kaç gün daha bekleyebilir.
    ama bakarsınız saat 17.00'a doğru bizimki de açıklanır.
  • En erken pazartesi bence

• Geçen sene istisnai bir durumdan dolayı geç açıklandı. (2 hafta sürdü) normalde 1 haftada açıklamıyor mu ösym? Bugün 8. Gün oldu geç bile kalındı. bence cumaya kalması çok zor en geç çarşamba

• Artık 2-3 gün içinde açıklanmaması için hiçbir sebep yok

• beyler sistem kpss ve bizi ayni anda kaldiramaz.. yani sonuc sitesine o kadar kisi abanirsa coker.. 3 gun bekleyin yani en az..

• hatta arttiriyorum.. kpss okunmaya ugrasilirken bize mesai harcanmamistir.. sunu 7 gun bekletiliriz soyle bir.. rahat olun yani

• bugün açıklanması imkansız gibi bir şey bence en erken pazartesi,salı olur ama 17sine bırakırlarsa şaşırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lysmaduru

hatta arttiriyorum.. kpss okunmaya ugrasilirken bize mesai harcanmamistir.. sunu 7 gun bekletiliriz soyle bir.. rahat olun yani

demek ki neymiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lysmaduru

hatta arttiriyorum.. kpss okunmaya ugrasilirken bize mesai harcanmamistir.. sunu 7 gun bekletiliriz soyle bir.. rahat olun yani

yerleştirmelere yeni başladılar yani
  • Arkdaslar gecen sene 21 temmuzda acıklamıstı sınav sonuclarını ve 19 agustosda da yerlestırme sonuclarını acıklamıstı :)
    bu senede en erken 17 agustos demedı demeyın. 17 agustosdan 1 gun once acıklamazlar
  • Geçen sene olayar oldu ama o nedenle geç açıklandı

• pekı ya ondan oncekı seneler :) alakası yok hocam kandırmayın kendınızı osym ne zman 1 hafta ıcınde calısma bıtırmıs kolay degıl oyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.