Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.733
Cevap
50
Favori
202.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #37
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam migodan verim almaniz cok zor o sekikde. Memnunsaniz vrye diyer odalarin isinmasi cok sorun degilse drvam edin iyi kotu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Migo uygulamaya güncelleme geldi
    Sürüm 2.3.0 oldu
    Varmı güncelleme alan ve değilşklik olan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • djilkeruslu D kullanıcısına yanıt
    Ios a geliyor iki seferdir androidde yok. Hata duzeltmeleri var sadece. Migoyu turkiyede satan da yok suan oda ayri bir dusundurucu durum

• Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt
    Türkiye de beklediği satışı yapamadı demek
    Yurtdışıda kullanan daha fazla sanırsam

Satilmamasinin demirdokumun markasina guvenmesi. Ben hicbir yenilik yapmasam bile alan olur demesi. 2014 yilinda oda sicakligina gore modulosyon yapan termostati yoktu. Ben cok gittim geldim alip almamakla nitromix i. Aristonda bile varken drmirdokumde yoktu. Oda sicakligina gore modulosyon bukadar onemliboldugunu bilseydim almazdim ozaman ki 1-2 sene sonra edindigim tescrubelerden sonra annemlere tesisat kurdugumda butun odalarda trrmostatik gazli vana, capraz baglanti ve bosch condense 2500 kombi cr10 mod. Termostat yaptim. Modulosyonlu calismayi girdukten ve kombideki sess8zligi girdukten sonra evdeki kombiden sogudum. Vaillabtin mod termostatlari uyardi velki ozaman ama pahali oldugu icin alamadim. 2019 da migo aldik bu yuzden, o da fos cikti. Allahtan exa var birsekildee kombi duzene girdi. Yqni piyasadan 5 yil geriden geldi demirdokum hala da geriden geliyor bana gore

Edit:Her nekadar eksikleri olsada ywzilimsal olarak. Termostat olarak zayif kalsada piyasadaki bircok kombiden saglam,zarif,kullanimi kilay,tamiri kolay,kronik sorunlari olmayan kombidir. Yigidi oldur ama hakkini yemeyelim. Sadece termistat yonundan ve birkac calisma sekli yon7nden sirunlar var. Ama grnel itibari ile duzgun.

Milete ozaman kablosuz olarak sattilar 6001 termostati ve hala satiyorlar. Ozaman millete cazip geliyordu vay anasina hem kablosuz hem demirdokum. Ama +-1 derece calisiyordu. Yani 22 ayarladin 23 de durur petek isisi ile 23.5 lere cimar so ra taaa 21 de calisir. En fazla 1 hafta dayabildim derhal somtum. Ve dis bava sensorunh almanyadan getirtttim danfoss gazli termostat ve siemens 24 PIDli termostatla cok gjzel isinirken bu konuya denk geldim
    Millet ozamanda sikayetciydi, beni. Dis hava sensor tecrubem dugunicin bj cihazi herturlu yola sokarim dedim. Hemde modosyonlu ozaman fiyati 500 idi dusunmeden almistim. Nerden bileyim boyle olacagini. Ilk ogrendigi de cok iyi idi ayni exa gibi calisiyordu nezaman egri degisti ve yazilimlari guncellendi randman alamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoline2002 -- 10 Ocak 2023; 11:35:3 >

• Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

Exa En Kotü calisma sekli bu, +-0.1 derece. Modulosyonlu modda calisirken. Bu sekilde calismasinin sebebi 3 tane odanin trv sinin kesime gitiigi saat bu saatler.
    Not:35 kazanla ateslemesini saglamam icin kombinin icindeki gidis suyu ntc sensorunun temas ettigi boruya kagit bant yaptim. Yoksa suyun sirkulasyonu zayf oldugubicin benim tesisatta dusuk kazanlarda hemen +5 yapip kapaniyor ve beklemeye geciyir ve ev soguyor. Bu kagit bant sayesinde 30 kazanda dahi hatta daha asagisinida girdum atesleyebiliyor.(Kagit bant sensorun isiyi algilamasini 3-5 saniye geciktirmeye yariyor ve hemen +5 yapip sonmesini engelliyor ve sobrasinda homojen isindigi icin normale donuyor)

Migoda grafiği incelediğimde bişey dikkatimi çekti
    Kazan çalışma süresi sabitmi bunda hep 30 dk çalışmış görünüyor normal mi bu durum
    İşlem süresi %65 diyor 9:45 başlamış 10:15 bitmiş arada 1 saat boşluk var sonra yine yarım saat çalışmış

Hocam modülasyon lu modda d 01 . 2. D18 .0 olarak denediniz mi hiç annemde öyle kullanıyorum pompa sürekli çalışmıyor

• kadiremr kullanıcısına yanıt
    O sekilde kullaniyorum fakat pompa devamli donmesi daha konforlu. Mecbur kapali kullanihirum elektrik faturasindan dolayi. D01:5 d02:20 d18:0

• Selamlar modülasyonlu termostat araştırıyorum ama hangisi bilemedim. Konuyada baktım ama emin olamadım. Oda modülasyonlu nitromix uyumlu herhangi bir akıllı termostat mevcut mu Wi-Fi li? Yoksa hepsi MiGo gibi kombi modülasyonlu mu?

Ne almalıyız?

Ebus ı esp ile uğraştım ama aldığım adaptörü çözemedim. Aristonun ebus adaptörü vardı elimde ama olmadı.

Nitromixte opentherm kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak öneriniz var mı modülasyonlu?

@Teknoline2002
    @BART SIMPSON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermanX -- 11 Ocak 2023; 23:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android kullanan telefonlarada geldi guncelleme

Varmı değişiklik

termometre olarak kullandihim icin anlamam zor. Sanmiyorum gozlegorunur degisiklik olacagini. Asil onemli olan cihazin icindeki yazilim

Cihaz içindeki yazılım güncellendiğinde nereden haberimiz oluyor
    Uygulama içinde bildrimmi geliyor

• E-relax uygulaması ısıtma ağ geçidine ulaşılamıyor hatası veriyor, genel bir problem mi var??

• Migo da saat ayarında bi sıkıntımı var arkadaşlar.

3-4 gündür migo hep ayarladığım saatlerin bir saat ilerisinde devreye giriyor.

Örneğin saat 17 de ev 22.5 olsun istiyorum. Programı bu şekilde

Ama saat 18 olunca kombi devreye giriyor Oda sıcaklığı 21 derece olmasına rağmen

Sanki ileri geri saat uygulaması yapılmış gibi

Güncelleme de yok.

Program ayarlarında Avrupa İstanbul saati seçili

SiZce ne yapmayalım
    Nasıl düzeltebilirim

• Benimde öyle oluyor bazen sonra düzeliyor kendiliğinden anlam veremedim

• Bu durum 4-5 gündür devam ediyor ama henüz düzelme olmadı

Ayarlı programından tam bir saat sonra programa uyuyor

• Benim bir saat önce örneğin bugun gündüz 21,5 ayarlı saat 18:00 da 22.0 olması gerek ama 17:00 da başladı

• Alla alla ne garip ya
    Neredeyse 4-5senedir kullanıyorum migo yu ilk kez böyle bir sorunum oldu

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.