Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.737
Cevap
50
Favori
203.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi, kombi +5 yapti durdu diyelim sectigi kazan derecesine göre d67 geri sayim yapar. Kazan ayarladigi dereceden -8 yapmadan ateslemez. Ama ayni zamanda d67 de 0 olmasi lazim bu iki sart gerceklesmeden atesleme olmaz. Iste d02 yi dusuk yaparsan d67 deki geri sayim da duser. D67 sifir olsa dahi egerki -8 yapmaz ise yine ateslemez. Cok dusuk yaparsanda d02 yi bu sefer don7s suyu cok sogjmadiginicin hemen +5 yapiyor ve kombiyi sonduruyor tekrar bekleme geciyor. Ben fabrika ayarindn yanayim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metehan16 M kullanıcısına yanıt
    Kelin ilaci olsa basina surermis. Hocam egri ile istedin kadar oyna 15 gun sonra degisecrk. Yani 1 egri herzaman ayni kazan derecesini yakmaz. Tamam dersin egri degerini oturttum bir bakmisin tekrar deger degistirmis. Servis bu durumdan bir haber oldugundan sana egrin cok yuksek demis. Yeri gelir 0.5 egri bile cok gelir. Yeri gelir 5 egri bile yetmez. Hocam bu cihazla anlasmak istiyorsan ellemeyeceksin. Yeri gelir seti asiri gecer yeri gelir ev isinmaz bunlar bu cihazda normal durum.

• Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt
    Anladım üstadım çok teşekkür ediyorum Allah'a emanet

Gecisler arasi 1 derece buyuk fark. 0.5 derece olsun. Illa bir derece farnolsun istiyorsan kademeli olarak yukselt en azindan 1-2 saat oncesinden basla 0.5 yukseltmeye. Benim o sekilde direk 1 derece fark yok. Ha gece yatarken 1 derece dusurebilirsin ama sabah kaltiginda 0.5 derece lik artis plani yap 1-2 saat arayla. Yani gece yatarken 22 den 21 e dussun fakat sabah 5 de 21.5.olsun, 7 de de 22 olsun gibi

• Okadar dengesiz calisin termostat ve kombi ikilisi daha dunya yuzune gelmemistir. Normalde 60 kazan ustu asiri seti gecmesi gerekirken 60 kazan ve altinda seti asiri geciyor. 65-75 kazanda seti 0.3 gecerken, 55 kazanda seti 0.6 geciyor. Cunku 55 kazanda kazani 55 yapana dek ful alev calisan cihaz. 65 ustu kaznda 10 dak bir cok kisa sureli olarak ful elev yapiyor.

• Benim 4. Senem migo ile hiç resetlemedim hiç oynamadim mutlu mesut yaşıyoruz :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karanka38 K kullanıcısına yanıt
    Peki kazan sıcaklığı 75 e çıkmıyor mu
    Benim eğriyi 1 yapmama rağmen 65 e çıkıyor hala kazan

Benim çıkıyor herşey otomatikde eğride otomatik tahmin açık
    10-15 dk 75 yapıyor sonra düşüyor
    Yani seti yakalayana kadar köklüyor sanırım kosa sürüyor ama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Benim yerden ısıtma Max 50 derecede sete 0.2 derece kala kazanı açıyor düşük derecelerde Belli süre çalışıp kapatıyor kendini daha sonra sete tekrar gelmesini bekliyip tekrar ateşliyor kendini baktı setin 0.1 derece altına düştü kazanı yükseltip seti yakalamaya çalışıyor. Bende sıcaklık gece gündüz sabit ayarda Eğer gece gündüz sıcaklık değişimi yaparsam daha farkı çalışıyor sete gelmek için yuksek kazan çalıştırıyor yerden ısıtma olduğu için bende genelde setin üzerine çıkıyor ama soğumada geç olduğu için baya bı götürüyor

• karanka38 K kullanıcısına yanıt
    Bizde petek mevcıt bende 24 saat sabit 22 c plan yapsam daha fazlamı kazan çalışır daha azmı çalışır şuanki lullandığım plan aşağıdaki gibi

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

• Migoda var biseyer yine. Egri otomatikte iken giris cikis yap manuel 2.7 yapiyir. Tekrar otomatik 2.6 yapiyorum gir cik manuel 2.7 otomatikte kalmiyir suan egri

Evet doğru söylüyorsun hocam
    Isıtma eğri bende 2 sıfırla diyorum 2.6 oluyor
    Uygulamaya gir çık yapınca 2 ye geri geliyor

• djilkeruslu D kullanıcısına yanıt
    Manuelde kaliyor degilmi hocam. Eskiden manuelde kalmazdi onayla derdin sonrasinda altta sifirla isareti cikmazdi

Daha ofrenme asamasinda egri degistirmesine ilk kez sahit oldum. Web surumunde 2.7 otomatikte gorunuyor. Orda da egri degistirip sifirla deyince 2.7 ye duzeltiyor bende oysa egrim 2.6 otomatik idi. 4-5 gun icinde 2.7 ye cikardi.

• Demirdöküm ademix mevcut bi abimizin evindeyiz de eco modu aktif görunuyor iptal edilemiyor mu.? Acil cvp lütfen

Hocam plan yaparak zerre tasarruf saglandigini gormedim. Yani gece gunduz arasinda 1 derece fark olsun. Emin ol gece yaptigi tasarrufu gunduz 1 derece artiririken fazlasini harcar. Illaki yaptigi zamanlar olur ama. Sabit 22 derece iken 3 m3 yakan kombi gece kistigin vakit 2 m3 yakmaz. En iyi ihtimalle 2.8 m3 olur. Ben cok denedim kayda deger fark yok. Trv ile bazi isi masini istemedigin odalarin derecesini dusurmek az yaktirir

Hocam zaten ev 150 m2 petek sayısı çok bende kullanılmayan ve lüzumsuz peteklerin hepsi kapalı durumda eski ot bundan daha stabil çalışıyordu vallahi ht-500 set vardı bende ne fazla ne eksik şaşmıyor du fakat onda modülasyon yoktu
    Çok fazla kopma ve sıcaklık ölçümlerini son zamanda saptırak yapıyordu o yuden söktüm

Hocam birde bende öğrenme süresi yaklaşık 1 ay sona doğru bitmişti ve ileri sebiyeye geçmiştim o günden beri 3 aydır tahmin modu açık durumda ve eğri düşe düşe 2 ye kadar düştü uzun süredir 2 den aşağı inmedi. Tahmin modu kapatsam ne fark eder

Migoyu modulosyonlu diye kullaniyorsaniz modulosyon lu felan degil.tahmin kapat dene hocam sonucta bilfigini yapan cihaz. Brnde yatin ileri moda fecti gecti gecmedi exa ile yola devam edecegim. Ileri moda gecsede birsey olacagini sanmiyorum. Hep ayni seyleri deneyip farkli sonuclar beklemekten sıkktı artik.

Tahmini kapatıyorum eğriyi sıfırlıyorum uygulamaya çıkıp giriyorum eğri geri dönüyor yine
    Geçen bir yazı okumuştum vailant yıurrdışında migoya geliştirme yapıyormuş bizim turkiyeden çok daha fazla kullanıcısı varmış

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.