Kombi kazan sıcaklığı kaç dereceye ayarlı? 50 dereceye ayarlarsanız termostat kombi kazanını 50'nin üstüne çıkartmaz. |
Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (213. sayfa)
-
-
Merhaba bunu nereden ayarlıyoruz. Eğer cihaz termostata bağlıysa kombi üzerinden normal klasik sıcaklık ayarlama yapılmıyor. Ben örnek veriyorum 50 yapıyorum kaydediyorum hemen ardından yine girince ayar kısmına termostatın yaptığı sıcaklık orada görünüyor. Benim işlemim yapılmıyor. Yani servisin dediği de zaten termostat bağlayınca tüm ayarlamayı ondan yapacaksınız kombiyi ellemeyeceksiniz yönündeydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kombide kullanım suyu sıcaklığını ayarladığınız gibi ısıtmayı da aynı şekilde ayarlıyorsunuz. Benim kullanım suyu sıcaklığı 44 derece, ısıtma sıcaklığı 55 dereceye ayarlı termostat kombiyi en fazla 55'te çalıştırıyor.
Sizin kombinin ısıtma sıcaklığını servis 70 derece ayarlamıştır siz de hiç ellemediğiniz için termostat en yüksek kaç sıcaklıktaysa o sıcaklıkta çalıştırıyordur kombiyi. Tabii ben böyle düşünüyorum.
Kombi Vaillant Ecotec Plus. Termostat Erelax.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 22 Aralık 2022; 20:16:1 > -
Hocam o k9mbi uzerinde ayar her vaillanta olmuyor. Demirdokum grubinda hic olmuyor. Arkadas paramatreden kazan max sicakligini 50 yapmasi lazim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ileri moda gecti mi sizin kombi
Hayır hala geçmedi. Isıtmada sorun yok ama sorunsuz çizgiyi geçmeden ısınıyorum. Doğalgaz faturası 165 m3 1.075 tl olarak geldi gece 18 akşam 21 derece ayarlı termostat.
Ben kurcalıyorum biraz bazen planlanmış saatin dışında ısıtmayı açıyorum, dereceyi yükseltip düşürüyorum ondan geçmiyor olabilir belki.
-
Kombi Vaillant Ecotec Pure modeli ve termostat eRelax. Direk menü tuşlarından petek görseli olan kısma tıklıyorum ardından sıcaklık seçme yeri geliyor. Oradan ayarlama yapınca dediğim gibi olmuyor. Termostat tekrar kafasına göre bir değer atıyor.
Benimde gecmedi ama bu kadar da uzun surmezdi, sizin bende de uzun surdu.
Hocam bilgin varsa şu parametreden max sıcaklığı nasıl ayarlayabileceğimi anlatabilir misin? Çok baktım ama bulamadım.
Son geçerlilik tarihi 24 Ara 2022
Bununindir hocam arayipta bulamayacagin bir dokuman bu. Burda kombinle ilgili her turlu teknik bilgi var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
15. Sayfada anlatiyor parametreye giriş. D50 d51 degerleri onemli bir yere not alin. D71 i 50 yapin sizin icin lnemli yerorasi
Hocam verdiğin kaynak aşırı yararlı oldu direk d71 ayar kısmına girdim. 75 yazıyordu onu 50'ye çektim. Şuan gerçekten 50 derece üstüne çıkmıyor. Oldu sanırım Allah razı olsun
Olduguna sevindim, sizden de razi olsun. Hatta o dokumanin ciktisini alin,
Selam hocam bu ayar Demirdöküm nitromix p24 içinde varmı
Benimde setin altına düşünce kombi yanmaya başlayınca petekler aniden ateş gibi oluyor dokunamıyorsun
Bizde bu parametrelerden kazan ayarını 55 yapsak üzerine çıkmaz değilmi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cikmaz
Nıtromix için döküman mevcutmuydu konuda paylaşıldımı daha önce
-
Bölgeyi kontrol edin İstanbul yapın
Konum doğru zaman dilimi europe İstanbul ayarlı sorun yok yani bu ayarlarda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X