Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sahsiyet Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.735
Cevap
50
Favori
202.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim eRelax 2 ayda ileri moda geçtiyse sizin de geçer hocam. Tahmin açık yapıp bekleyin kesin geçer ki benim böyle oldu. Üstte Bart Simpson isimli arkadaşımız da ileri moda geçene kadar tahmin açık olsun demiş.

• djilkeruslu D kullanıcısına yanıt
    Bundan 3-4 yil oncesi egri sifirlamaya geri donmus. Eskiden de bu sekikdeydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leon kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tahmin acik da denedim gecmedj. Gecsede onemi yok farkli bir durum.olmayacak bu cigazda. Simduye kadar gecnlere bakarsak ayni eskisi gibi cihaz. Exa ya gectim bu sabah itibariyle. Ok gibi grafik

• Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt
    Hocam vrt 350f var modülasyonlu model
    Bu nasıl araştırma veya kullanma şansın oldumu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

Yeni katilan arkadaslar bu adamin migodan ne alip veremedigi var diye soruyor olabilirler. Bu paylastigim grafikler exa ya ait ve son derece basit oyuncak gibi cihaz.
    1. Grafik migodan kntrolu devraldigi grafik direk yörüngesine oturmus sekilde. Ilk baslangici migo yukselmeye baslayip duz zemine gecmesi exa. Yani cok kisa surede evib istenen sicakliga ulastirmis ve sabit tutmuş
    2. Grafik gun icindeki performansi. Belli bir sure sicaklik yukselmis(bu inis ve cikislar max 0.1, migo gibi +0.5 hatta +0.7 olmaz) sepebi ise diger odalardaki trv ler program degistirdigi icin donus suyundaki sicaklik dustugunden exa bunu anormal durum algiliyor ve isita ihtiyaci olduguna karar veriyir ogle yapmasa busefer suyu homojen isitamayacagindan evin sicakligi dusecek buna izin vermemek adina bu sekulde calisiyor sobrasinda zaten yorjngesine giriyor. Bjnj yapmaknicin ne dis isiya ihtiyac duyuyor nede uzunca bir sure evi ogrenmek icin zamana ihtiyac duyuyor.

Ve her daim petekler ilik, cunku kisa sureli cok sik devreye girip cikiyor. Migo gibi bir sicak bir soguk degil. Suan modulosyonluda kullanmiyorum normal on of modjnda kullaniyirum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoline2002 -- 4 Ocak 2023; 19:11:30 >

Hadi hayırlısı olsun hocam ne diyelim bizde birgün usanıp bırakıcaz herhalde😊

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX sadece kombi exa dan bile iyi 22 . 22.01 ötesi yok selamlar üstadım

• kadiremr kullanıcısına yanıt
    Sadece kombi derken

• metehan16 M kullanıcısına yanıt
    Sadece kombi termostat yok sadece termostatik vana güzel bir reglaj sonuç mükemmel

• metehan16 M kullanıcısına yanıt
    Şaka bir yana nitromix için biçilmiş kaftan exa dir

• kadiremr kullanıcısına yanıt
    Hocam sende migo yu bıraktın exa control mu kullanıyorsun

Yok kardeşim ben termostat kullanmıyorum sadece kombi

• Merhaba arkadaşlar, bende vaillant erelax var. Bugün ısıtma algoritmasında İleri mod açıldı. Bununla ilgili çok fazla şey yazılmış. Bunun faydası ne acaba? Orada süre neyi ifade ediyor? Açmalı mıyım?

Ev yerden ısıtma ve kombi d71 ayarından max sıcaklık 50 derece olarak seçildi. Buna rağmen bu mod açılmalı mı? Faydası ve zararları nelerdir acaba teşekkürler.

• CrueL77 C kullanıcısına yanıt
    Konfor için açmanız gerekiyor odayı sabit ısıda tutmak için bu ileri mod

• Arkadaşlar merhaba
    Migo haricinde birde HT-500 ciha bağladım sadece termometre görevi görüyor ht500 fakat odada konumları aynı yerde olmasına rağmen içeri sıcaklık ölçümleri baya fark var sizce hangisi doğru acaba
    Daha önce migoyu hiç karşılaştırmadım faklı cihaz ve termometre ile
    Bunu test eden karşılaştıran varmı acaba

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

Migo kalivre yapmasaniz bile dogru olcuyir Mi nin termometresiyle denedim. Mihonun tepkisi dogal olarak yavaş migo 22 gosterirken mi 22.7 leri gosteriyor fakat ev sogumaya basladiginda migo atesleyecek iken ikiside eşit gosteriyor.

Teşekkürler hocam ozaman migoya güvenelim
    Ellemeyelim herzamanki gibi😊

Hocam istenen sicaklik 21.5 olculen 22.4 nerdeyse 1 derece fark var. Migo hep bu sekilde mi calisiyor.

• Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

Buda exa nin modulosyonlu modu %95 set ve setin 0.1 alti calisir. %5 lik kisim En kotu +-0.1(onunda sebebi ya trvler acip kapama yapmistir veya mutfak isisi,insan isisi gibi dis etkenler) suan 35-38 kazanla ev isiniyor

Ekran görüntüsünü öğlen saat 15:30 civarı almıştım
    Planlamam gündüz sabah 10 18 arası 21.5 c ye ayarlı
    Termostat bulunduğu oda çift taraflı güneş aldığı için setin altına düşmüyor gündüz
    o yuzden 22.4 görünüyor

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.