Şimdi Ara

Gençliğe hitabeyi dinlemenin, kulak vermenin vaktidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herşey ortada. bir millet yokedilmeye çalışılıyor.

hemde bunu sözde milliyetçi dediğimiz adamlar yapıyor.

Türk milleti saldırı ve asimilasyon tehlikesi altında.

Demografik yapının bozulmasından sonra şimdide Türkiyelileşmeyi bizlere dayatıyorlar.

bende yalan yok çok Atatürk sempatisi olan biri değilim. ama herşeyden önce Türküm. bize Türklüğü hatırlattığı için minnettarım.

şuanda kendini Türk hisseden veya Türk olan herkesin günümüzdeki olayları derin bir şekilde düşünüp gençliğe hitabeyi okumasının, dinlemesinin vaktidir diye düşünüyorum.

bu vatanı ve milleti seven kendine Atatürkçüyüm diyen herkes bu konulardan rahatsız olmalı ve sorgulamalı bence. ben geceleri kafayı yiyor uyuyamıyorum mesela üzüntüden

youtube
    Geçliğe Hitabe - Ömrü cephede mücadele ile geçmiş bir adam.. 1927'den bugüne Türk gençliğine sesleniyor.. Dinle!Ey Türk Gençliği!Birinci vazifen, Türk istikl...
    https://m.youtube.com/watch?v=5hiz-DvvKSE&pp=ygURZ2Vuw6dsacSfZSBoaXRhYmU%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 29 Mayıs 2024; 13:37:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gördünz değil mi. Herşeyi ufak ufak işleyerek nerelere geldiler.

Yapılacak işlerini kılıflandırarak nasıl başardılar.
    İş çoktan bitti.

Yok bu seçim, köprüden önceki son çıkış mıkış.
    Bitti abicim bitti.
    Game over.

Ekonomi olur, ama iki dönem çok eyiyidiler
    Yabancı gelir, kardeşi olur,
    Yani bunu diyen adam, özkardeşiyle miras kavgasına giren adam

Bu insanoğlu niye böyle mal oluyor.
    Böyle yaratılıp mı gönderiliyır acaba
  • up

• Gördünz değil mi. Herşeyi ufak ufak işleyerek nerelere geldiler.

Yapılacak işlerini kılıflandırarak nasıl başardılar.
    İş çoktan bitti.

Yok bu seçim, köprüden önceki son çıkış mıkış.
    Bitti abicim bitti.
    Game over.

Ekonomi olur, ama iki dönem çok eyiyidiler
    Yabancı gelir, kardeşi olur,
    Yani bunu diyen adam, özkardeşiyle miras kavgasına giren adam

Bu insanoğlu niye böyle mal oluyor.
    Böyle yaratılıp mı gönderiliyır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 29 Mayıs 2024; 13:55:25 >
  • Hocam yılbaşından beri şapkayı çıkartmamışsınız bir yıkamaya verin isterseniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lokkatto kullanıcısına yanıt

böyle bi konuda derdin bu mu hocam

• Eskiden bu tarz söylemlere güler, sahiplerine üzülürdüm. Ben de her geçen gün bu noktaya gidiyorum. Ülkem ve milletim, milletimin geleceği için ciddi endişeliyim.

• He evet tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

chpnin eski genel başkanı selonun kapısına gitti dün 13 sene bu adam yönetti chpyi

afe hocam haklı bu çizgide zp hariç parti yok hepsi cebini düşünüyor

• Bu ülke de savaş çıksa savaşırmısınız sorusuna %85 savaşırım der ama zamanı gelince %15 savaşır. Bizim Suriye gibi ülkelerle tek ortak noktamız bu olabilir. Bu yüzden Atatürk bu sözleri söylerken kendini kandırmış desek yalan olmaz çünkü aynı sorun kurtuluş savaşında da yaşanıyor.

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Onlara yaranmak suan cok zor

Nato dagilirsa

Fransa ve almanya savunma için Türkiye'ye ihtiyac duyarsa

Başımızda da düzgün yoneticiler olursa

Anca o zaman belki AB'ye gireririz bunun dışında bizimle doğrudan düşman ABD sadece dozajı düşük

Nasıl ki dogrudan düşmanı rusyayi bitirmek icin maşası ukraynayi kullaniyorsa
    Bizi de bitirmek için ypgi pkkyi kullanacak

Anime Tarihyoutube
    Aktütün Karakolu Baskını 2008
    https://www.youtube.com/watch?v=E1pOEejWR8k&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Öyle bir lider ki, söylemleri 100 yıl geçse bile ışık tutuyor. Olabilecekleri, gerçekleri, Türk'e düşman olanların asla durmayacağını biliyor.

Sen Türk olduğunu unutsan da düşmanın unutmaz.

Mustafa Kemal Atatürk döneminin çok çok ötesinde bir lider olduğunu bize kanıtlıyor.

Gençliğe Hitabe'yi okuyup etkilenmeyecek, ders almayacak, Atamızın mirasına sahip çıkma gücünü bulmayacak insanın kesinlikle Türklük ile sorunları vardır.

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Hic belli olmaz

Abye eskinin kanli bicakli komunist fakirleri girdiyse güçlü ordusu olan Türkiye de girebilir ama dedigim sartlar olmali

Nato varken ab zaten Türkiye'yi istedigi gibi kullanıyor NATO ortadan kalkarsa ancak biz abye gireriz ve abnin silahli kuvvetleri de kurulur macron bunu istiyor aslında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cumhuriyet ve kurtulus dizileri var youtubede. Uzun uzun yazi okumayi sevmeyen izlesin, Nutuk'un nasil yazildigini gorsun. Dizilerin neredeyse her sozu her olayi gercektir. Nutuk'u okuyanlar her anin Nutuk'ta yazdigini gorur. İzlemek isteyen bolum bolum izlesin, Trt restorasyon diye yarisini kesmis, istemedigi yerleri cikarmis, restorasyonlu izlemeyin.

• Çocukken farkına varmıştım her şeyin, 20 yıldır ilmek ilmek ülkeyi kuşatmalarını elim kolum bağlı izledim. Ömrümü nasıl geçti diye sorarsanız ülkesini seven ve kendini Türklüğe adamış birisi olarak azap içinde ülkesinin çöküşünü ele geçirilmesini ve milyonlarca insanın yıllarca modern tutsak tutulmasını izlediğimi söylerim.

• akp görevi olan BOP'u hakkıyla yerine getiriyor. Bunu yaparken de kendini alkışlatabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.