Şimdi Ara

Deneme sınavı yapan kurum ltisiz geçen senenin denemelerinden verdi .d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sinava 7 gün var ben napiyim neyden kısıyım de zamanım gitmesin diyorum az önce sınava girdiğim dershane önümüze fokus net yayınları diye geçen senenin sınavını koydu .d çıldırmamak icin zor tutuyorum sövüp çıktım optigi g*tlerine sokucaktim lan 30a kadar geldim matematikte lti yok aina koyim böyle işin dedim bi baktim modern fizik yok bi baktim organikte sonra biyoya baktim 35 40 arası fotosentez solunum ve protein sentezi bitki nerde aw dedim ciktim gittim bosuna zamanimi caldilar

• 345 ayt mat araya apotemi mat sıkıştırıver biyotik biyoloji denemeleri aydın kimya çözüver çıkmışlara da bak
  • Dandik yayınlar koyuyolar zaten ben de tav oluyorum bu hafta evdeyim yeter artık
  • Ben bu hafta 4 gün gittim 3 gün geri döndüm şaka değil
  • Okulumun deneme kulübü var, arada herkese açık denemeler de yapıyor ve mis gibi denemeler dururken ritmik, dersmarket, tandem gold, basamak, tesla, üniversite adayı, canım hocam, tesla, aplus gibi tuhaf tuhaf deneme veriyorlar katılmayınca da hocalar zorluyor. Bireysel deneme çözmek isteyince bıyık altından gülmeler; 345, 3d vs çözüyorum deyince bu yayınları yerip yukarıda saydığım yayınları göğe çıkarmaları falan :d Bir de bunlarla uğraşıyoruz

• neden kurumlarda denemeye giriyorsunuz ki. evde kaliteli denemeleri çözün kendiniz.
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    hocam sinav ortami ve optige alismak icindi benim asil amacim
  • hedef2021 kullanıcısına yanıt
    Hangi şehir?
    Ben de girdim o denemeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpisteyenbirzat -- 22 Haziran 2021; 21:46:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.