Şimdi Ara

Depresyon+Kötü Dersler+Ümitsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıfım bu hafta 1. yazılıları olduk okulda. Her yazılıdan önce iyice çalışıp 2-3 kaynaktan taramama rağmen 90 falan aldım. Üstelik yanlış yaptığım bazı sorular bildiğim soru tipleriydi. Tamam 90 iyi bir not ama hedefime göre çok düşük ve özel okulda olduğum için sınavlar çok basit oluyor. Kendi gözlerimle sınava hiç çalışmadığına şahit olduğum arkadaşlarım 98 üstü aldı, düşünün kolaylığını. Arkadaşlar ben aptal mıyım anlamıyorum. Antidepresan alıyorum o biraz dikkat dağınıklığı yapıyor olabilir ama ilaç kullanmadan önce de yine aynıydım. Bırakamam da majör depresyon teşhisi aldım 2 ay önce. Depresyon+bu sonuçlar daha da dibe sokuyor beni. Derslerimde hatam ne nasıl düzelebilirim planlı mı çalışmalıyım? Artık intihar etmeyi bile düşünüyorum hayatımda hiçbir şey düzgün gitmiyor tek umudum derslerimdi onda da b.ktan sonuçlar yapıyorum. Asla istediğim gibi olamayacağım bu gidişle. YKS'ye çalışsam bile bu zekasızlıkla yine aynı şeyleri yaşayacağım.
    Psikolağa git diyenler olabilir psikolojik destek alıyorum ama ben düzelene kadar sınav dönemi bitecek zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinav notlarin seni bu kadar derin ve bogucu dusuncelere kapirmamali 98 ustu alan arkadaslarin senden daha iyi netler yapiyorlar mi denemelerde ona bak kolay olunca herkes yapar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 100net100k

Sinav notlarin seni bu kadar derin ve bogucu dusuncelere kapirmamali 98 ustu alan arkadaslarin senden daha iyi netler yapiyorlar mi denemelerde ona bak kolay olunca herkes yapar
    Ben 80 net yapıyorken onlar 90-115 arası yapıyor

• 11.sınıfım bende ama yürü git şuradan.
    90 alıp depresyona giriyorsan hayatta yapamadığın her hatada daha fazla yılıyor olacaksın.
    hayatta her şeyin universite olduğunu sanan zihniyetinden ne zaman çıkarsan o kadarda depresyondan(!) çıkmış olacaksın.

ayrıca sen 2-3 kaynak bitirip 90 almışsın diye kimse psikoloğa götürmez seni merak etme.

umitsizlik bu değil ki,mükemmeliyetçisin sadece.

sınavda çalışma kağıdı bile verseler 90 ortalama bir nottur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8C1714409

Ben 80 net yapıyorken onlar 90-115 arası yapıyor

Alıntıları Göster
    tyt denemesi bu yoksa şaka mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEC8BB1EA

11.sınıfım bende ama yürü git şuradan.
    90 alıp depresyona giriyorsan hayatta yapamadığın her hatada daha fazla yılıyor olacaksın.
    hayatta her şeyin universite olduğunu sanan zihniyetinden ne zaman çıkarsan o kadarda depresyondan(!) çıkmış olacaksın.

ayrıca sen 2-3 kaynak bitirip 90 almışsın diye kimse psikoloğa götürmez seni merak etme.

umitsizlik bu değil ki,mükemmeliyetçisin sadece.

sınavda çalışma kağıdı bile verseler 90 ortalama bir nottur.
    Ben de sana yürü git şuradan demek istiyorum. Biraz üsluplu konuş. Depresyona girme sebebim derslerim değil çocukluk travmalarım. Öyle küçük bir mesele için kimse depresyona girmez. Ayrıca psikoloğa da gidiyorum kimse beni 90 aldım psikoloğa götürmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8C1714409

Ben de sana yürü git şuradan demek istiyorum. Biraz üsluplu konuş. Depresyona girme sebebim derslerim değil çocukluk travmalarım. Öyle küçük bir mesele için kimse depresyona girmez. Ayrıca psikoloğa da gidiyorum kimse beni 90 aldım psikoloğa götürmüyor

Alıntıları Göster
    tm knk sakin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pişmanlıklar ve İktisat
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.