Şimdi Ara

DERDİNİ YAZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-)Ülkenin bilimum saçma sapan sorunları yüzünden ülkeyi terk etmek istiyorum.
    2-)Üniversite sınavına deli gibi hazırlanmaktan yoruldum. Saçma sapan bir eğitim sistemi için bu kadar çaba harcamak komik geliyor.
    3-)Para biriktirmem gerekiyor ki ülkeden giderken boş gitmeyeyim. Benim açımdan ciddi bir sorun hele ki son zamanlarda doların 3.5-3.7 oranında seyrediyor olması.
    4-)İngilizce öğrenmem gerekiyor ki gitmek istediğim ülkede dil sıkıntısı çekmeyeyim adaptasyon süreci daha hızlı olsun.
    5-)Yeni bir ülkeye gideceğim için yeni ortamlar falan derken insan geriliyor.
    6-)Birçok insan ülkeyi terk etmeyi düşünüyor ne hale geldik.. Bu duruma üzülüyorum hem kendime hem de diğer ülkeyi terk etmek isteyenlere üzülüyorum.
    7-)Suriyelilerden bıktım zerre umurumda değiller bugün ölseler gözümden bir damla yaş düşmez. Şahsıma ve ülkeme çok zararları oldu.
    8-)Her şey pahalı hiçbir şey alamıyoruz et ateş pahası meyve, sebze ateş pahası dilediğimizi yiyemiyoruz lanet olsun!

Her şeye rağmen ekonomimiz ilerliyor ileride çok güçlü bir devlet olacağız dünyanın en iyi ekonomisine ve gücüne sahip ülke olacağız(!)

Daha çok sayardım da vaktim yok saçma sapan bir eğitim alabilmem için üniversite sınavına hazırlanmam gerekiyor.

• Yaz yaz bitmez

Seninki ne niye yazmadın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para yok, üniversite hayatını istediğim şekilde yaşayamıyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- İstanbul' da yaşıyorum,

2- Bilgisayar okuyorum,

3- Önlisans 3 senedir bitmedi,

4- Askerlik tecilli,

5- Evleneceğim.. maddi birikimim yok.

Off offffffff

• Özledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaz Okuluna Kalmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DERDİNİ

Naber gız

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Tam zamanında yazdın sen de. Sıkıntıdan dh kekoları neler yapıyor diye bakıyordum.

Çok derdim var çoook.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orange.

Tam zamanında yazdın sen de. Sıkıntıdan dh kekoları neler yapıyor diye bakıyordum.

Çok derdim var çoook.

Sen kendi sıkıntıdan mı, elit dh üyelerinin kendi sıkıntılarindan ötürü mü ne yaptiklarini merak ettin? Hem noldu feminen teoremlerin aksini mi ispat ettiler sana

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Orijinalden alıntı: Orange.

Çok derdim var çoook.

Sen kendi sıkıntıdan mı, elit dh üyelerinin kendi sıkıntılarindan ötürü mü ne yaptiklarini merak ettin? Hem noldu feminen teoremlerin aksini mi ispat ettiler sana

İmkansız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.