Sabah 8 gibi kalktım,bu uyku saatlerini ayarlamam gerek.Annem kahvalti hazirlayana kadar Paragraf-Hız kitabından 20 soru çözdüm.Kahvaltı çay derken 10da masaya oturdum.1e kadar aralar vererek Fizik Basınç konusunu Meb kazanım ve yayın denizinden çözdüm.-Meb bitti 6 test,yayın denizi 4 test-Simdi yemek yicem iyi günler
up
Hocam Fizikten kaynak almam lazım ama kararsızım
Yayındenizi nasıl ? Çözümlü mü ? Bir de zorluğu nasıl hani ben ilk pekiştirip öyle orta zor soru olsun diyorum öyle bir kitap mı?
Çok sordum :)
Sanırım yeni çıkan kitabı cozumluymus bende çözümsüz var.TEK olan bence cok iyi orta zorlukta diyebilirim almani öneririm.Hatalarının üstüne dusersen her şey güzel olur.Iyi çalışmalar.
eritropoiteinE
kullanıcısına yanıt
Sağ olun hocam kolay gelsin. Yenisine bakarım artık.
Ben de hacettepe diş istiyorum. Kolay gelsin umarım gelecek sene bu zamanlarda karşılaşırız okulda.
Ben de hacettepe diş için 27k dan bıraktım bakalım geometriden başladım ben de bu hafta
Akşam kuzenimin dugunu vardı çalışmadım yani yarın 6 da kalkıp fizik ve turkce halledicem.Öğleden sonrada uslu köklü ve formül yerlestirme problemleri biticek,iyi geceler
lata
kullanıcısına yanıt
Bende 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum,basarilarrr
eritropoiteinE
kullanıcısına yanıt
Size de başarılar hocam inşallah kazanırız.
Beynim ciddi anlamda yamuldu.6da kalkmak yalan oldu.Hız yayınından paragraf çözdüm,fizik özürlüsu olduğum için papatya hoca youtube kanalından kaldırma kuvveti çalıştım gerçekten bu hocayı öneriyorum.Meb kazanım testinden kaldırım kuvvetini çözdüm bide önceden okuldan verdikleri modüler soru bankasından 20 soruluk 2test çözdüm yemek yicem sonra yayın denizi teke gecicem.Basınç kaldırma karışık çözüp sonra ayt mat bakarım kolay gelsin.
eritropoiteinE
kullanıcısına yanıt
345 oran orantı bitti aradayim
eritropoiteinE
kullanıcısına yanıt
Hocam kolay gelsin siz fizik matematik birlikte mi götürüyorsunuz?
Hocam bir de fiziği sizce mat + geo bittikten sonra başlasam 3 ay sonra gec olur mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme