Şimdi Ara

Dersane'yi önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl öss'ye hazırlanacağım sözel bölümünde oldugum için dersaaneye gitmeye gerek duymuyorum mat. falan görmüyorum çünkü. Bence dersane sadece psikolojik olarak hazırlıyor o kadar bir çok dersaneye giden arkadaşım kazanamadı siz önerir misiniz?

• Hangi şehir?
  • adam gibi çalışırsan düzgün ve programlı dersaneye gerek yok
  • antalya ama niye sordun şimdi
  • bende hala düşünüyorum dershaneye gidiyim mi diye eşit ağırlık daha karar veremedim ben karar verinceye kadar dershanelerde yer kalmıcak galiba
  • Ankara >>> Seçkinler Dersanesi beğendiğin altında hatay sokakatadır kendisi
    seçkin dersane değil bu yüksel de olup suxtır kendileri
  • sozellere dersaneyi onermiyolar dostum! hangi bolum dusunuyosun?? biizm arkadas yetenek sınavına gircekti spor istiyodu ondan gitmedi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sözel iyi güzelde şöle dashaqlı bi yerler istiosan 25-30 mat koyman gerek mezmi yanına?....

arkadaşa " 37türk + 39 sözel + 15 mat = 320.256 " geldi bu sene. Gittiğ yer bilmemne Türk Dili Edebiyatı.

karar senin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sca®fa©e

bende hala düşünüyorum dershaneye gidiyim mi diye eşit ağırlık daha karar veremedim ben karar verinceye kadar dershanelerde yer kalmıcak galiba

Dershaneler kayıtları tamamladı hatta derslere başlayalı 2 hafta oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Dershaneler kayıtları tamamladı hatta derslere başlayalı 2 hafta oluyor.

Evet 2haFta OLuyo aMa haftA sonLArı için...HafTA içi GidenLerin eKim de BAŞLıyo
    biLmEYENLer öğreNMi$ oLdu...
  • sözelci iseniz, HİÇ çalışmayın ama

BOL BOL KİTAP OKUYUN. haftada 1 en az..

işte o zaman kazanacaksınız
  • beyler kayıt olayı sorun olmaz dershanelerde her zman boş yer olur bakın her şey sizde biter ben bu yıl sınava girdim ve şükürler olsun kazandım bu olayı yaşamış biri olarak içinizde varsa dershane sadece aracıdır olay sizde biter içinizde yoksa dershaneye sadece kızlara piyasa yapmaya gidersiniz.Sözelciler için bence ok kadar gerekli değil ama eşit ağırlıkçıların gitmesi lazım siye düşünüyorum çünkü bu yılda oldu çoğu sayısal eşit ağırlık seçiyor o yüzden ortalık karışıoyr.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.