< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Dershaneye gitmek bi kayıp mıdır
-
-
Hocam kendim yönetirim ek olarak alırım dersen iyi
-
evet
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam zorlanıyorum bilmiyorum 4 gün sabahtan gitmek çok büyük bi kayıp gibi değil diye düşünüyorum ama pandemi de var
Kendi kendime zor oluyor ama bu kısmı da var
Kendini yönetebiliyorsan kayıp.
Motive olunca dünyaları yakarmış gibi hissediyorum ama çökünce kalkmam zor oluyo bana bi düzen getirir diye düşünüyorum bilmiyorum
ben hobi niyetine gidiyorum hocam, hem kafam dağılıyor hem de insan görüyorum falan, artı olarak dersler ve denemeler de iyi oluyor işte.
oraya bağlı kalmazsan gayet güzel, ana çalışman farklı ve evde olmalı
-
Dershaneye göre değisir. İyisini bulmak artık zorlastı maalesef. İyi hocalar + yönetime denk gelinirse çok ise yarar.
ben de zaman kaybı olarak görüyordum mezun senemde gitmeyi düşünmüyordum ama dershane olmayınca düzenimin olmadığını gördüm 2 hafta önce başladım şuan iyi ki yazılmışım diyorum. Kendi kendime yapamayacağımı anladım, kurumda baya yardımcı oldu
-
Dershane ortamına girip rakiplerini görmen orda denemelere girmen daha faydalı olur diye düşünüyorum çünkü insan evde ister istemez motivasyonunu kaybedebiliyor. Dershanede kendini toplaman daha kolay olur.
-
eğer gideceksen kesinlikle once bir deneme dersine gir. ben 1 ay önce yazılmistim bilmeden sadece bir tane ea sınıfı acmislar ve aşırı dusuktu seviyesi iki gün sonra kaydımi aldirdim(benim de üçüncü senem) mat kursuna yazildim. seviyeye göre tercih etmen daha önemli ama kendin duzenini olusturman şart pat diye dershaneleri kapatabilirler gibi geliyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souzadegul -- 5 Ekim 2020; 9:56:0 >
Sınavı kazandıysam bunun sebebi corona yüzünden dershanelerin kapatılmasıdır ve bu 3 ayda evde daha iyi çalışmam. Evde daha iyi çalışıyormuşum ben boşuna gitmişim dershaneye. Tabi bu kişiden kişiye değişkenlik gösterir. Babam sabah işe giderken 7-8 gibi uyandırırdı akşam 5-6 ya kadar molalarla 5-6 saat çalışırdım akşam da dışarı çıkardım
Benim de 3.yilim temel varsa gerek yok ama +100k dan biraktiysaniz emin olamadım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam temeliniz ne durumda? Eğer yazın baktım, baştan almaya gerek yok diyorsanız gitmeyin. Ben yaptım bir hata, geçen sene 11. sınıfın ortasında yazıldım. Şimdi harıl harıl iptal ettirmenin yollarını arıyorum ancak bir sonuca varamadım. Oraya gelen insanlar yaz boyunca yatmış. Sınava yönelik hiçbir şey yapmamışlar ve vasat meslek liselerinde önlerine ne konulmuşsa onu tüketmişler. Amacım iğnelemek değil ancak TEOG'da bile bu insanlarla en az 150 puan oynamış aramda. Sabahın 8'inde Felsefeye Giriş dersi dinlemek için fazla değerli zamana sahibim. Haftada 5 gün var, sadece birinde gidiyorum. O da çok ayıla bayıla gittiğimden değil yani, pederin gözüne çok da batmamak maksat. Bir de öğlene alırlarsa ne yapacağım hiç bilmiyorum. Bu bana "kafadan bir günü çöpe at, tarih marih dinle. n'apacaksın evde logaritma çalışıp integral çözüp?" demek gibi gelecek.
Kısa ve öz olarak; yazın çalıştıysanız ve temeliniz varsa gitmeyin. Değmez yani. Sene 2008 değil; ders konusunda da, soru çözdürme konusunda da, tercih sürecinde üniversite ve bölüm seçiminde de ücretsiz yahut makul ücretle yardımcı olabilecek insanlar mevcut online platformlarda. Bence para bayılmayın hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB5792671 -- 5 Ekim 2020; 10:34:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X