Şimdi Ara

Dershaneye kursa 10k verilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda yaşıyorum, dershaneler 10kdan fazla. Internetten ve başka insanlardan duyduğum bu şekilde. Sizce bu para verilir mi? Bir de sıralamaya göre indirim vb. yapıyorlar mı? Bilgisi olanları konuya bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer torpil yoksa dershaneye en iyi ihtimalle 5kya yazılırsın. Ben 5k yerine TM isen TYT-AYT hatta sadece AYT Mat, TYT-AYT Geo özel dersi alırdım kaliteli bi' hocadan. Bizim bi hocamız 125 TL'den veriyordu. Eğer SAY isen Mat, Geo ve Fen için özel ders alırsın 5k'ya. 40 özel ders eder. Ki sen +10k gibi uçuk bir fiyattan bahsediyorsun bu da 80+ özel ders eder... Hadi diyelim kaynak kitapları sen aldın, 3-5 bir şey de gelen hocan verdi çöz yanlışlarını göster diye oraya max 750 tl gider denemelerle 1k. Kalan 9k'ya 70+ özel ders alırsın.
  • Tamamen seninle ilgili daha uygun yerler de var. Ama sıralamaya göre indirim yapıyolar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svvlzlm

Tamamen seninle ilgili daha uygun yerler de var. Ama sıralamaya göre indirim yapıyolar.
    Hocam bildiğiniz bi yer var mı?

• Nerede oturuyorsun?

• ya birak allah askina ozel ders alirsin sorularini birebir cozer ders desen youtube da cok iyi hocalar var cozumlu bir suru kaynakvar bu soygunculara para kaptirmayin dershane sistemi ygs lys ile birlikte öldu gitti zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: svvlzlm

Nerede oturuyorsun?
    Kağıthanedeyim. Şişli mecidiyeköy taraflarına gidebilirim

• Eğer torpil yoksa dershaneye en iyi ihtimalle 5kya yazılırsın. Ben 5k yerine TM isen TYT-AYT hatta sadece AYT Mat, TYT-AYT Geo özel dersi alırdım kaliteli bi' hocadan. Bizim bi hocamız 125 TL'den veriyordu. Eğer SAY isen Mat, Geo ve Fen için özel ders alırsın 5k'ya. 40 özel ders eder. Ki sen +10k gibi uçuk bir fiyattan bahsediyorsun bu da 80+ özel ders eder... Hadi diyelim kaynak kitapları sen aldın, 3-5 bir şey de gelen hocan verdi çöz yanlışlarını göster diye oraya max 750 tl gider denemelerle 1k. Kalan 9k'ya 70+ özel ders alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 ayda Yks sözel biter mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınıflar 5-6 kişilik ise 10 binin altına, 10-12 kişilik ise 5 binin altına kimse inmez bunu bil.Eğer hedefin ilk 20 bin 10 bin ise mutlaka 5-6 kişilik adını duyurmuş bir kursa git.Bunun dışında evde,kütüphane de uzun süreli çalışma alışkanlığın yoksa kesinlikle kursa gitmelisin.
  • Temelin ve azmin varsa kesinlikle gitme nette paralı çok iyi anlatan hocalar var fizik ertan sinan mat behzat hoca kimya Kimya özel ve kitapların hepsi zaten neredeyse cozumlu istediğin zaman anlamadığın konudan da özel ders alırsın ve bu dediklerimin hepsi Max 3 4 bin tutar

• Bu sene dershaneye gitmedim 50k dan 7k ya çektim

• anonimini kullanıcısına yanıt
    Hocam kaynak öneriniz ve nasıl çalıştınız

• Elward kullanıcısına yanıt
    Piyasada zor denilen bütün kaynakları bitirdim her gün mutlaka masa başına en az üç saat oturdum.Mezuna kalmış olduğum için genelde kötü olduğum yerlere yoğunlaştım mesela sene boyunca deneme harici paragraf sorusu çözmedim onun yerine dediğim gibi eksik olduklarıma yoğunlaştım tabi ondan önce eksikliklerini kendi kafamda belirlemen gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.