Şimdi Ara

DERSHANEYİ BIRAKMA KARARI ALDIM AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 1 öğrencisiyim ve dershaneye gidiyorum fakat son bi kaç gündür dershanenin benim derslerime katkısının olmadıgını anladım
    bu yüzden dershanemden ayrılmak istiyorum
    taksit taksit ödüyoruz dershane parasını
    verdiğim parayı almak istemiyorum alamam da zaten ama bundan sonra para vermem gerekirmi
    yani yasal olarak hakları var sanırım ama böyle bişey yaparmı dershaneler ?
    tecribesi olan fikir beyan etmek isteyen arkadaşlardan yardım bekliyorum

• valla sen bence sıkıldıın ıcın gıtmek ıstemıosun derslere elbette katkısı olmustur ve ya olucaktır yani bence dvm et faydasını gorursun.... bırakmak ıstersen ne gibi 1 kural uygularlar bılmıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cemsh

valla sen bence sıkıldıın ıcın gıtmek ıstemıosun derslere elbette katkısı olmustur ve ya olucaktır yani bence dvm et faydasını gorursun.... bırakmak ıstersen ne gibi 1 kural uygularlar bılmıorum

yok arkadaşım kararımı değiştirmeye niyetim yok ama
    benim öğrenmek istediğim dershaneye bundan sonra da para verip vermmiyeceğimdir
    sözleşme gereği sanırım onların bıraksam bile benden para alma hakları var ama bunu yaparlarmı bilmiyorum
  • ben bir dershanenin bilgi işlem sorumlusuyum
    bizim dershanedede bırakan öğrenciler oluyor ama biz bıraktıktan sonrasının parasını almıyoruz. ama dershanelerin imzaladığın sözleşmeden ve senetlerden doğan hakkı var bıraksanda ne fiyata anlaştıysan o parayı senden isteme hakları var ama dedigim gibi bu tamamen dershane yönetiminin insiyatifine kalmış . bence bırakma sebebini ve ekonomik durumunuzu güzel bir dille yönetime anlat ve bundan sonrasının parasını ödeyecek durumunun olmadıgını falan söyle, iyi bir insansa anlayacaktır seni .. bırakmasan iyi olur tabi dersaneyi ama kararın kesinse diyecek bişey yok. saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool_38

ben bir dershanenin bilgi işlem sorumlusuyum
    bizim dershanedede bırakan öğrenciler oluyor ama biz bıraktıktan sonrasının parasını almıyoruz. ama dershanelerin imzaladığın sözleşmeden ve senetlerden doğan hakkı var bıraksanda ne fiyata anlaştıysan o parayı senden isteme hakları var ama dedigim gibi bu tamamen dershane yönetiminin insiyatifine kalmış . bence bırakma sebebini ve ekonomik durumunuzu güzel bir dille yönetime anlat ve bundan sonrasının parasını ödeyecek durumunun olmadıgını falan söyle, iyi bir insansa anlayacaktır seni .. bırakmasan iyi olur tabi dersaneyi ama kararın kesinse diyecek bişey yok. saygılar....

öncelikle ilgilendiğin için çok teşşekkür ederim
    ben anadolu lisesinde okuyorum ve şuan derslerim cok kötü ve dediğim gibi dershanenin derslerime hiç bi katkısı yok dershaneye gitmek yerine özel ders almayı planlıyorum
    şuan bırakmayı düşündüğüm dershanenin adını da veriyim sed dershanesi
    muafazekar kesimlerin açtığı bi dershane yani
    umuyorum ki bi insanlık yaparlar.

• valla hiç duymadım ismini nasıl bir dersane oldugunu bilmiyorum dershane eger para kazanmak amaçlı kurulmamışsa tabi dersaneden alacagın çok fazla birşey olmaz. yinede birşeyler almak isteyen öğrenci mutlaka faydalanır dersaneden . bizim dershanede öğrenciler ellerinde testler, soru bankaları .. devamlı hocaların yanında, devamlı soruyorlar, sende bu şekilde ödedigin paranın hakkını alabilirsin.
  • Bırakma sebebin dershanedeki hocaların ve öğretimin yetersizliği ise buradan açıkça belirt bence .. ki o dershaneyi tercih edecekler varsa onlar da boşuna para ödemesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kredi kartıyla tek geçmişiz parayı
    yani büyük ihtimalle para ödememe diye bi durum olamicak ama yinede bi konusucaz
    ne olursa olsun ben gitmicem dershaneye
    ordaki ortamı hiç sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldfaber -- 19 Kasım 2005, 18:29:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.