Şimdi Ara

Devir ve ses yardım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha öncede sordum ancak konu dağıldı gibi.

4800 Km olan aracımı süspansiyonları için servise götürdüm. Aracımı aldığımda motorda değişiklik vardı. eskiden 3000-3500 devirde sesini bile zor duyduğum motor şimdi 2500 de bağırmaya başlıyor!!! Çekişindede düşüklük vardı götürdüm pedal alıştırması yapacağız dendi ve yapıldı ama araç hala aynı sesi taşıyor. Ekiden 3000 -3500 de vites değiştirirdim hızımı alırdım şimdi 4000 i görüyoeum ama oraya gelene kadar bağırıyor. Usta çok normal bişey yok diyor ama bu işi yapanda o. Baskı balatadan şüphelenmiyor sorun yok diyor...

Sizce tahminlerinize göre bu aracın nesine baktırayım. Onlar bilmiyor bari ben yönlendireyim.

araç 1.6 Benzinli 4800 km çok çok temiz düzenli ve zorlamadan kullanılmış bir araç. Tabi serviste ne oldu bilmiyorum...

Teşekkürler...

• 4800 km de ha 0 almışsınız anladıım kadarıyla .. valla servıse goturun bu aracı yapmadan bana vermeyın dıye kıyametı kopar bole sorunmu olurmuş 0 araçta.. şikayet et olmadı yenisini versinler !
  • Sevgili dostum anshered

Servise bu problemden dolayı 4 defa gittim. ilkinde test sürüşü yaptılar evet sorun var dediler pedal alıştırması yaptılar hızı biraz düzeldi ama diğer bütün gidişlerimde yok normal bu aracın sesi dediler. Ben 4800 km kullandığım aracımın sesini bilmeyecek kadar aptalmıyım. sorun yok deyince bende bir başka servisemi götürsem dedim büyük ihtimalle öyle yapacağım ama sorunun neden kaynaklandığına dair bir kaç görüş belirtilirse onlara en azından yönlendiririm. Evet 0 km almıştım aracımı motorunda hiçte sorun yoktu aracın 6 ayda ilk bakım diye motorada ellemişler büyük şansızlık.

Teşekkürler ilginden dolayı...
  • distiribütör firmaya kadar götür olayı ne demek ya bıktım artık şu klasik cevaplardan ,ne o hersey normal yok ya sadece kendileri anlıyor ya arabaadan .neyse bak yine sinirlendim.kolay gelsin
  • slm aracınız ne marka ve bu problemi açan servis neresi söylerseniz, bizde öğrenelim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.