Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2331. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.860
Cevap
292
Favori
1.528.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23292330233123322333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında iki sorum olucak.antremanım akşam 10 civarı bitiyor ve işten geldiğim için yanımda tavuk gibi bir yemek taşıyamıyorum.eve gidip yerim desemde olmuyo çünkü 11 civarı yesem sonra uyumaya geçince hazımsızlık yaşıyorum.bana toz olmadan ucuz yollu etkili spor sonrası protein lazım (karbonhidratsız veya az karbonhidratlı)

a 101 de hindi füme var 90 gr totalde 150 kalori civarı bi kalorisi var ve 20 gr protein var yeterlimi antreman sonrası için?

• mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

Kısaca değilelim.

Protein özelinde değilde tüm makrolar için konuşursak gün sonu aldığın toplam değer önemlidir. Antreman sonrası şu kadar alınmalı vs değil.

Ayrıca bu sporu yapacaksanız maalesef o yemek yanınızda taşınacak. Bunun için çok güzel bentobox lar var. Alacaksınız hazırlayacaksınız günlük yanınızda olacak.

Ha siz o saate kadar makroları tamamladıysanız dönerken eve alın yanınıza 100gr kaşar 20gr füme oh mis :)

• Ussuz kullanıcısına yanıt

Kısmen hatalı bilgiler içeriyor diyebilirim mesajınız.

Bu işin önem sırası : Beslenme , dinlenme ve en son antreman gelir.

Sizler isterseniz bayılacak kadar antreman yapın düzgün beslenip dinlenmez isen zaten hiç bir işe yaramaz.

Unutmayın kaslarınızın onarımı uykuda olur. Ve bu onarımın enerjisi aldığımız kaliteli yakıtla.

Bu onarım dediğimiz nedir antremanda kas hüçrelerini parçalamamız diyebiliriz.

Bol sporlar :)

• Patience kullanıcısına yanıt

Ben demiyorum ki 2 saat antrenman yapılmalı ısınma hariç Max 60dk. Ayrıca bu düşüncelerinize katılmıyorum. Beslenme dinlenme bu işin yüzde bilmem kaçı diyenler yüzünden adam supplementlere gıdaya bilmem neye kendini harcayıp esas önemli olanı unutup adam gibi antrenman yapmıyor. Beslenme dinlenme ve antrenman. Bu üçünden hangisini çıkarırsan 0 gelişim elde edersin? Cevap basit antrenman. Beslenme dinlenme çok salmadıkça vücut bir şekilde adapte ediyor kendini. He hepsini düzgün yaparsın gelişim hızın çok daha iyi olur o başka. Bu dediklerim amatör insanlar için geçerli tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

Üniversitemizde sporcu takviyelerine dair bir araştırma yapıyoruz. 1 dakika sürecek çok kısa bir anketimiz var, doldurabilirseniz çok sevinirim çok yardımcı olmuş olursunuz.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqPJ_Cqd2k5yVnuWtYvJDnsoQXxHFNPMjMlYdZ1pHkk0057A/viewform?usp=sf_link

• Ussuz kullanıcısına yanıt

İmzamı atarım.

Amatör bir insan antreman yaptıkça, çöpten bile beslense bi şekilde vücudu gelişecektir.

Şefkatli anamızın yaptığı yemekleri yiyelim, istikrarlı antreman yapalım, erken uyuyalım oldu bitti..

ama antreman sonrası ilk 30 dk içersinde whey içmeliyim, yoksa kaslarım erir..

ama bugün proteini eksik aldım , antreman boşa gitti vs safsatalara kulak asmayın.

millet beslenme düşünmekten antreman yapamaz hale gelecek ### DH Body Builders ### 

bu arada konunun canlanmasına sevindim.

yazdıklarım beslenme ye dikkat çeken arkadaşa muarız olmak için kesinlikle değildir. Tabiki iyi beslenebiliyorsanız ne güzel.

iyi sporlar diliyorum.

• Ekleme yapmak gerekirse , hepsi birbiriyle bağıntılı.

Zaten iyi beslenemeyen- uykusunu iyi alamayan ne kadar verimli antreman çıkarabilir ki ?

Ama olmazsa olmaz bir şey vardır , o da antreman.

Arkadaşın dediği gibi antremanı çıkardın mı , gelişim 0 a düşer nerdeyse.

• dostlar , 183 boyunda 69-70 kiloyum. haftada 3 gün full body+hit şekilde 15 dk kardio yapıyorum.haftasonları 2 günde dilediğimce diyeti bozuyorum diyeceksiniz hedefin ne diye tek hedefim fit bir şekilde kalıp şişman olmamak açıkçası.

bugüne kadar şöyle yapıyodum hafta içleri sabah 4 yumurta - öğlen sulu baklagil yemekleri(kabız olmamak için) yanına tavuk , akşamda 1 kaşık fıstık ezmeli su ile yapılmış yulaf ezmesi yiyordum.

şimdi ben hafta içleri günde kaç kalori alayım sizce?

• Birçok soruya yanıt oluyor

https://www.youtube.com/watch?v=TZSkDNl6xQw&feature=youtu.be

• arkadaşlar, günde 1500 kalori alıp haftada 3 gün full body+ 20dk hiit kardio yapmama rağmen kilom 100 200 gram artıyor neden böyle? 183 boyunda 70 kiloyum almam gerekenden az kaloride alıyorum nasıl oluyo bu? aldığım besinlerde spora yönelik baklagil grubu tavuk göğüsü haşlama yulaf yumurta dan oluşuyo

haftasonları 2 günde dilediğimce diyeti bozuyorum.

bu süreçte yendiğiniz kalorisi yüksek yiyecek, içeceklerden olabilir mi?

veya yatmadan önce bişiler yeme alışkanlığı ?

• merhaba. aranızda 3 bölge olarak çalışan var mı? haftada 4 gün salona gidebildiğim için en mantıklı çalışma sistemi bu gibi geldi. aslında klasik push pull legs uygulayacağım. tek farkı pull ve legs (bacaklara çok yüklenmiyorum onun için antrenmanı çıkartabileceğimi düşünüyorum) gününü birleştireceğim. bana mantıklı geldi ama aksi yönde bir düşüncesi önerisi olan var mı?

Hocam artmasında ne sakınca var ki? zaten 183cm-70kg zayıfsınız demek,kilo vermeye neden çalışıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 15 Mart 2022; 13:20:15 >
  • KayzerSozze kullanıcısına yanıt

Fazla yorulursunuz ve antreman uzar 1 saatte antremanın bitmesi lazım(kardiyo ve ısınma hariç) 4 gün ise eğer 2'li split zaten kurtarıyor bazı günleri boşa çıkartıp sadece kardiyo falan mı yapmak istiyorsunuz?

• ReflexAction kullanıcısına yanıt

biliyorum hocam ama benim asıl hedefim 64 bandına gelip risksiz bi şekilde ortalama fit vücutla devam etmek istiyorum, yani kabaca 66 67 oldummu tehlike çanlarını çalıp tekrar 65 e sabitlemek gibi :)

sporu vücutçu gibi değilde ortalama şekilde ağırlık çalışıp 20 dkda kondisyon için koşu vs yapıyorum , hafta sonlarıda cumartesi pazar dilediğimi yiyorum kiloyu arttırmıcak şekilde düzen haline getirdim aslında böylece hem yağlanmadan kilo almadan devam edebiliyorum

eskiden 90 95 kg larda ağır vücut çalışıyordum ve hatrı sayılır iri liğim vardı fakat istediğim meğersem o şekilde değilmiş böyle daha mutlu olduğumu hissettim gibi geliyor hem zayıfım hemde 5 gün iyi beslenip haftasonu canımın çektiği şeyleri yiyebiliyorum böylece düzeni de bozmamış oluyorum, yoksa benim için hayat çekilmiyor :D

2'li splitte her kas grubunu haftada 1 kez çalışıyoruz. ona nazaran bir kas grubunu haftada 2 kez çalıştırmak istiyorum. önceden upper-lower yapıyordum ama upper bir yerden sonra yetersiz gelmeye başladığı için bu tarz yeni bir programa geçmeyi düşünüyorum.

Aynı boydayız benim kilo 85 - 79 hedefim sonrası tartıyla işim kalmıyor artık  ### DH Body Builders ### 

hocam benimki öyle bi hale geldiki hafta içi 5 gün diet hafta sonu cmt pazar full kirli beslenme :D yaptığım şey iyi değil asla tabi bilincindeyim ama fazla mahrum kalınca çok kötü hissediyorum hatta hafta içi bazı günler haftasonunun hayalini kurmakla geçiyo :D

Hocam 2 gün istediğinizi yiyip kurtarıyorsanız baya iyi gerçekten acaba hafta içi baya düşük kalorili besleniyor olabilir misiniz? haftasonu stokladığınız yetiyor sanırım  ### DH Body Builders ### 

Hocam haftaiçi her gün şöyle ,

sabah 4 yumurta 2 tam 2 beyazlı yaklaşık 200 kalori

öğlen yemeği geç yiyip baklagil yemeği(nohut,bezelye vs.) + tavuk göğsü 200 gr = yaklaşık 750 kalori

akşamda 50-70 gr yulaf (su ile haşlanarak) + 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi = yaklaşık 200-250 kalori

hemen hemen 1250 - 1500 kalori arasında alıyorum hocam :D

• 
Sayfa: önceki 23292330233123322333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.