Şimdi Ara

.../ DH CBR 125 kulübü kuralım ne dersiniz? \...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben cbr 125 kullanıcısıyım bir donanimhaber klübü kursak birlikte gezsek hafta sonları bir amblem bile olabilir yada yazılar ceketlerimizde güzel olabilir bence hep sitemizinde reklamı olmuş olur ne deriniz...?
    motorlarımızın resimlerini de bu konu altında toplayabilriiz hadi buyrun cbr'cılar.....
    kendi motorum:

• SuperSport görünümli bisiklet severler klubü olarak isimlendirsek bunu?..

Şaka bir yana, iyi güzel makine ama çok küçük yaa.. Ultraslim diye tabir ettiğimiz formda!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß.m.Ø

SuperSport görünümli bisiklet severler klubü olarak isimlendirsek bunu?..

Şaka bir yana, iyi güzel makine ama çok küçük yaa.. Ultraslim diye tabir ettiğimiz formda!
    hocam doğru söylüyorsun ama boyundan büyük işleri yapıyor ve inanılmaz kaliteli yani şunu söyliyebilirm ben cbf 150 ye baktım çin yapımı gibi berbat bi işçiliği var cbr 125 in yanından bile geçemez yani ama bahsettiğiniz küçüklük durumundan bende şikayetçiyim ondan hepimiz büyütüüz klüp olarak inş..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_has

hocam doğru söylüyorsun ama boyundan büyük işleri yapıyor ve inanılmaz kaliteli yani şunu söyliyebilirm ben cbf 150 ye baktım çin yapımı gibi berbat bi işçiliği var cbr 125 in yanından bile geçemez yani ama bahsettiğiniz küçüklük durumundan bende şikayetçiyim ondan hepimiz büyütüüz klüp olarak inş..

Alıntıları Göster
    Bence çok iyi olur.Benim motorum yok şu anlık ama cbr düşündüğüm modeller arasında.Sitemizde de illaki kullanan vardır bayağı
    Bu arada kaan_has sana p.m yolladım.Cevabını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mhyen

Bence çok iyi olur.Benim motorum yok şu anlık ama cbr düşündüğüm modeller arasında.Sitemizde de illaki kullanan vardır bayağı
    Bu arada kaan_has sana p.m yolladım.Cevabını bekliyorum

Alıntıları Göster
    pm cevaplandı ekledim

• quote:

pm cevaplandı ekledim

Alıntıları Göster
    gilera runnerimi alınca (inşallah) bol bol cıbır 125 ve cbf 150 avlicam.

şaka bir yana güzel makine yeni başlayanlar için biçilmiş kaftan

• quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

gilera runnerimi alınca (inşallah) bol bol cıbır 125 ve cbf 150 avlicam.

şaka bir yana güzel makine yeni başlayanlar için biçilmiş kaftan

Alıntıları Göster
    inş hocam hayırlısı olsun motorumuz sizde katılın birlikte kuralım klübümüzü...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

pm cevaplandı ekledim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kaan_has

pm cevaplandı ekledim

Sağol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mhyen

quote:

Orjinalden alıntı: kaan_has

pm cevaplandı ekledim

Sağol hocam

Alıntıları Göster
    bende cbr 125 düşünüyordum fakat hedef büyülttümtabi paramız olursa o da ayrı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: ß.m.Ø

quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Ne güzel söylemişsin yahu

Ama bütçe meselesi. Şahsen motora başlayacak olsam CBR125 tercihim olmazdı. Gerçekten çok sıska bir makine.

Büyük cc'ye geçtikten sonra küçüklere binince yahu ben bunu nasıl sürmüşüm diyorum İnsanoğlu nankör işte.

İnşallah ufak cc kullanan arkadaşlar bir gün istedikleri büyük cc'yi alabilirler. Keyfi çok daha başka oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budden -- 6 Mayıs 2008; 13:56:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: budden

quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Ne güzel söylemişsin yahu

Ama bütçe meselesi. Şahsen motora başlayacak olsam CBR125 tercihim olmazdı. Gerçekten çok sıska bir makine.

Büyük cc'ye geçtikten sonra küçüklere binince yahu ben bunu nasıl sürmüşüm diyorum İnsanoğlu nankör işte.

İnşallah ufak cc kullanan arkadaşlar bir gün istedikleri büyük cc'yi alabilirler. Keyfi çok daha başka oluyor...

Alıntıları Göster
    hazır konuyu bulmuşken bir soru sorayım

repsol aldığınızda sponsorluk anlaşması olayından falan belli bir para mı veriyorlar sahibine her ay ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

repsol aldığınızda sponsorluk anlaşması olayından falan belli bir para mı veriyorlar sahibine her ay ?

Alıntıları Göster
    hiç sanmıyorum hocam çünkü repsol olarak 600 cc de var fakat repsol sponsorluk olarak model üzerinden hondaya fiyat belilemiştir honda alıyordur fakant kullanıcıların almadını düşünüorum...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

öle bişey olsa repsol satış patlaması yapar heryer cbr dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: swirl

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: swirl

quote:

motosiklet.net sitesinin cbr 125 konusunda böyle bir olay geçtiği için sordum bana 100ytl veriyorlardı yazan falan varda kafa buluyorlardır belkide neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 8 Mayıs 2008; 12:51:55 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: swirl

quote:

motosiklet.net sitesinin cbr 125 konusunda böyle bir olay geçtiği için sordum bana 100ytl veriyorlardı yazan falan varda kafa buluyorlardır belkide neyse

Alıntıları Göster
    Olur mu öyle şey ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Olur mu öyle şey ya..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Olur mu öyle şey ya..

olmaz tabi demi harry..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemati.

quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Olur mu öyle şey ya..

olmaz tabi demi harry..

Alıntıları Göster
    kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: swirl

kesinlikle

Alıntıları Göster
    eski motorum cbr125'di, gerçekten kaliteli bir motor, bazıları dalga geçerek saçmalasalar da yeni başlayan biri için güzel.
    özellikle kalitesi kendini gösteriyor, sağlam bir makina, sorun yaşamazsınız. ama yedek parçası pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimerol

eski motorum cbr125'di, gerçekten kaliteli bir motor, bazıları dalga geçerek saçmalasalar da yeni başlayan biri için güzel.
    özellikle kalitesi kendini gösteriyor, sağlam bir makina, sorun yaşamazsınız. ama yedek parçası pahalı

Alıntıları Göster
    büyük umutlarla almak istediğim bir motordu.ama aşırı yüksek yedek parça fiyatlarını görünce vazgeçtim.Aslında yeni başlayanlar için kesinlikle yeniden gözden geçirilmesi gereken bir model.

• quote:

Orijinalden alıntı: ss01

büyük umutlarla almak istediğim bir motordu.ama aşırı yüksek yedek parça fiyatlarını görünce vazgeçtim.Aslında yeni başlayanlar için kesinlikle yeniden gözden geçirilmesi gereken bir model.

Alıntıları Göster
    kurun guzel olur bence meraklıları toplanır
    adam grup kuralım demis bircokgu yok soyle motor filan diye yorum yapmis
    nasi motor diye sormamiski arkadas herneyse

benim asıl bekledigim grup

CBF YBR grubudur!!
    cbf ve ybr ciler bir yerde toplansada commuter motor disinda motor almak isteyen veya ilgilenen arkaslar alakasiz tavsiyelerden kurtulsa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.