Şimdi Ara

Diablo 3 Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diablo 3 e başlamak istiyorum ama diablo hakkında hiç bir bilgim yok. İlk defa başlayacağım. İlk başta pve wizard oynayacağım. Sonra ne yapacağım bilmiyorum pvp oyunlarda hiç tecrubem yok ama wizard çok sevdim yani pvp nasıl alisacagim bilmiyorum. Oyunda sezonlar filan varmış sanırım onları anlatabilir misiniz. Oyunla ilgili hiç bir şey bilmiyorum sizden yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya ben karışık bir şey sanmıştım . Peki ilk baslayana wizard önerir misiniz ileride sıkıntı çeker miyim?

• Biliyorum ki ardı arkası kesilmeyecek olan yine oyunu kötüleme mesajları doğacak...
    İstediğin karakterle başla kardeşim, hepsinin tadına bakmak isteyeceksin zaten. Her sezon herkesle birlikte sıfırdan başlar kasarsın lidertahtasında yerini alırsın sezon biter, sezon dışı da oynayabilirsin. Sezonun bir kaybı yoktur, vaktin dışında. Oyun zor değil oynadıkça öğrenirsin forumda her şey var. Kötüleyenlere denk gelip pişman olma her oyun bir yerden sonra sıkar ama ben diabloya ara verince yine oynayasım geliyor
  • Bence 2.2 patchinden sonra yeni bir ek paket gelene kadar köklü bir değişiklik olmaz. En fazla balans ayarlarında ufak oynamalar olur. Şuan güncelleme ile her karakterin güçlü 2-3 seti var. Bir sete yoğunlaşıp ona göre de skill seçimi yapacaksın. Yeni başlamışsan Barbarian monk ve cresedur yakın döğüş. Uzak döğüşte ise Wizard büyü sınıfı. Alan saldırıları var baya. Witch doctor büyü ve summon karakteri. Demon hunter ise okçu ve summonları etkili.

• Döğüş ne başgan ya. + vermiştim ama onu geri alıp eksiyi sırtından eksik etmedim Adana Beyefendisi.

Biraz sabret, iki gün sonra sezon başlayacak. Herkeşle birlikte sıfırdan başlamış olursun, böylece iyi oyuncularla da sıfırdan oynamış olursun. Herkes seve seve sıfırdan başlıyor.

Wizard iyidir, hastır. Hoşaf olmasına da bir mani yoktur. Zaten class ve build'e özel item'lar düşünce (Az'Turrasq, Starmetal Kukri, Fürnans, Dagger of the Darts, Kridershot, Etrayu, Maximus, Heart Slaughter ve setera) başka sınıflara geçmek isteyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Döğüş ne başgan ya. + vermiştim ama onu geri alıp eksiyi sırtından eksik etmedim Adana Beyefendisi.

Biraz sabret, iki gün sonra sezon başlayacak. Herkeşle birlikte sıfırdan başlamış olursun, böylece iyi oyuncularla da sıfırdan oynamış olursun. Herkes seve seve sıfırdan başlıyor.

Wizard iyidir, hastır. Hoşaf olmasına da bir mani yoktur. Zaten class ve build'e özel item'lar düşünce (Az'Turrasq, Starmetal Kukri, Fürnans, Dagger of the Darts, Kridershot, Etrayu, Maximus, Heart Slaughter ve setera) başka sınıflara geçmek isteyeceksiniz.

En azından yorumu beğenmişsin o da yeter bana başkan :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.