arkadaslar ben adsl kullanıyorum kız arkadasımla konusmak ıcın dıal-up baglantı sıfresı lazım..elinde fazla sıfresı olan arkadas varsa yazssın bır zahmet..
Yasak hem 6-0 imzası olana dahada yasak....
quote:
Orjinalden alıntı: aLLyC
Yasak hem 6-0 imzası olana dahada yasak....
neden yasak kı??dergıler fılan dagıtıyo
kendine kız arkadaş ayarlayıncaya kadar alıverseydin bi ttnet kendine.
ben de hemen vericektim keyfin için sana bitane şifre.......
quote:
Orjinalden alıntı: Telefoncu72
kendine kız arkadaş ayarlayıncaya kadar alıverseydin bi ttnet kendine.
ben de hemen vericektim keyfin için sana bitane şifre.......
adsl var canım kardesm bende..ayrıca madem vermıyceksın neden cızırtı yapıyosun?sorunlumusun nedır..
ula kzıla konuşmak istiyorsan söyle o şapşal kıza seni satılığa çıakrtmasın. gitsin konuşmak istiyorsa şifre satın alsın. ne yani her kızla koşurken şifre alacaksan yandık. . . konuşmak isteyen alsın, konuşacak olan değil . ona şifre alırsın 10 dk seninle konuşur arkadan o şifreyle 10 erkek ile daha ilişki chat manada ilişki kurar ve sen buharlaşıp gidersin sonuç olarak! senin işin zor!
quote:
Orjinalden alıntı: Mein Kampf
ula kzıla konuşmak istiyorsan söyle o şapşal kıza seni satılığa çıakrtmasın. gitsin konuşmak istiyorsa şifre satın alsın. ne yani her kızla koşurken şifre alacaksan yandık. . . konuşmak isteyen alsın, konuşacak olan değil . ona şifre alırsın 10 dk seninle konuşur arkadan o şifreyle 10 erkek ile daha ilişki chat manada ilişki kurar ve sen buharlaşıp gidersin sonuç olarak! senin işin zor!
Güzel bir yaklaşım Direk buhar olur.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme