Şimdi Ara

dial-up baglantı ıcın sıfre istegi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben adsl kullanıyorum kız arkadasımla konusmak ıcın dıal-up baglantı sıfresı lazım..elinde fazla sıfresı olan arkadas varsa yazssın bır zahmet..

• Yasak hem 6-0 imzası olana dahada yasak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Yasak hem 6-0 imzası olana dahada yasak....

neden yasak kı??dergıler fılan dagıtıyo
  • kendine kız arkadaş ayarlayıncaya kadar alıverseydin bi ttnet kendine.

ben de hemen vericektim keyfin için sana bitane şifre.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Telefoncu72

kendine kız arkadaş ayarlayıncaya kadar alıverseydin bi ttnet kendine.

ben de hemen vericektim keyfin için sana bitane şifre.......

adsl var canım kardesm bende..ayrıca madem vermıyceksın neden cızırtı yapıyosun?sorunlumusun nedır..
  • ula kzıla konuşmak istiyorsan söyle o şapşal kıza seni satılığa çıakrtmasın. gitsin konuşmak istiyorsa şifre satın alsın. ne yani her kızla koşurken şifre alacaksan yandık. . . konuşmak isteyen alsın, konuşacak olan değil . ona şifre alırsın 10 dk seninle konuşur arkadan o şifreyle 10 erkek ile daha ilişki chat manada ilişki kurar ve sen buharlaşıp gidersin sonuç olarak! senin işin zor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mein Kampf

ula kzıla konuşmak istiyorsan söyle o şapşal kıza seni satılığa çıakrtmasın. gitsin konuşmak istiyorsa şifre satın alsın. ne yani her kızla koşurken şifre alacaksan yandık. . . konuşmak isteyen alsın, konuşacak olan değil . ona şifre alırsın 10 dk seninle konuşur arkadan o şifreyle 10 erkek ile daha ilişki chat manada ilişki kurar ve sen buharlaşıp gidersin sonuç olarak! senin işin zor!

Güzel bir yaklaşım Direk buhar olur.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.