< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. (30. sayfa)
-
-
Peygamber sulalesi ibrahim, kardes , dede , torun, amca, oglan vs hepsi peygamber olmus.. hepsi yahudi kralii ama çin amerika avrupa da peygamber yok hatta ortadogu haric dunyanin baska hic bir yerinde peygamber yok.. 230 bin yil insanlik var son 5 bin yil haric yazi yok.. sapiens hadi geldi adem havva dan.. neandertal kimden geldi .. gobeklitepe insa edildiginde kutsal kitaplara gire daha adem bile yoktu.. nuh a tufan gelip butun insanligi kurtarmismis.. firtinali bir havada yagmur altinda cik disari bi yuru kac km gidebilecen, kilavuzu bunlar olanin sonu malum.. yarilan denizler, yilan olan asalarla quantumu kiyasliyorsun bizleri salak yerine koyuyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 25 Haziran 2024; 20:2:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim ne tarihsel veri sunuyorsun? Senin dininde ele geçirme işgal var ( fetih 28 ) senin dininden insanlar çıkamaz, senin dininden çıkan cennete gönderilir, senin dinin tartışılamaz, daha sonrada müslüman bölgedeki insanların bilimsel çalışmalarına çöküyorsun, bunlar diyorsun müslüman bilim insanı, yav sen adama sordunmu müslüman olmak istermisin diye? Adam müslüman olamazsa insan vasfında değil senin dinine göre, hayatının bir değeri yok yani e bu adam nasıl müslüman olmayacak? Gerçi sende haklısın dininin insanısın :)
Yav islam bilim dini olsa ibadetlerinde bilimsel araştırmaya dayalı olur, düşünme, sorgulama ve akıl etme üzerine ibadetlerin olur, insan haklarına saygı olur, seçim hakları olur, insan hakları olur, adalet olur, bilimin dininde yeri olsa bunun sonuçları olur, hani nerede!!? Bana bir tane islam ülkesi göster ki ahlaki ya da bilimsel olarak örnek teşkil etsin? Hani yavv? Senin dinin çok farklı bir dinde insanlarmı yanlış anladı? Sen onların kendi yazdığı dini onlardan dahamı iyi biliyorsun?
Yav bir de utanmadan geçmişte şeytan işi ilan ettiğiniz akıl ve bilim yolunu dininize yamamaya çalışıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 13 Ağustos 2024; 12:49:18 >
-
Büyük türkçü tema bey,adam koca arvavut bayrağını sırtına kazımış boydan boya türkiye bayrağına yer kalmamış
bu simge zaten geçmişte osmanlıya ve türklere büyük aşk ve sevgiyle anılan bir simgedir arapların ihanet bayrağıyla karıştırmayın lütfen
-
Büyük oyunu gene görmüşsün.
-
Beni ilgelendirmez herkesin kendi hayatı ama ama savaş komünizim kaçkını gariban arnavut aileyi iyi ihya etmişsiniz son bir kaç senedir bodrumlar antalyalar uludağlar lüks oteller,50 yaşında anası bile ülke ülke gezip tozmuş sayenizde agnostiklik gücüyle, mutlu bir aile yapmışsınız dinsizliktede iyi para var cidden.
-
bana mı anlatıyon sen 40 yıllık balkan göçmeni bir bireyim ,oturduğum yerde boşnak arnavut mekanı, hayır onlar seni türkleri sevmez kendilerini senden üstün görür,türkleri eğitemez cahil, varoş, köylü, kaba görürler kız bile vermemeye dikkat ederler bana roman anlatma yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2024; 20:41:26 > -
Valla ben onu bunu bilmem . Aynı ülkede yaşıyorsak bu ülkedeki tüm halkları zaman içerisinde eritip kaynaştırmamız gerek.
İnanılmaz bir israf bu kadar çok abudik gubudik topluluğun olması . Bir yerden sonra heposi Türkleşecek bu kaçınılmaz birşey nitekim iletişim ve ulaşım imkanlarının bu kadar geliştiği günümüzde artık bu kadar fazla milletin olması anlamsız.
-
Senin zihniyetin de arapları üstün görüyor. Yani var hayatta böyle şeyler.
Adam arnavut diye dedikleri yalan olmuyor.
-
Onlar zordan gelmiş buraya bayıldığından değil komünizim ve fakirlikten baskıdan kaçıyorlar bu eleman zaten 199x de mi ne gelmiş yeni göçmen, orda aile iyice bir komünizimle pişmiş belli,onlar avrupalıdır üst sınıftır,sen ortadoğulu aşağı tabaka bir ırksın gerçekler bu,aslında biz onlardan kat kat daha zenginiz varlıklıyız ama herkes kendini abartmayı övmeyi sever türkleri seven bir arnavut pek yok görmedim sevenleride dindar olanlar,onlarda ümmet müslüman alemi kafasıyla seviyor malum ırkçılık günah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2024; 21:4:24 > -
Kim neden gelmiş bilmiyorum. Kimin kendisi hakkında ne düşündüğü de pek umrumda değil.
Bildiğim konu şu . Millet denilen şeyi oluşturan ulaşım ve iletişim imkanları kısıtlı olduğu için belli alanlarda sıkışıp kalmış insan topluluklarıdır.
Günümüzde ulaşım ve iletişim artık hiç olmadığı kadar kolay. Seninle benim aramda belki yüzlerce km var ama hergün iletişim halindeyiz. Bu ülkede yaşan herkes iletişim halinde. Buda her geçen gün farklılıklarımızın törpülenmesine neden oluyor.
Bu nedenle bu coğrafyada hangi kültür baskınsa bir noktadan sonra hepimiz o kültürün veya o ulusun fertleri haline geleceğiz. Bu sadece zaman meselesi ve şartlar değişmedikçe kaçınılmaz.
-
Her arnavut aynı değil zaten bu hocada arnavut tipinden bile belli .
İhramcızâde İlim YaymayoutubeDiamond Tema doğru mu söylüyor? - Hz. Aişe 8 yaşında mı evlendi? #shorts Web / https://keremonder.com Facebook / http://www.facebook.com/kereminden Instagram / http://www.instagram.com/kerem_onder X / http://twitter.com/keremonder1 Podcast / https://anchor.fm/keremonder din,ilim,fıkıh,dini videolar,sohbet,sohbetler,dini sohbetler,kerem önder,kerem önder hoca,tefsir,Allah,ilim yayma,ihramcızade,ihramcızade ilim yayma,https://www.youtube.com/watch?v=BW0ly36VGacayrıca hadis ne hz.muhammedin direk ağzından çıkma,nede hz.ayşenin,hz.ayşenin uzak akrabası demiş amcasının oğlunun,oğlu kaynak dıdısının dıdısı yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2024; 21:44:46 > -
Dinlerin hepsi insan yapimidir . Üzgünüm ama veriler bunu gösteriyor.
Ben açık yazıyım diamond bana göre batılı misyonerler tarafından kullanılan bir zeki bir maşa batılı hristiyan masonik illuminatik bağlarının olduğundada ciddi ciddi şüpheliyim.
Erkekse hristiyanlığında göçertsin bakalım bekliyorum,bir ateist gözünden bakınca hristiyanlıkta çok daha büyük bilim akıl dışı saçmalıklar dolu,daha henüz bir fiske bile atmış değil işi gücü islam aşağı,arap yukarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2024; 22:4:37 > -
E ben de senin fahtettin altun tarafından fonlanan dh haber aktrol ü olduğunu düşünüyorum.Ne yapıcaz şimdi?Erkeksen akpartinin yaptığı yanlişları anlatirsın
Aaa nasıl yok benim akp yi gömen 100 ce msjım var hatta seçim sonuçlarını bile en iyi bilen tahmin eden üyelerden biriyim hatta 6 ok sevdalılarından bile daha iyi bildim temay la kıyaslanmam çok saçma..
Mesala bir dinsizin gözünden mairanın dölsüz doğum yapması,romada kodeste fıttırmırmış kafayı yemiş hayal gören pavel,isanın ölü diriltmesi,12 kafayı yemiş hayal perest havari,tanrının biyolojik oğlu olmak, hatta tanrı olmak gibi kafa yakıcı,beyin eritici şeyleride irdelemesini çökertmesini bekliyorum,ne yazıkki bu konuda tık yok
-
Yaf diamond tema ve hristyanlik yazsan hristyanlığa gömdüğü videoları bulacaksın.Altında müslümanların abi haklisin bu hristyanlik çakma zaten yorumlarini da göreceksin.Ayrıca ben seni sürekli akp propagandası yapan,böyle konular açan bir şahıs olarak biliyorum.Başka forumdaşlarla akp için tartışıyordun genelde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 25 Haziran 2024; 23:3:12 >
Misyonerler tarafından kullanılan ajanlar :) iluminatik bağlar, şeytanın günü yaklaşıyor, dinimize sövüyorlar çünkü :) herhangi bir din ile beyni yıkanmış bir insanlar doğal düşünme yetilerini kaybediyorlar diyorum ya :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X