Şimdi Ara

Diğer PCI Köprü Aygıtı (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
18.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bios pilimi değiştirdim, yeni pilimi alınca yerine taktım ve pc ne güzel çalışyıordu.. Sonra yeni donanım bulundu dedi. Bulunan aygı PCI Köprü Aygıtıymış.

10-15 saniye sonra yüklenemediğini söyledi sağ alt tarafta. BEn ayıt yöneticisinden yüklemeye çalıştım ama olmadı. Anakart cd sinden yüklemek istedim ama bulunamadı dedi. Driver bulup yükleyen yazılımlar denedim yine olmadı.

Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Hepinize İyi Geceler Dilerim, Yardımlarınızı Bekliyorum

• Ekran kartı driver'ını yüklerken WDM Drivers diye bişey kurduysan o olabilir. Başlat > Denetim masası > Sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi altında yanında sarı ünlem veya soru işareti olan ne varsa kaldır.
  • Kaldır Dediğim Zaman Reset Atınca Yine Çıkıyor. Ekran Kartıyla ilgili birşey yüklemedim. Radeon Catalyst Control Center Yüklü Sadece
  • pci modem var ise buda olabilir..
  • Modem cd sini de taktım ama ondada bulmadı sürücüyü. Arkadaşlar 2 gündür bunla uğraşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Aygıt yöneticisinde neyin yanında ! ya da ? işareti olduğunu bir yazsan... Ah bir yazsan...
  • var ise buluetooth, veya card reader.. olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB'den ses çıkışı (yardım)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Card Reader Yok. Bluetooth ile ilgili sorun yok.

Aygıt yöneticisinde
    Diğer Aygıtlar'da
    Diğer PCI Köprü Aygıtı'nda soru işareti var.
  • olay ekran kartı driveri ile ilgili hocam onu kaldır yeniden kur yada anakart cd si yerine ekran kartı cd sini tak
  • Dediğin gibi yaptım, ama hala sorun dewam ediyor.
  • dotum ben HD3870 kullanıyorum HD3870X2 takmıştım bi ara
    o zaman çıkmıştı bende bildiğim bu yani
  • sağ tıkla o aygıta aygıt kopya kimliğini buraya yaz buluruz
  • PCI\VEN_14F1&DEV_2E00&SUBSYS_C2E01B28&REV_01\4&1351887D&0&60F0

Aygıt bu arkadaşlar
  • Bu aygıt bir modem.Makinada usbden bağlı adsl,ya da pcida takılı fax modem vs neler war yazar mısın
  • Usbdeb baglı adsl yok. Sadece yazıcı (hp psc 1315) var usbdeb takılı olan
  • Arkadaşım Anakart cd sini takarak kendisi görmez sen bence anakart cd sini tekrar tak anakart üzrindeki driverleri baştan kur resetle konu çözülecek çözülmezse tekar denetim masasında sistem aygıt yöneticisinden donanımı seç ve otomatik olarak yükle de o zaman bulacaktır. PCI köprü aygıtı ethernet controller face olsa gerek sendeki problemli olan nvidia chipsetli mi anakartın bilemiyorum tam bakmadım ama nvidia chipsetlerde bu anakartın un utma problemi çok fazla oluyor .Ayrıca nvidia ise o aygıtı bulamayan sen şu an internete giremezsin diye düşünüyorum o yüzden bana bir chipseti söylermisin anakartının .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysleus -- 1 Haziran 2008; 12:12:29 >
  • Ekran kartım radeon

çipset: Intel Brookdale i845D
  • Sürücü yüklemelerinle ilgili olarak yeni kurulumsa geri yüklemeyi seç ilk yükleme noktasına dön ve sesden başlayarak kur driverleri ama yeni yükleme değilse ekran kartını sürücüsünü kaldır. TNC XP tabi bulabilirsen bunun içindeki driver kısmından ati bolumunden otomatik yüklet ati ekran kartlarında çin işi japon işi olabiliyor o yüzden bu durum yaşanabiliyor. Bir de anakartının üretici sayfasından en son güncellemeleri ile biosu update et sonra tekrar en son sürücüleri kur diyeceğim buradan ne gelirse ona göre verebiliyoruz kusura bakma. Hastayı görmeden asla diyen doktor değiliz ya hani :))
  • Bios Update Yapıldı
    Ekran KArtı driverları kaldırılıp tekrardan yüklenildi.

Hala sorun dewam ediyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.