Şimdi Ara

Digitürk mü? Dsmart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
21.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Digitürk 25 TL. Sizce hangisi?

Digitürk mü? Dsmart mı?
    Digitürk mü? Dsmart mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dsmart 24 ay takıyor kelepçeyi digiturk 12 ay kaydolmadan önce 2 kere düşünmen lazım .

• Sizlere Digitürk tavsiye ediyorum.

Avantaj olarak 1 yıl taahhütlü.
    Aynı paketi yan odaya 12.5 tl ye alabileceksiniz.
  • Bu 24 ay tahhut ne çokmuş yahu 12 ayım kaldı dsmarttan kurtulmaya tahutum bitsin kararım net kesinlikle iptal !!! Önceden digiturk üyesiydim yemin ediyorum history channeli , iz tv yi , id extrayı , discovery hd showcaseyi cok özledim dsmartta belgesele dair hiç bişey yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

HD nedir bilmiyen platformu tavsiye ilginç

Ne demek istediğinizi anlayamadım hocam.Zaten 12.5 tlnin içine hd dahildir.
  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    HD kanal eklemeyi bilmiyen platformu almak akıl işimi demek istedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 13 Haziran 2017; 17:43:35 >
  • Fiyattan önce bence Digiturk'ün en büyük eksiği HD kanalların az olması özellikle belgesel kanallarında.Adamlar National Geographic ve National Wild'ı HD vriyor, National People SD. Descovery Channel HD, Discovery Science SD. Arkadaş birkere SD olayı belgeselin görsel sunumuna ters. Hepsinin HD olması olmaz ise olmaz bir kural. Sırf bu nedenden Digiturk'ten Dsmart'a geçmeyi düşünmeye başladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-smartmı Tivibu ip tv mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Digitürk e göre dsmart
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paran varsa digi ben de d-smart var belgesel kanalları dışında işlevi yok o konuda hakkı yenilmez.

• Digiturk'te olmayan kanallar

Fox Crime
    Fox Sports
    Fox Life
    FX
    http://www.foxchannels.com.tr/
    Bahsettiğim kanalları bu linkten görebilirsin..

Turksat Kablo TV abonesi olarak bu kanallar sebebiyle Digiturk'e geçip geçmemekte kararsızım..

History Channel yok ama onun yerine ViaSat Kanalları varhttp://viasathd.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 13 Haziran 2017; 18:28:9 >
  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    O 12,5 Te La'nın içinde temel olarak kabul edilen ulusal kanallar var..

Seyretmek istediğin her kanal için ayrıca para veriyorsun..
  • digitürkü çok inceledim hd olarak çok eksikliği var hd kanal sayısı az futbol dışında bir anlamı yok. dsmartaki hd ortak kanallara baktığımda dsmartın bitrate olarak önce oldugunu gördüm. siz dsmartı tercih edin zaten futbol için alıcaksanız digi için 70 80 lira minimum gözden çıkartmanız gerek e bu parada değirmenden gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskintv

Dsmart 24 ay takıyor kelepçeyi digiturk 12 ay kaydolmadan önce 2 kere düşünmen lazım .

Abi benim 12 ay diğer konuda da yazdım ama durumum başka ben avantajlı oluyorum yani :)

• Digitürk için iptal faksını çektim. Hangisine abone olacağım konusunda çok kararsızım. Çevremdeki arkadaşlar uydu cihazı al ve kurtul diyorlar. Tavsiye edebileceğiniz bir uydu cihazı var mı? Tv izlemeye zaten zamanım yok, saçma sapan izlemediğim kanallara da para vermek istemiyorum. Büyük oranda belgesel ve çok ender film izleyenin biriyim. Ne yapacağım karar veremiyorum

• İptal faksı çektim, plus cihaz için 15 TL istedikleri için. Dönüş yaptılar ilk 3 ay ücretsiz kullanım ve ücretsiz plus cihaz değişimi verdiler kabul ettim bende.

• Digiturk
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Ancak TFF 1.Lig yayınları 1 film 1 dizi kanalıda var. Belgeseller Mtv gibi kanallarda açık. Eskisi gibi giriş paketi değil. Bence ideal bi fiyat.
  • digitürkten uzak durunda hangini alırsanız alın
  • Digitürk te hd film kanalları berbat görüntü var ve aşırı kumlanma ayrıca yerel kanalların görüntü kaliteside çok iyi değil Dsmart a göre
  • Belgesel konusunda dsmart yalan Türkçe belgesel kanalı göremedim bile
    Digiturk un iz tv si tek kanal belgesel platformunun kralı teledünya ya tercih ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Belgesel konusunda dsmart yalan Türkçe belgesel kanalı göremedim bile
    Digiturk un iz tv si tek kanal belgesel platformunun kralı teledünya ya tercih ederim.

Hocam türkçe derken altyazılı mı yoksa dublaj mı arıyorsunuz, şimdi ben şöyle bir ikilemdeyim

Digitürk mü? Dsmart mı?

Digitürk mü? Dsmart mı?

Digitürk mü? Dsmart mı?

İkisi de 25e denk geliyor, ne dersiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.