Merhaba arkadaslar bir kaç gün önce calınan characterımı geri aldım fakat calan kişi caldıgı zaman chara kredi kartından silk cekmiş ve ben de geri alınca bankasına talimat verip aldıgı silkin parasını joymaxdan geri almış joymaxda doğal olarak charı blokcladı dikkatinizi cekerım char banlanmadı sadece blocklandı bir kaç forum dolastım ve charı kredi kartıyla geri ödeme yaparak kurtarabileceğim anlatılıyor fakat charı geri aldıgım adamın herhalde bnm için joymaxa geri ödeme yapması beklenemez joymaxa baska bir kredi kartıyla ödeme yapamaz mıyım char blockda kaldı demek istediğim chara alınan en son silk kredi kartıyla alınmıs ve ödeme iptal edilmiş şimdi geri ödeme yapmanın tek yolu alınan son kartlama ödeme yapma baska yolu yok mu ? yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler
silk alarak yapabilirsin ödenen tutar kadar yanlış hatırlamyorsam...
quote:
Orijinalden alıntı: Saeros
silk alarak yapabilirsin ödenen tutar kadar yanlış hatırlamyorsam...
Fakat nasıl silk alıcam oyuna girmeye calısırken Blocklandınız diyor oyundan atıyor siteden girmeye calısırkende Extra block related chargeback die bişi deyip atıyor.
Chargeback yapılan hesapla paranın ödenmesi lazım.Block anca öyle açılır.
quote:
Orijinalden alıntı: DrilinnK
Chargeback yapılan hesapla paranın ödenmesi lazım.Block anca öyle açılır.
tmm anladım. neyse ben bir bardak soğuk su içeyim yardımlarınız için teşekkürler konuyu silebilirsiniz