Koruduğu tyt sıralamasını söyleyebilir mi? 92 tyt yaptım geçen yıldan 27k tyt sıralamam var ancak yeterli olmuyor. Ydt kısmında sorunum yok yorgun girmezsem tam ya da tama yakın yapacağımı düşünüyorum. Seneye burs için tekrar denemek istiyorum kaç tyt yapmam gerekir? |
Dilden ilk 100 deneyen var mı?
-
-
çok fazla rekabet var tyt'nin çok iyi olması gerekiyor. mesela geçen sene 105 tyt 80 ydt ile ilk 100 gelmiyordu sanırım. nete göre değil de tyt sıralamasına göre bakmak lazım -
Anladım yıla göre değişir elbette ama 105 üstü yapmam gerekiyor diyebiliriz sanırım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
-
Gecen sene 2k lazimdi bu seneyi bilmiyorum -
Kaç nete denk gelmişti? Cevap için teşekkür ederim
-
110
-
Epey yüksekmiş, ydt 80 net sanırım obp'yi biliyor musunuz?
-
Ham puandi bu dediğim, ydt evet 80 net
-
Hocam ben 108.75 tyt (941 sıralama) ile denedim, 2019da 79-1 ydt ile ucundan girmiştim. Anormal bir rekabet var dilde, 105 net altı tyt full ydt ile bile dışarıda kalır muhtemelen. -
Anladım çok teşekkür ederim
-
Tebrik ederim tyt'yi çok iyi yapmışsınız okuldan zaman bulup ne yazık ki tyt çalışacak vaktim yok. Rekabet gözümü korkuttu ama yine de seneye şansımı deneyeyim belli mi olur Cevabınız için çok teşekkür ederim
-
Rica ederim. Eşit ağırlık, sözel daha kolay galiba ama onun için de YKS çalışmak lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: caissabasganRica ederim. Eşit ağırlık, sözel daha kolay galiba ama onun için de YKS çalışmak lazım.
Ea için matıma güvenmiyorum imkansız sözeli düşünebilirim sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X