Şimdi Ara

Dinamik balans ile ilgili detay lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 yeni doblom var.38 binde.1 bucuk sene once continental conti premium contact 5 aldim.hersey normaldi .bir gun lastik patladi yaptirdim. Yaptiktan sonra bakans yapmadan takti galiba arac 120 civari titresim ve sola cekme sorunu basladi.tekrar rot balans ayari yaptirdim.sorun cozulmedi.sehirlerarasi yolda daha iyi anladim sorunu .istanbuldan canakkaleye geldim.burada lastikciye gittim dedim durum boyle bu arada lastik aracin ustundeyken yapilan dinamik balansi ogrendim.buradaki lastikci tamam dinamik balans yapalim dedi.araci askiya aldi motoru calistirdi 5 .viteste gazlayarak balans yapmaya calisirkengen ikaz lambasi yandi gostergede.boyle yapamicaz dedi .bosa al balans makinesiyle cevir dedim olmaz gibi bisey dedi.arka tarafa takarak tekerleri balans yapti.balanstan sonra yola ciktik ustayla sola cekme devam etti sol on lastigi saga taktik. Bu seferde saga cekti. O ladtigi arkaya alinca cekme sorunu kalmadi simdi anlayamadim kisim.on tekerler askidayken bosa alip dinamik balans yapilamiyormu illa motorunmu cevirmesi gerekiyor.asil sorum bu.ben balansi yaptirdim lastikleri sokerek sorunum yuzde 90 duzeldi ama dogru olan dinamik balansinda yapilmasiymis.yaptirmak istiyorum.siz ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaaaaa -- 2 Ağustos 2014; 22:20:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 yıl boyunca mecburiyetten yaptırdım.Yaptırma.Akslara zarar veriyor eline alabilirsin bile.2. si arabayı gazlayarak asla yaptırma makineyle yaptır yaptıracaksan.ABS lambası yanar.Söndürmek için servise para verme 50-60km hızla panik fren yap lastikler kızaklasın söner...5. vitese alarak balans yapan balanscıdan kaç yakalamasın seni...
  • Böyle balansı ilk defa duydum, ya lastik sökülüp makineye bağlanarak yapılır yada lastik araca bağlıyken balans makinesiyle yapılır....Bence araca böyle şeyler yaptırmayın....
  • Peki araca bagliyken nasil yapilir.benim bilmedigim bu.vites bosa alinarak yapilmazmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotary eXperimental-7

5 yıl boyunca mecburiyetten yaptırdım.Yaptırma.Akslara zarar veriyor eline alabilirsin bile.2. si arabayı gazlayarak asla yaptırma makineyle yaptır yaptıracaksan.ABS lambası yanar.Söndürmek için servise para verme 50-60km hızla panik fren yap lastikler kızaklasın söner...5. vitese alarak balans yapan balanscıdan kaç yakalamasın seni...

Dinamik balansmi yaptirmiyim. Okudugum kadariyla once sokulup makineye takilip balans yapilmasi daha sonrada arac ustundeyken yapilmasi en dogrusuymus.boylece diskin aksin bilyaninda balansi yapilmis oluyomus

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: Rotary eXperimental-7

5 yıl boyunca mecburiyetten yaptırdım.Yaptırma.Akslara zarar veriyor eline alabilirsin bile.2. si arabayı gazlayarak asla yaptırma makineyle yaptır yaptıracaksan.ABS lambası yanar.Söndürmek için servise para verme 50-60km hızla panik fren yap lastikler kızaklasın söner...5. vitese alarak balans yapan balanscıdan kaç yakalamasın seni...

Dinamik balansmi yaptirmiyim. Okudugum kadariyla once sokulup makineye takilip balans yapilmasi daha sonrada arac ustundeyken yapilmasi en dogrusuymus.boylece diskin aksin bilyaninda balansi yapilmis oluyomus

eski araçlar için geçerlidir dinamik yaptırmayın lastiğinizi değiştirin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.