Şimdi Ara

DirectX10 Ekran Kartları Küçülecekmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuanki PCı kartlar 22-27cm arasında değişiyor.Merak ettim directx10 kartların boyu dahamı uzun olacak yoksa dahamı kısa olacak.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PocketMonster2 -- 16 Aralık 2006; 2:37:04 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_10658486/tm.htm

8800GTX'in boyu 27 cm directx10 destekli bir kart.. Yani kartlar directx9 destekli kartlarla yine aynı boylarda olacaktır..
  • walla her geçen gün pc parçalarının boyutu büyüyor yakında pc oda kadar olacak bööle giderse ekran kartıda koridora kadar uzar..
  • arkadaşlar xfx 7900gs nin boyu p5w deluxe anakartı geçiyormu?
  • Arkadaşlar eskiden bilgisayarlar oda kadardı. Gittikçe gerimi gidiyoz ne? Yoksa biz gericimiyiz

• quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

Arkadaşlar eskiden bilgisayarlar oda kadardı. Gittikçe gerimi gidiyoz ne? Yoksa biz gericimiyiz

gece gece beni güldürdün bak
  • valla gülünmüeycek gibi değilmi ne yapacan kardeş büyük ve ya küçük önemlı olan özellıkde oda kadar oalcak değilya ekran kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuanlık için giddikçe büyüyor ama geri tepme olacakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PocketMonster2

arkadaşlar xfx 7900gs nin boyu p5w deluxe anakartı geçiyormu?

valla ben o kadar büyük bi ekran kartı görmedim. vatan bilgisayarda baktım geçen maşallah anakart kadar.
  • Aslinda buyume yok.Yani kasitli olarak buyuk yapiyorlar ki millet yeni ve buyuk kasalar alsin diye ayni sey watt tuketimi icinde gecerli.Eger daha kucuk ve daha az watt tuketenleri yapilamasaydi bugun NB lar yerinde sayiyor olurlardi.

• evet katılıyorum.Şuanlık 8800gt nin boyu 27 cm tam da kasamda 27cm var ölçdüm.
  • Küçülme olayı nanometreyele ilgli eğer; 60 nanometre teknolojisiyle üretilirlerse daha az güç gereksinimine ihtiyaç duyulacak ve boyutlar küçülücektir.

Şimdi üretilenler aklımda kaldığı kadarıyla 80 veya 90 nm gibi birşeydi galiba.
  • bu sonynın playstatıonları gıbı olacak herhalde once buyuk ebatlarda daha sonra kucuk bır sekilde slim olarak cıkar gıbıme geliyor. yanı bir ornek verirsek;

PS2 ---------> GeForce 8800
    PS2 Slim ---> GeForce 8800 Slim

• ati adam akıllı bişi yapar işallah bu nv nin kartı rezalet 32cm ölcü ufak gibi geliyorda borda takınca yermer kalmıyor sacmalık haytta takmam o hucubeyi zaten ev araba parası birde takmak için pahalı kasa falan hiç alamam
  • geriiiiii

küçük ya da aynı olur galiba...
  • Gerçekten yeni nesil ekran kartları boyut olarak çok büyük.Ben de yeni XFX 7900 GS aldım ilk önce anakart zannettim, kasaya anca denk geldi.
  • Nasıl bir kasa gerekiyor Mid tower yeterli olur mu
    yoksa full tower mı almak gerekli
  • Kasa seçiyormuş o kartlar. CM stacker haricinde kasa alamıyormuş...
  • Bide kasa alacaz anlaşılan,yoksa bu kartlar hayatta sığmaz
  • yeni topladığı sistemde en fazla içime sinerek aldığım parça kesinlikle

thermaltake tsunami kasadır

bu kadar mı estetik bu kadar mı hafif bu kadar mı fiyat/performans iyi olur bi kasada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.