Şimdi Ara

Direksiyon Kutuları yeni seri servislere geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eğer siinde direksiyon kutunuzda problem varsa yeni seri direksiyon kutuları servislere geldi. Gidip biran önce değiştirtin

• Merhaba

Hangi modelin olduğunuda yazsaydınız ! imzanızdan fikir yürütmeseydik

Saygılar
  • bu direksiyon kutusu problemi yaşayanlar servislere bunu nasıl kabul ettiriyorlar acaba. benim aracı 3 defadır bu şikayetle servise götürüyorum ancak her seferinde aracı inceleyip hiçbir sorun yok diyorlar. ancak bozuk yolda rahatsız edici bir ses geliyor.
  • Aracın modeli Meriva. Zaten sadece bu sorun corsa meriva ve combo da var bunu bu sorunu yaşayan herkez biliyor.
  • direksiyon kutusunda boşluk mu oluyor, bir parçası mı aşınıyor, ne oluyor da bu ses oluyor. artık kafayı yemek üzereyim. serviste aracı kaldırıp kontrol ediyorlar ve hiçbir sorun yok deyip duruyorlar lütfen beni birisi bu konuda aydınlatabilirmi? borNEO siz istanbul'da bir servise mi gidiyorsunuz? yada nerde ve hangi servisi kullanıyorsunuz?
  • Ataköy ve erdemir. Su an senin araçta ses varsa değiştirmek zorundalar. Sen hangi servise gidiyorsun.

Bir ustayı al yanına test sürüşüne çık arnavut kaldırımlı yola götür arabayı sesi o angut servistekilere dinlet. Ve değişimi
    için ısrar et
  • ya bu bilgiyi nerden aldınız acaba?
    yani yeni seri derken ses sorunu düzeltilmiş olanları mı, yoksa aynı direksiyon kutularından mı geldi yine?
    ben ankara'da bugün opan'a sordum, düzeltilmedi dediler, hatta artık ses gelmesi şikayeti üzerine değiştirilmesi yasaklanmış, ne olursa olsun kesilemediğinden...

eğer düzeltildi de ses sorunu çözüldüyse bi şekilde ulaşıp taktırırım ama emin olamıyorum, kaynak neresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fircam -- 5 Aralık 2006; 21:57:22 >
  • yani Opel diyorki; "biz sizden dünyanın parasını alıp size bu arabaları sattık. şimdi de siz sorunlarınızı çözün çözebiliyorsanız, beni ilgilendirmiyor"
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

direksiyon kutusunda boşluk mu oluyor, bir parçası mı aşınıyor, ne oluyor da bu ses oluyor. artık kafayı yemek üzereyim. serviste aracı kaldırıp kontrol ediyorlar ve hiçbir sorun yok deyip duruyorlar lütfen beni birisi bu konuda aydınlatabilirmi? borNEO siz istanbul'da bir servise mi gidiyorsunuz? yada nerde ve hangi servisi kullanıyorsunuz?

Bostancı sanayide Atak Opel servisine git. Direksiyon kutum arızalı bana yardımcı olun de. Seni arka sokaktaki ustaya gönderecek tam hatırlayamıyorum ama zannedersem 90-100 ytl gibi bir ücrete direksiyon kutunu onaracak. İnan çok memnun kalacaksın. Zaten başka da çözümü yok yeni direksiyon kutusu taksan da üç-beş bin km sonra yine arızalanacak. Bu servisin kendilerine ait Combo'larının direksiyon kutuları da orada yani o usta tarafından tamir edildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.