Şimdi Ara

Direksiyonu cevirince ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son bir aydır aracımda bir takım sesler gelmeye başladı takirti tükürdü diye bildiklerimizden, son 1haftadirda eski kapı gicirtisi gibi sese dönüştü ama baya sağlam geliyor ses ön taraftan geldiğini duyuyordum lastik taraflarından, bir ustaya götürdüm amatsorler den dedi ve ön takımı komple değiştik bilyelerine kadar, takurtu sesi gitti ancak gıcırtı gitmedi, yarım saat sürdükten sonra başlıyor özellikle çok yavasken sadece sağa sola cevirince, bugün yine gittim yaylardan dedi bu seferde, sizce bununda degistirmelimiyim yoksa başka birşey cikarmi teşekkürler

Araç Opel Corsa 2013 dti

• Amortisör takozları ya da tekerlek bilyelerinden olabilir.
  • Gacır gucur sesini.Bende amortisör körüğünden yapıyordu. Dün değiştirdim ses kesildi. Körükleri taktıntan sonra bir miktar daha aşağıya iterseniz tertemiz olur
  • Ön aks kontrol ettirin.

• Viraj demir kauçuktan yapar
  • motor kayısı

• geçmiş olsun, 2013 yılında aldığım fiat 500 3K olan aracımda aynı sorun vardı.

direksiyonu tam sağ veya tam sol yapıp kalkış yaparken 3-4 kez tak tak diye vururdu teker bölgesi.

usta bozuntuları ki buna yetkili servis de dahil olmak üzere ne olduğunu bulamadılar.

2015 yılında satmak zorunda kaldım.

(z rotu, amotisor kulesi, körük, aks, dingil hepsine bakıldı...)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • direksiyon kaplin sorunu olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.