Bazı kullandığım araçların direksiyon ağırlığından şikayetçiyim:)Örnek kullandığım araçlar;Honda Accord ve Opel İnsignia
direksiyonu rahat dönen Ufak bir arac arıyorum a segment veya b segment yardımcı olabilirmisiniz?
Saygılar kolay gelsin
fiat punto City mod
City modu olan herhangi bir araç(Fiat ta var) olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: oozgur16
City modu olan herhangi bir araç(Fiat ta var) olabilir.
Küçük direksiyonlu (örnek peugeot 208), ince taban lastikli (örnek 165-175mm) elektrik destekli bide city mod gibi opsiyonu olan bir araç bulursanız fırfır gibi dönen direksiyonunuz olur
quote:
Orijinalden alıntı: McManamann
Küçük direksiyonlu (örnek peugeot 208), ince taban lastikli (örnek 165-175mm) elektrik destekli bide city mod gibi opsiyonu olan bir araç bulursanız fırfır gibi dönen direksiyonunuz olur
Alıntıları Göster
Ford Fiesta'nın direksiyonu inanılmaz derecede yumuşak. Ben çok şaşırmıştım ilk kullandığımda.
quote:
Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün
Ford Fiesta'nın direksiyonu inanılmaz derecede yumuşak. Ben çok şaşırmıştım ilk kullandığımda.
Alıntıları Göster
O aracın bir Renault olmadığı aşikar Kara direksiyondan bozma sertliğe sahip.
Ben toyota ve fordları çok yumuşak buluyorum.Fiat Punto City mod ile bomboş oluyor neredeyse tüy gibi tabiri tam uygun kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mono Italiano
Ben toyota ve fordları çok yumuşak buluyorum.Fiat Punto City mod ile bomboş oluyor neredeyse tüy gibi tabiri tam uygun kalıyor.
Alıntıları Göster
Peugeot 207'nin direksiyonu yağ gibi kayıyor. Benim çok hoşuma gitmişti bu olay. Park ederken serçe parmağınızla bile park edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
Peugeot 207'nin direksiyonu yağ gibi kayıyor. Benim çok hoşuma gitmişti bu olay. Park ederken serçe parmağınızla bile park edebilirsiniz.
Alıntıları Göster
Peugeot 301 in direksiyonu tüy gibi
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion9
Alıntıları Göster
punto
Kesinlikle Punto + City fonksiyonu
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion9
Alıntıları Göster
fiat punto ve fiat panda serçe parmağınla direksionu çevirirsin.
Fiat Punto... City Mode...
Size uygun bir arac mi bilemem ama, kullandigim en hafif direksiyon Toyota Yaris idi...
quote:
Orijinalden alıntı: Backstreet
Size uygun bir arac mi bilemem ama, kullandigim en hafif direksiyon Toyota Yaris idi...
Punto + city mode
quote:
Orijinalden alıntı: Donald Draper
Punto + city mode
Alıntıları Göster
Kesinlikle Ford Fiesta
quote:
Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S
Clio 3 lerin direksiyonu da cok rahat donuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan G.
quote:
Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S
Clio 3 lerin direksiyonu da cok rahat donuyor.
Alıntıları Göster
Elektrik destekli direksiyonların hemen hemen hepsi hafif, özellikle yukarıda da bahsi geçen punto city mode.
quote:
Orijinalden alıntı: BirDHayranı
Kesinlikle Ford Fiesta
Alıntıları Göster
Toyota Yaris Direksiyon yumuşak,dönüş çaşpı ufak yani diğer araçlara oranla daha dar alanlardan u dönüşü yapabiliyor