Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doktor bey merhaba bugün çene eklemi için gittim uyurken sıkıyo olabilirmişim kas gevşetici falan bide 150 liraya plak verdi gece yatarken tak üst dişlerine diye 2 3 ay

para almak için mi verdi bunları yoksa bi etkisi olurmu agzımı oynattıkca sol çene ekleminden ses geliyor sizin alanınızmı ne dersiniz hazirandada gidip 20likleri çektireceğim @dtertac
  • Hocam merhabalar 2sorum var

dişimin orta kısmında boşluk var yani alt dişlerle üst dişler tam oturmuyor ve yamuk biraz yani uzun olsa bile üst üste tam oturup kapanmıyor dişlerim çeneyle mi alakalı tel falan fayda eder mi küçük azı dişlerime kadar düzgün üst üste oturuyor ancak sonrasında bozukluk var köpek dişi ve sonrasında ve bu gülüşümü çok etkiliyor yani tam olarak bundan mı kaynaklıyor bilmiyorum da dişlerim görünmüyor tam olarak

birde yemek yerken çok çiğneyince arada çenem sanki üst üste geliyormuş gibi katır katır ses geliyor yani üst üste geliyorda zorlanıyormuş gibi oluyor bilginiz var mı bu konuda

şimdiden teşekkürler
  • Alt çenemdeki ön dişlerimin sağ ve solundaki dişler biraz geride ve üzerinde lekeler var.Her gün dişlerimi fırçalamama rağmen lekeler çıkmıyor ayrıca sadece alt çeneme tel tedavisi uygulasam gerideki dişlerim öndekilerle sabitleşir mi? Diğer sorum ise tek çeneye tel fiyatı ne kadar ve kaç ay kullanacağım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sadece alt 3 dişte çarpıklar var, üst dişler tamamen düzgün; nasıl bi çözüm bulabilirim, yine de bi baktıracam da 3 diş için tel taktırmak saçma geldi bi çözümü var mı uyguna

Bir de yıllardır düzenli fırçalamama rağmen sarılık var dişlerde bu pek hoş değil, beyazlatma işlemi maliyetli midir bir de zararı olur mu diş mineleri için

• @dtertac

Merhabalar hocam konu için teşekkürler.

Office ya da Home Bleaching beyazlatma yaptırmak istiyorum, devlet hastanesinde 10 yıldır sürekli gittiğim ilgili bir doktor var ne zaman sorsam daha cümlemi bitirmeden hayır yaptırma zararlı onlar diye cümlemi kesiyor fakat hem sarışınım hem de dişlerim sarı (özellikle altlar) bu beni rahatsız ediyor. Sararma çok yüksek ihtimalle küçüklüğümde içtiğim fazlaca antibiyotik şuruplardan dolayı oldu. Ne kadar diş macunu varsa denedim sonuç alamadım şimdi siz yazınca öğrendim ki diş macunları fayda etmiyormuş. Bleaching hakkında neler söyleyebilirsiniz?

ekleme: düzenli olarak diş taşı temizletmesi yapıyorum ama çok faydası olmuyor.

teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 23 Eylül 2016; 20:48:44 >
  • By kadar sorudan sonra bizim disci beynini cektirmeye gitti sanirsam

• quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

çapa mezunuyum, sen nereyi kazandın.. hayırlı olsun bu arada..

Hacettepe yazdım ben de. Çapayla çok arasında kaldım en son bunu yazdım, hayırlısı artık

• Burada diş doktoruyum sorularınızı bekliyorum demek ego tatmin etmekten başka birşey değil

• dişimde bir çürük var 3 aydır bi operasyon yaptırmadım. Bazen ağrıyor. Bazen de uyuşukluk hissediyorum sanki anestezi iğnesi olmuş gibi. Çürük kanallara inmişmidir sizce ?

• Hocam diş beyazlatmanın fiyatı nedir

• Hocam gecen gun Cekya'nin saglik raporlarini inceledim. Koca ulkede 3 dis doktoru var. Anlama veremedim, daha once İngiltere ile ilgili benzer bir haber okumustum. Bizim ulkemizde ise her yil binlerce dis doktoru mezun oluyor, neden boyle?

• Dişlerimizi paketliyormusunuz yoksa ordamı yiyorsunuz?

• 2 sene olmadan kaplamalarim takır takır oynuyor ssk da yaptirmistim

• Hocam merhaba. Protez dişim oynuyor iki dişe bağlı olduğu için sökülmüyor dişçim uğraştı sökemedi nasıl sökülür.bir de Aft neden olur teşekkürler.

• quote:

14 yıllık diş doktoruyum.. ağız diş sağlığı ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplamak istiyorum..

sorularınızı bekliyorum..

diş çektirince dişleri niye topluyorsunuz ? parayla sattığınız gibi bir hurafe var doğru mu ?
  • Dolgu olan disimin kenari kirildi , bu olaydan sonra onun yanindaki disin ici kirildi . Soguk su gelince fena aciyor dis . Disin suanki durumu nedir sizce ? Kanal tedavisi ile kurtarilabilir mi ? 1 sene gecti kirilali .

Birde 18 yas ustu dis muayene ve kanal tedavisi vs . Devlet karsiliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Yorumlarınızı bekliyorum hocam kadının ısrarla söylemesi yüzünden bir şey yiyemez oldum gerçekten bu kadar kolay düsermi yoksa yumuşak şeyleri ısırabilir miyim

Yarısı kırık dişi porselen dolguyla mı kapattırdınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 23 Eylül 2016; 21:44:24 >
  • quote:

14 yıllık diş doktoruyum.. ağız diş sağlığı ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplamak istiyorum..

sorularınızı bekliyorum..

çapada doktor bir kadın 30 yaşlarında özel bir muayenede 20 lik dişimi ameliyatla çekmeye çalıştı çektide eve giderken kan kaybı fazla olmaya başladı 1 saat sonra geri döndüm muayenede anestezi yaptı aynı kadın diş doktoru ölümden döndüm kanı da 30 dakikada zor durdurdu o günden sonra 3 yıl dişçiye gitmedim aynı muayeneye kanal tedavisi için gittim yine bir kadın doktor bu sefer başka bir kadın doktor defalarca gitmeme rağmen her gittiğimde kan ter içinde dişimi oyup durdu en sonunda 7 8 seferden sonra gittim başka bir kadın doktora dişimi çektirdim

aradan 2 yıl geçti başka bir doktora gittim dişim gömülü olduğu için kökü çok derinmiş en arka diş doktor çekeme ağrılı diş dedi 10 tane iğne olucaksın dedi olmadım 3 tane iğne olup gittim dişimi çektirdim bu sefer benim hatamdı çekilen diş 3 4 gün eti şişlik yaptı sonra geçti aradan 1 sene geçti yine gittim 3 çürük varmış yine kanal tedavisi olucakmışım eski günler aklıma geldi yine 1 ay defalarca git gel yaparım sonra yine en sonunda diş çekilirmi yoksa kanal tedavisi sonunda diş kurtulurmu doktor bana geceleri ağrırsa gel dedi 1 aydır dolgulu diş ve yanındakilerde hiç ağrı yok şeker çikolaya yemiyorum artık tabi

• Hocam merhaba

Sağ us tarafta 3 adet boşluk var. Hekimim buraya 2 implant ve bir adet köprü önerdi. Yalnız yerli takmami önerdi. Bundan 5-6 sene öncesine kadar kesinlikle alman veya Amerikan takıyorduk dedi.

Görüntüye önem veriyorsaniz tanesi 900 dolara Amerikan yatırın diyor. Ancak mesele bu değil Se hiç gerek yok dedi.

Yerli 2 adet implant ve bir adet köprü toplam 3200 lira diyor. Sizce fiyat nasil?

• dişimde siyah lekeler var bunlar nasıl giderilir ücretler nedir

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.