Şimdi Ara

Diş Hekimliği İçin Danışmanlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen yıl ben de sizin gibi bu stresi çektim ve 17 bin ile Kırıkkale dişteyim.Hep hayalim çapaydı şu an yatay geçiş de yapabiliyorum ortalamam tutuyor çok şükür ama diş ve tıp fakültelerinin eğitimi ciddi anlamda iyi,geçen eylül dus sonuçlarında 4.ydu bizim fakülte,elimden geldiğince yardımcı olayım size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• marmara41 M kullanıcısına yanıt
    Diş hekimleri kura ile mi ataniyor yoksa doktor gibi direkt mi atanıyor?

• Hocam hacettepe diş hakkında ne düşünüyorsunuz ve ilk senenizde çok zorlandınız mı dersler nasıl geçti. Bilgi alabilirmiyim acaba
  • Kendi fakulteniz ve varsa hakim oldugunuz baska fakulteler hakkinda detayli bi yazi yazabilir misiniz? Digerlerinden farkiniz var mi varsa neler? Sehirle ilgili ozellikler falan vb sagol simdiden :)

• 19922.yim hangi dişler olur. Busene dişin sıralaması geriler mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Windforce-

Diş hekimleri kura ile mi ataniyor yoksa doktor gibi direkt mi atanıyor?

Kura ile atanıyor ihtiyaca göre direkt atama da var diye biliyorum.Tam bir bilgim yok o konuda

• mf3 20.539 gelme ihtimali var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş hekimliği isteyenler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • marmara41 M kullanıcısına yanıt
    5sene eşşek gibi okuyacaz sonra işimiz kuraya mı kalacak? Yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: olrayt

Hocam hacettepe diş hakkında ne düşünüyorsunuz ve ilk senenizde çok zorlandınız mı dersler nasıl geçti. Bilgi alabilirmiyim acaba

Hacettepe dişte okuyan arkadaşım kendisi bizzat bizden daha rahat olduğunu söyledi.Pratik ve teorik açıdan zorlanmadan bitirdi.İlk yıl sabunla can ciğer olduk.Pratik ödevleri yetiştirme olayı var işte.tıpın tüm derslerini gördüğümn halde artıdan en baba derslerden biri olan daf var

• quote:

Orijinalden alıntı: aellen_35

Kendi fakulteniz ve varsa hakim oldugunuz baska fakulteler hakkinda detayli bi yazi yazabilir misiniz? Digerlerinden farkiniz var mi varsa neler? Sehirle ilgili ozellikler falan vb sagol simdiden :)

Ya şöyle ki bizim fakültede diğer fakültelerden farklı olarak toplum ağız diş sağlığı diye bir ders var.okullara yeni doğan hastanelerine gidip ağız hijyen motivasyonu çalışmaları yapıyoruz.Bunun dışında sağlıkta üniversite farkı yok diyor zaten çoğu doktor.Mesela bizim asistanlarımızdan biri 5.girişte kazanmış çapalı,bir diğeri ilk girişte o da Dicle mezunu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Helperzitgor

mf3 20.539 gelme ihtimali var mı ?

Van falan olur belki bilmiyorum tam

• Hocam benim sıralama da 19089 geldi dişe gidicem fakat şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum. 4. 5. sınıfta filan kendin hasta bulup onda tedavi yapmazsan geçemiyormuşsun. Ne kadar doğrudur. Yoksa hasta peşinde mi koşacaz.
    BiR diğer sorum da diş okumak masraflı diyorlar malzemeleri filan biz alıyormuşuz. yılda ortalama aletlere ne kadar para gider. Siz ne kadar harcanız ? teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendaryy -- 28 Haziran 2014; 12:19:17 >
  • Solak olan diş hekimliğinde zorlanır mı ?Diş aletleri sağ elini kullananlar için tasarlanmış diye duydum.
  • sıralamam 22 bin diş gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmara41

Arkadaşlar geçen yıl ben de sizin gibi bu stresi çektim ve 17 bin ile Kırıkkale dişteyim.Hep hayalim çapaydı şu an yatay geçiş de yapabiliyorum ortalamam tutuyor çok şükür ama diş ve tıp fakültelerinin eğitimi ciddi anlamda iyi,geçen eylül dus sonuçlarında 4.ydu bizim fakülte,elimden geldiğince yardımcı olayım size

oo hocam tebrik ederim kaç geldi ortalama? geçecek misin çapa'ya?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.