Şimdi Ara

diş hekimliği üniversite farkı var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlarım sizce fark var mı mesela ben 470 kusur puanlı Anadolu lisesini bu yıl bitirdim 18 k dayım fen lisesindeki çoğu arkadaştan iyi yaptım mesela diş için de böyledir bence mezuna kalmayı dusundum çapa için ama ailem izin vermedi kime sorsam fark etmez diyor sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: marmara41

Forumdaşlarım sizce fark var mı mesela ben 470 kusur puanlı Anadolu lisesini bu yıl bitirdim 18 k dayım fen lisesindeki çoğu arkadaştan iyi yaptım mesela diş için de böyledir bence mezuna kalmayı dusundum çapa için ama ailem izin vermedi kime sorsam fark etmez diyor sizce

yeni açılanları saymazsak zaten bütün diş hekimliği fakülteleri geçmişleri olan üniversitelerde.yani bence eğitim olarak çok fark yoktur aralarında ama imkanlar ve okuyacağın şehrin avantaj-dezavantajları tabii ki değişiklik gösterir

• HİÇBİR FARK YOK RAHAT OLABİLİRSİN.

DİŞ HEKİMLİĞİ DEDİĞİN ZAMAN ADI YETER OLAY BİTER

HERKES DİŞ OKUYAMAZ

BUGÜN HUKUK PATLAMIŞ DURUMDA TM DE 200 BİNİNCİ OLAN EMBESİL HERİFİ BİLE HUKUKÇU YAPIYOLAR, EMBESİL DİYORUM ÇÜNKÜ BU ADAMIN O SIRAYI ALMASI İÇİN LYS EDEBİYATTA DAHA PARAGRAFI BİLE ANLAMAMIŞ OLMASI LAZIM...

DİŞ HEKİMLİĞİNDE BÖYLE Bİ DURUM YOK, SIRASI KONTENJANI DUYULAN SAYGI VE KAZANILAN CİDDİ RAKAMLAR (ÇEVRENE BAĞLI OLARAK) BUNU AÇIKLIYOR ZATEN.

HAYIRLI OLSUN, DİŞ DOKTORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the best or nothing -- 22 Temmuz 2013; 2:17:50 >
  • marmara41 M kullanıcısına yanıt
    sadece lab. imkanları üni.den üni.ye değişebilir onun dışında bir fark yok bence de.zaten kimse doktora,diş hekimine gittiginde mezun olduğu okulu sormuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.