SGK ile anlaşmalı ve Diş Polikliniği olan Devlet Hastanesi neresi var acaba?
İstanbul Ağız ve Diş hastanesi var Okmeydanında ama randevu alabilmek imkansız. Ayrıca bende Kalp Romatizması ve Kalp Mitral Kapakçığı Yetmezliği bulunduğu içni her hastanede tedavi olamıyorum.
Gaziosmanpaşa Hastanesine gittim fakat kanal tedavisine 400TL fiyat istedi hastalığımdan dolayı. Çektirmek istiyorum ama yanındaki diş geçen sene çekildi ve doktor onuda çekersek 3-5 sene sonra ameliyat olursun dedi.
Var mı acaba Online Randevu alabileceğim bildiğiniz bir hastane?
Tam bir sene olmuş cevap veren olmamış :) şimdi bende aynı sorunun cevabını arıyorum ihşallah bulabiliriz...
Bakırköy Sadi Konuk'dan randevu alabiliyorsunuz internet üzerinden. Muayene sonrasında tedavi için yaklaşık 20-30 gün sonrasına tekrar randevu alıyorsunuz. SGK özel diş tedavilerinde fark ödemediği için yoğunluk had safhada.
Teşekkür ederim faruk bey.
Arkadaşım ben geçen hafta Bahçelievler Ağız ve diş hastanesinden randevu aldım.Gittiğimde 4 adet çürük dişime hemen dolgu yapıldı.Memnun kaldım tavsiye ederim.
sgk varsa ek ödeme olayı var mı ? Sonra ücret çıkarmasınlar bize bir de bütün tedaviler yapılıyor mu sgk da
Dolgu ve kanal tedavisi,diş çekiminden hiçbir ücret alınmıyor.Belki protez yaptıracaksanız para alabilirler ama öyle çok da almazlar.