Şimdi Ara

Dış lastik önerisi ne almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 700 35c ebadında dış lastik alacağım fiyatı uygun zırhlı sağlam önerilerinize ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Schwalbe Marathon veya Michelin Protek. Ben şuan Michelin Protek kullanıyorum, üzerinde 350 KM yaptım, patlama veya aşınma olmadı.

Daha uygun fiyata Continental bulabilirsin. Bütçe sorun değil dersen Maxxis var.

Rubena, Cst ve Kenda'dan uzak durmanı tavsiye ederim. Birkaç ay sonra yeni lastik arayışına girersin.
  • Schwalbe (şivalbi) fiyatları çok değişik n11 veya sağlam bisiklet magzalarina bakın derim
    Marka olarak
    -Schwalbe-Michelin-Maxiss-Condinental öneriliyor 80-180tl arası

-Cst-Rubena-Kenda-Grl (glr) markalar var 40-90tl arası tabi su var Cst veya Rubena nın zırhlı modeline 80-90tl vermektense aynı fiyata Condinental -maxis bulunuyor (80-100tl) veya almışken bütçeyi zorlayıp sadece arkayi kaliteli Schwalbe takip bütçeye gore sonra zırhlı ön teker alırsınız ön tek mandallar kolayca söküp takılıyor

Not: aynı marka model 1 sitede 180tl 1 yerde 120tl araştırın
    Ucuz olan yer site satıcı
    a)Adı bilinen tanıdık güvenilir puanı yüksek mi?
    b) Elinde stok ta varmı? Sitede var yazsada telefon ile teyit alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 16 Kasım 2016; 8:51:37 >
  • Bütçem kısıtlı olduğu için ya tek tek farklı zamanlarda 2 lastik alacağım yada bunun gibi bir şey alacağım çokmu kötüdür acaba haftada en fazla 70km felan biniyorum o da çoğunlukla asfaltta üzerindeki continental ama baya kabak oldu önerileriniz için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: leon81

Bütçem kısıtlı olduğu için ya tek tek farklı zamanlarda 2 lastik alacağım yada bunun gibi bir şey alacağım çokmu kötüdür acaba haftada en fazla 70km felan biniyorum o da çoğunlukla asfaltta üzerindeki continental ama baya kabak oldu önerileriniz için teşekkür ederim

100'er TL'den Michelin Protek aldim. Schwalbe'ye yetmiyorsa ki 70 TL civarinda bir avantajin olur. Erdoganlar Bisiklette Schwalbe 135 TL.

Rubena kullanip membun olanini gormedim henuz. Hatta turda patlayan Rubena bile gordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 16 Kasım 2016; 18:14:15 >

• Birde bunu buldum nasıldır acaba yoksa hep kötülerimi buluyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi lastik sizce?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.