Şimdi Ara

Diş Taşı (Tartar) Temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu temizlik ortalama 70-120 tl arasında değişmekte farklı ağız ve diş sağlığı merkezlerinde. Benim öğrenmek istediğim bu ciddi bir işlem midir. yani yaptırılan yerin önemi varmıdır.
    sonuçta hepsinde diş doktoru var, hemen hepsi bu işi yapabilmekte ama gidip 70likte yaptırmakla 120likte yaptırmanın farkı varmıdır.

• Sanmam, gittiğin yerin ismine göre fiyatı farklıdır. Sonuçta elindeki aletler ve uyguladığı işlermer hemen hemen aynı olacaktır.

Evimizin hemen yanında ağız ve diş sağlığı merkezi var çok modern bir yer normale göre fiyatları 20-30 daha pahalı mesela ama oraya gidiyorum
  • Diş taşlarını temizletmek ve dişi beyazlatmak için Pazartesi günü gideceğim. Bende korkuyorum acaba nasıl yapacak diye.
  • Ben de merak ediyorum yaptıran var mı forumda. Ne kadar sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyah3453

Diş taşlarını temizletmek ve dişi beyazlatmak için Pazartesi günü gideceğim. Bende korkuyorum acaba nasıl yapacak diye.

hocam yaptırınca yorum yazarsanız sevinirim.

bu arada yaptıran başka arkadaşlar varsa ne kadar sürer, tam olarak nedir ne değildir bahsederlerse iyi olur
  • 1 - 1,5 sene önce dişlerimi fırçalarken kanamaları ve alt çenemdeki etlerin çekilmesi beni endişelendirdi ve diş doktoruna gittim. diş taşı temizliği yaptırdım ( ilk defa ) özel bir muayane'de 50 ytl fiyat vermiştik. temizlik 5-10 dk arası sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

1 - 1,5 sene önce dişlerimi fırçalarken kanamaları ve alt çenemdeki etlerin çekilmesi beni endişelendirdi ve diş doktoruna gittim. diş taşı temizliği yaptırdım ( ilk defa ) özel bir muayane'de 50 ytl fiyat vermiştik. temizlik 5-10 dk arası sürüyor.

hocam peki yaşadığın diğer ağızproblemleri diştaşıyla bağlantılımıydı, yani temizlenmediğinde kanamalara ve dişeti çekilmesine yol mu açıyormuşta temizlettin. yoksa sadece gitmişken temizleteyim hesabımıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Misvak VS Diş Macunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

1 - 1,5 sene önce dişlerimi fırçalarken kanamaları ve alt çenemdeki etlerin çekilmesi beni endişelendirdi ve diş doktoruna gittim. diş taşı temizliği yaptırdım ( ilk defa ) özel bir muayane'de 50 ytl fiyat vermiştik. temizlik 5-10 dk arası sürüyor.

hocam peki yaşadığın diğer ağızproblemleri diştaşıyla bağlantılımıydı, yani temizlenmediğinde kanamalara ve dişeti çekilmesine yol mu açıyormuşta temizlettin. yoksa sadece gitmişken temizleteyim hesabımıydı

Hocam diş kanamalarının benim ağzımdaki problemden olduğunu ve yanlış fırçalamamla bu problemi etkilemiş. gerçekten dişlerimin dipleri günden güne çekiliyordu bu da sağlam olan dişlerin bile kaybedilmesine neden oluyor. ve sızlama ağrı yapıyordu ve koku yapar, tartar yapıyordu. temizlettirdiğimden beri hiç bir sorunum yok.
    Diş taşı temizliği sene'de bir yapılması gerektiğini söyledi fakat kaç kişi sene'de bir yaptırıyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 15 Temmuz 2011; 14:43:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

Hocam diş kanamalarının benim ağzımdaki problemden olduğunu ve yanlış fırçalamamla bu problemi etkilemiş. gerçekten dişlerimin dipleri günden güne çekiliyordu bu da sağlam olan dişlerin bile kaybedilmesine neden oluyor. ve sızlama ağrı yapıyordu ve koku yapar, tartar yapıyordu. temizlettirdiğimden beri hiç bir sorunum yok.
    Diş taşı temizliği sene'de bir yapılması gerektiğini söyledi fakat kaç kişi sene'de bir yaptırıyor ki

türkiyenin %90 ı ömründe hiç yaptırmamışdır. bende dahilim buna
    teşekkürler cevap için

• Ben teşekkür ederim.
  • Nerde yaptırıyorsunuz arkadaşlar 50tl'ye?
  • ben 50 tl ye ankara aydınlıkevler ağız diş sağlığında yeni yaptırdım çok ta memnun kaldım
    tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.