Şimdi Ara

Dışardan Sağlıklı Yemek Yiyebilen Var Mı ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenciyiz haftada en az 5 6 kere dışardan yemek zorunda kalıyorum,
    Sağlık açısından bu konuda rahatsız olmaya başladım,
    Yediğim yemekler de tahmin ettiğiniz üzere Adana Kebabı, Pizza, Burger King ve KFC menüleri, pide, lahmacun vs.
    Bunların arasından nispeten sağlıklı olanlar hangileridir, kötünün iyisini seçmenizi istiyorum.
    Vücuduma en az zararı hangisi verir? Açıkçası kola içmeyi bırakıyorum, Burger King McDonalds KFC gibi yerlere de bir daha uğramamayı düşünüyorum ama Lahmacun, Adana vs bunlardan daha mı sağlıklı?

• Cigkofte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok.
  • Burger mcdonalds, kfc gibi yerler güzelim dönerimden, adanamdan 100 kat daha zararlı. Kaliteli yerden döner kebap, adana yersen, sana vereceği zarar en fazla kilo aldırması olur.. Hergün yersen tabii. Ne idüğü belirsiz etlerle gözünün önünde eline verilen döneri bir tutmayın.. Kolayı da kesmen iyi olmuş, ayran iç, şekersiz proteinli güzel içecek. Daha ne ?
  • EE birader sen nasıl mıçıyorsun ayıptır sorması her gün bunları yiyosan lifli gıdalar sebze falan dayemen lazım mesela bornova küçük parkta ev yemekleri yapan yerler var gençler oralarda yiyor yok mu öyle bir mekan ?
  • Hocam ev yemegi pek yok da yemekhane var, oradan da yiyorum. Ama bazen yemekhane saatleri uymuyor bana gec saatlere kadar isim oluyor vs.

• İşyerinde istisnalı istisnasız hergün kuru fasulye-pilav-cacık yiyorum,gayette sağlıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.