Şimdi Ara

Disiplin nasıl inşaa edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiye lazım arkadaşlar. Özellikle çalışma disiplini hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiklerimi yazayım.

Sosyal medya veya herhangi bir bağımlılık varsa aşırı zaman yiyen bırakılmalı.Onu bırakmanın yolu da birden silecen veya başka birine dicen sil diye.

Uzun vadeli taslak planlar yap iste 2 ay sonra artık tyt de denemelere gecerim kimyanin surasina gelerim fln.Bu uzun vadeli planları haftalığa ayarla yani kısa vadeli planlara bu hafta kimyada şu biter fizik şuraya gelirim gibi.Sonra buna 22 30 gün boyunca çalışırsan disiplin kazanılıyor

Evde disiplin kurmak tek başınayken zor kütüphane veya farklı çalışma ortamı şart bence.Seni çalışmadan alı koyan şeyleri tespit et kendin daha iyi bilirsin.

Bir de bu çalışma disiplini biraz da aileden/küçüklükten gelen bir şey.Aile başarılıysa zaten çocuğa da disiplin geçiyor.Ama yoksa sonradan da kazanılanbiliyor sorumluluk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TornadoOfSouls0 -- 3 Eylül 2023; 12:52:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim tam 1 sene önce açtığım konuları açıyosun çabuk toparlanman lazim

• Hocam deme ya?Disiplin nasıl inşaa edilir? ?

Hocam ders çalışıyorum da istediğim saatlere çıkamıyorum. Ondan bu konuyu açtım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • santa loves kids kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi tecrübelerime göre acı çekmeye başladığın an gelişiyorsun. Onun dışında ardın sıkışınca mecbur çalışıyosun. Ama sen o anı bekleme. Acı eşiğini kuvvetlendir

• mecbur kalınca çakı gibi oluyorsun hocam

• bıçak kemiğe dayanıncaya kadar pompake

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt
    tornado hocamın ilk 2 paragraf aşırı doğru extradan şunu diyim: Sınava yüksek sıralama yapiyim mentalinde hazırlanan adam tam hedefe odaklanamaz.Bir hedef belirlenmeli (üni+bölüm) onun için çalışılmalı o bölümden mezun olunca gelinicek yer kafada kurulmalı.İşin sonunda bir ödül olması hayallere ulaşacak olmak insanı gazlıyor millet şuan 11k para için günde 10 saat çalışıyor,yksye 10 saat çalışan içinden geçer sınavın

• Bir süre oturup çalıştıktan sonra niye çalıştığını unutup devam ediyorsun. yarıyıl tatili ve sonrasında sadece çalışıyordum, tuşluya geçmiştim, her hafta çözeceğim kitapları masa üstüne koyup çalışırdım.

Tamamen evde çalıştım. Son 2 hafta çok kötüydü onun dışında fena değildi.

Şimdi 3 ay öncesi şaka gibi geliyor. https://forum.donanimhaber.com/yks-2023-jroptog-genel-analiz--156103744

• Sağlam temel lazım o temel de ilkokuldan beri oluşuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odanda çalışıyorsan ve elin sık sık telefona gidiyorsa kapın açık çalış ailen ne yaptığını görsün. Ses gelecek, dikkat dağılacak ama zamanla alışırsın bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.