Arkadaşlar laptopumun 1 tb olan hardiskini partlara böldüm. Sonra bunları Windows'un diskine ( C'ye) almam gerekti. Ama alamıyorum. Büyük ihtimalle windows üzerinde bu işlemi yapmaya çalıştığım için oluyor. Windows üzerinde Windows'un ( C'nin) partını düzenleyebilir miyim?
disk yönetiminden yapabilirsin. disk yönetimi üzerinden windowsun kurulu olduğu diske sağ tıklayarak genişlet deyin bu kadar basit lakin diğer partları silmeniz lazım yani ayrılmamış alan olmalıki c diskinin içerisine girsin
C-AKBAL
kullanıcısına yanıt
Sağolun ama denemiştim önceden onu olmadı Başka uygulamalardan denedim o da olmadı Büyük ihtimal Windows üzerinden denediğim için ama illa usb ye linux atıp mı yapacağım?
quote:
Orijinalden alıntı: Eren3326
Sağolun ama denemiştim önceden onu olmadı Başka uygulamalardan denedim o da olmadı Büyük ihtimal Windows üzerinden denediğim için ama illa usb ye linux atıp mı yapacağım?
size anlatığım gibi bu videodaki gibi yapacaksınız
Üstündeki rengi mavi olanları silmen lazım dostum hepsini birleştirebilmen için...Yedeklerin falan varsa silme tabi de, birleştirebilmek için silmen lazım.
O değilde C harici bütün disklerde birleştirme oluyor. Ben şimdi hepsini formatlamaya kalksam işin içinden çıkamam vazgeçtim böyle kalsın. Yardımlarınız için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme