Şimdi Ara

Dişten eczacılığa geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dişin durum ortada.. özel klinik açmakta bu kurda benim için imkansız devletin durumu belli zaten ve çok kötü bir şehirdeyim eczacılığa geçiş acaba mantıklı bi tercih mi olur? Eczane açmayı düşünmüyorum özel şirket ilaç kozmetik vs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• keremynd K kullanıcısına yanıt
    Hocam sen kesin dişi bırakmak istiyorsun ve bu bölümü bırakıp hangi bölüme geçeceğin konusunda kararsızsın sana tavsiyem sağlık mı? Temel bilimler mi? Mühendislikler mi? bu meslek sektörleri içinde kendine uygun olanı bulup ondan sonra bölümüne karar vermen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapes_ -- 30 Kasım 2021; 21:34:6 >
  • bence dişten devam...

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt
    Yok aga

diş iyidir kanka. eczacılığa geçsen bu sefer de ulan ben nasıl iyi şirkete giricem tonla mezun var diye düşüneceksin

5 yıl okuyup zor bi bölümü ben nasıl klinik açıcam diye düşünüyorum. Mezun dolu dişte de hep fakülte onlardan nası sıyrılcam dus yapmadan artık meslek çöp 4 5 bine çalışır oturursun 5 yıl okuyup 4 yıl tekrar okumak ona hazırlanmak beni daha çok yıpratıyor

aga şimdi geçmeye odaklandığın için sadece dişin kötü taraflarını eczacılığın iyi taraflarını düşünüyorsun. eczaya geçersen 2 ay sonra onun da kötülüklerini düşüneceksin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hemşirelikten Tıbba geçiş
    7 yıl önce açıldı
    Diş Hekimliği Yatay Geçiş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    En azından üniversitede güzel yaşarım şehir güzel

Aga stresi çekemem ki ben dişte hep aklımda geçmek zaten yazmıcaktım

• Diş fakültesinden ailesi zengin bi kızla evleneceksin bu kadar . Benim de hedefim bu yönde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheNormzz T kullanıcısına yanıt
    Bulamazsan kızı :)

Hocam diş için günden 8 9 saat çalışıyorsan kız da bulursun herhalde ya :)

• Dişin durumu ortada ama eczacılık düşünüyorsunuz :) lol

İlaç şirketinde çalışma gibi bir düşünceniz varsa kimya mühendisliğine de göz atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O da aklımda

• Ben de diş 1. Sınıf öğrencisiyim şehir diyeceksen şehirden pek bir fayda bekleme ekonomik durumunuz anladığım kadarıyla kötü benim ki de öyle ve bu devirde ''çoğu" şey parayla olduğu için sırf şehir değiştirmek için gitmek bana mantıklı gelmiyor ben Mersin'deyim öve öve bitiremedikleri bi bok çukuru afedersiniz. Ha Diş sevmiyorsanız orası ayrı. Fiziğe ilginiz nasıl bilmiyorum ama arada bir ODTÜ fiziğe geçmek aklımdan geçmiyor değil.

• Meu dis guzel diyolar ya neyini begenmediniz hocam siz

• Sürünmeye değmez bence diş bu devirde ya geç fark ettm

• TheNormzz T kullanıcısına yanıt
    Belki de linç yiyecem çok takıntılı değilimdir ama ortam b*k gibi bütün erkekler mi abazan olur be kardeşim kızlar kaşar. Minik bir bina 90 yks 30da yös'le gelen 120 kişi sınıfta neredeyse üst üste oturuyoruz. Fakülte zaten yeni 2016'da açılmış akademik kadrosunun eksik old. 1.Sınıf olmama rağmen farkettim. Kendimize ait laboratuvarımız yok tıp fakültesinde ki laboratuvarlarda pratik dersler işleniyor diş hastanesi desen inşaat halinde hala. Gelenin gitmek isteyeceğine herhalde o kadar eminler ki yatay geçişin en zor olduğu üni MEÜ diyebilirim kızlarıyla meşhur piktiri poktan bir ortam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.