Şimdi Ara

Divix formatlı filmi cd ye kopyalama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İnternetten indirdiğim filmler divx formatında oluyor. Bunları cd ye aktarıp televizyonda seyretmek istiyorum fakat yapamadım. Mp3 formatında kaydedebildim ama onuda vcd okumadı. bilgisayarda kayıtlı olan divx filmi nasıl vcd de izlenebilir hale getirebilirim? hangi programa ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim...

• Divx formatındaki filmleri direkt dosya olarak yazdıracaksın cd ye. İkinci nokta da, vcd-playerlar divx oynatmaz. Eğer elinde divx-player var ve elindeki divx filmi dosya olarak cd ye kaydedersen,tv de izleyebilirsin.
  • eger elinde divx player yok ve vcd plater var ise elindeki divxi uygun cevirici programlarla vcd formatina cevirmen gerekir.
  • İşte bende o çevirici program nedir onu öğrenmek istiyorum. Programı biliyorsanız iyi olur benim için. Teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

eger elinde divx player yok ve vcd plater var ise elindeki divxi uygun cevirici programlarla vcd formatina cevirmen gerekir.
  • total video converter işini görür
  • ayrıyetten, divix değil divx
  • YA ODAYA BAK YA SÜPER :d EUHEUHE

DOSTUM DİVX FİLM İZLİOSAN NEDEN VCD YE CEVIRIOSUN ANNAMADIM BEN,,DİVX FILMI DATA OLARAK YAZ CD YE ARKADAŞINDA DEDİĞİ GİBİ GİT BİR DVD DİVX PLAYER AL TAKIL İZLE .. HANİ OLDUDA ARŞİV YAPMAK İSTERSEN İLETİŞİM KURABİLİRSİN...SİNEMA-DVD-DİVX HAKKINDA İSTEDİĞİNİ SORABİLİRSİN ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUN DVD'Sİ KOPYALAMA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıyetten diyede bir kelime yoktur ayrıca demek daha uygun olacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: hazarguney

ayrıyetten, divix değil divx
  • Ayrıyeten kelimesi var , neden olmasin. . Sadece arkadaş bir t harfi fazla kullanmış. Olur o kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: maviekin

ayrıyetten diyede bir kelime yoktur ayrıca demek daha uygun olacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: hazarguney

ayrıyetten, divix değil divx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.