Şimdi Ara

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
32
Favori
37.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyarbakir hakkindaki goruslerim tamamen degisti konu sayesinde.bazi aydinlanmalar yasadim.batiya gocle gelenler trafik isiklarinda araclari taciz edenler, yoldan gecen vatandasi "1 lira 1 lira" diye taciz edenler norveclilermis.kacakcilikta sinirlari zorlayip,ulkenin tum imkanlarini art niyetli kullanip sonra "bize bagmiler" diyenler avustralyalilarmis.kadina en cok degeri biz veriyoruz demelerine ragmen kadina mal muamelesi gosterenler korelilermis.sirf etnik kimliginden dolayi kundaktaki bebegin,hizmet icin gonderilen gorevlinin canina kast edenler kanadalilarmis.siddete bu kadar egilimli olup devamli siddete basvurup baris naralari atanlar litvanyalilarmis.15~20 cocuk yapip bunlari sokaga salip feodal duzenini yasatmaya calisanlar isvicrelilermis.sosyalist ayagina irkcilik yapanlar kubalilarmis.sirtimizda kambur olarak gorduklerimin biz sirtinda kamburmusuz megersem.vay be siz neymissiniz de biz fark edememisiz.ozur dileriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı bütün mesajları şikayet edeceğim.Konuyu saptırmanın anlamı yok.Diyarbakır'a gitmeyen veya merak etmeyen biri bu konuyu baltalamasın.Rizeliler , Balıkesirliler diye onlarca konu açılıyor o konulara girip hakaret ettiğimizi ne zaman gördünüz?Aynı saygıyı bu konuda da bekliyorum.
  • Cumartesi uçakla geleceğim. Nişanlım Siverek'te çalışıyor. Cumartesi akşama kadar Diyarbakır'da gezmeyi planlıyorum. Daha önce dağ kapı bölgesini surları,camileri,kliseleri, Gazi Paşa Hanını gezmiştim. Tarihi bir handa kahvaltı yaptım, çiğ köfte yedim. Ofis caddesinde dolaştım.

Bu sefer geldiğimde napayım nereye gideyim?
  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    Ben de Siverek'te yaşıyorum 4 yıldır, ailem burada değil, tek yaşıyorum. Burada bir şeye ihtiyacınız olursa haber verin yeterli.
  • Teşekkürler bir şey soracağım mesaj atıyorum.

Siverek'te Paşa konağı dışında gezecek bir yer var mı? Birde çiçekçi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

Kaçak bedeli o bölgede oturan abonelerden tahsil ediliyor. Siz rahat olun.

Benim evim Kayapınar'da. Bu bölgede kaçak oranı çok çok düşük ve elektrik faturam önceki mesajlarda da bahsettiğim gibi kış 95 TL yaz 195 TL civarı geliyor.

Aynı elektriği bağlar da kullanan teyzem ve eşi 350 TL elektrik faturası ödüyor.

Yine aynı elektriği Silopi (Şırnak'ta) oturan arkadaşım ve eşi 500 TL olarak ödüyor.

Cefasını çeken biziz şikayet eden batıdaki arkadaşlar. Biraz araştırıp öyle yorum yapın. Öyle ne idüğü belirsiz gazete haberleriyle gelmeyin.

Yapmayın gözünüzü seveyim, bir haneye (eve) bu kadar fatura gelmesi imkansızdır!
    Faturayı buraya ekleme imkanınız varsa bakmak isteriz dediğiniz kadar varmı diye.

• -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    Özel mesajla cevaplıyorum bunu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

Diyarbakir hakkindaki goruslerim tamamen degisti konu sayesinde.bazi aydinlanmalar yasadim.batiya gocle gelenler trafik isiklarinda araclari taciz edenler, yoldan gecen vatandasi "1 lira 1 lira" diye taciz edenler norveclilermis.kacakcilikta sinirlari zorlayip,ulkenin tum imkanlarini art niyetli kullanip sonra "bize bagmiler" diyenler avustralyalilarmis.kadina en cok degeri biz veriyoruz demelerine ragmen kadina mal muamelesi gosterenler korelilermis.sirf etnik kimliginden dolayi kundaktaki bebegin,hizmet icin gonderilen gorevlinin canina kast edenler kanadalilarmis.siddete bu kadar egilimli olup devamli siddete basvurup baris naralari atanlar litvanyalilarmis.15~20 cocuk yapip bunlari sokaga salip feodal duzenini yasatmaya calisanlar isvicrelilermis.sosyalist ayagina irkcilik yapanlar kubalilarmis.sirtimizda kambur olarak gorduklerimin biz sirtinda kamburmusuz megersem.vay be siz neymissiniz de biz fark edememisiz.ozur dileriz.

Gayet doğru birde eksilemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Benim evim Kayapınar'da. Bu bölgede kaçak oranı çok çok düşük ve elektrik faturam önceki mesajlarda da bahsettiğim gibi kış 95 TL yaz 195 TL civarı geliyor.

Aynı elektriği bağlar da kullanan teyzem ve eşi 350 TL elektrik faturası ödüyor.

Yine aynı elektriği Silopi (Şırnak'ta) oturan arkadaşım ve eşi 500 TL olarak ödüyor.

Cefasını çeken biziz şikayet eden batıdaki arkadaşlar. Biraz araştırıp öyle yorum yapın. Öyle ne idüğü belirsiz gazete haberleriyle gelmeyin.

Yapmayın gözünüzü seveyim, bir haneye (eve) bu kadar fatura gelmesi imkansızdır!
    Faturayı buraya ekleme imkanınız varsa bakmak isteriz dediğiniz kadar varmı diye.

Hocam biz de öyle dedik ancak o faturayı gözlerimle gördüm. Arkadaşlar ödedikten sonra atmışlar faturayı. Dicle EDAŞ'a geçmiş fatura için dilekçe yazdık, sırf buraya ekleyebilmek için. Cevap gelince ekleyecem.

• En cok icilen sigaranın prestige oldugunu umuyorum dogru mudur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orh01

Diyarbakırda askerlik yaptım böyle bi sehir olamaz her yerde kürdistan bayrakları yollarda kopralar kirpiler polis arabaları eksik olmuyor. Hasanpaşa hanına gittim kahvaltı için orası fena degil ama baglar felan her gün olaylar, her gece atılan havai fişek, silah sesi ama her gece de olmazz ki kardesim ne istiyolar bu kadar. Vurdukmu da bizi vurdular diyolar

Doğruları eksilerler böyle daha ileriye gidip gerçekleri yazarsanda mesajını sildirir bunlar.

Ne oldu marksist leninist özgürlükçü topluluğu neden sildirdirıyorsunuz mesajları ? verecek cevabınız yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

quote:

Orijinalden alıntı: JLW

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

Sizde Diyarbakır ve oranın insanı hakkında ki düşüncelerinizi yazar mısınız? 6 sene az değil, birde sizden duyalım.

Diyarbakır öncelikle her ne kadar batıdan giden kişilerin " çok güzel tarihi var , çok güzel şehir " gibi cümlelerine katılmıyorum. Hem insanları hem de şehri berbat. Surlara çıkayım dedim merdivenlere sıçan mı dersiniz , işeyen mi dersiniz,biralar mı dersiniz , ne derseniz diyin . Leş bir yer. Hele ki Batıdan gittiyseniz Allah kolaylık versin.
    Pazar alışverişine çıkan istanbullu birisi ise ürünün fiyatının üstünde fiyat söylüyorlar.(şiveden anlıyorlar) . Abla sen nerelisin diye direkt soruyorlar.İçinizden "böyle saçma şey mi olur" dediğinizi duyar gibiyim .Ama gerçekler bunlar.
    Ben 9-15 yaşları arasında orada durdum.Okul hayatım berbat geçmişti.Sınıfta 3 Türk vardı.Ben ve 2 tane asker çocuğu.Bizi resmen dışlıyorlardı.Çok dayak yemişliğim vardır.Bazı y.... hocalar da bize düşmandı . Resmen başka ülkede gibisiniz orada.

SİZ SİZ OLUN DİYARBAKIRA 200 KM ÖTEDEN BİLE YAKLAŞMAYIN

Benim de şivem çok farklı. Her Cuma pazardan alışveriş yaparım kimse de şu zamana dek etiket fiyatından daha pahalı ürün satmadı.
    Ben de Türk'üm kimse beni dışlamıyor.

Ben , bana yapılanı yazdım kardeşim .Sana olmamış olabilir.

• Evet,yine ben geldim. Son gelişmeleri vereyim:
    Diyarbakır forum açıldı.
    Diyarbakır'a doğal gazlı sistemle çalışan otobüsler getirildi.
    Diyarbakır raylı sistemin temelleri atılacak.
    Diyarbakır'da bisiklet yolları yapıldı.
  • quote:

Evet,yine ben geldim. Son gelişmeleri vereyim:
    Diyarbakır forum açıldı.
    Diyarbakır'a doğal gazlı sistemle çalışan otobüsler getirildi.
    Diyarbakır raylı sistemin temelleri atılacak.
    Diyarbakır'da bisiklet yolları yapıldı.

Hadi ya geçen ay oradaydım yoktu, Ss isteriz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Hocam biz de öyle dedik ancak o faturayı gözlerimle gördüm. Arkadaşlar ödedikten sonra atmışlar faturayı. Dicle EDAŞ'a geçmiş fatura için dilekçe yazdık, sırf buraya ekleyebilmek için. Cevap gelince ekleyecem.

Geçmiş aylardan kalan hiç mi fatura yok? Neyse sıkıntı değil, bir sonraki ayın faturasını atarsınız. Sonuçta her ay üç aşağı beş yukarı aynı gelir.

• Yapılmış Şubat ayında ama çok kısa ve Diclekent sadece... Yine de başlangıç için iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Yapılmış Şubat ayında ama çok kısa ve Diclekent sadece... Yine de başlangıç için iyi.

Evet,75 metre yolu,50 metre yolu ve Diclekent bulvarına doğru yapılıyor.
  • Eyvallah iyi yazmissinda bi ögrenci falan gider burdan etkilenip,pisman olur.Halki zil zurna kör cahildir arkadaşlar.Bu insanlarin savunulcak yeri yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ieyegosubu -- 21 Haziran 2015; 15:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

Eyvallah iyi yazmissinda bi ögrenci falan gider burdan etkilenip,pisman olur.Halkisa zil zurna kör cahildir arkadaşlar.Bu insanlarin savunulcak yeri yoktur.

Herkes kör cahil bir tek sen akıllı ve bilgisin zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

Eyvallah iyi yazmissinda bi ögrenci falan gider burdan etkilenip,pisman olur.Halkisa zil zurna kör cahildir arkadaşlar.Bu insanlarin savunulcak yeri yoktur.

Herkes kör cahil bir tek sen akıllı ve bilgisin zaten.

Zoruna gidebilir gerçekler ben orda yaşadım yorumumuda yaparim senide inan hiç ilgilendirmez

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.