Şimdi Ara

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
32
Favori
37.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Politik olarak farkli dusunuyor olabilirler, bu beni cok alakadar etmiyor demissin.

Sokagin ortasinda arkasindan vurulan askerlerin,dag basina kacirilarak besikteki cocuguyla birlikte oldurulen ogretmenin,yolu kesilerek kursuna dizilen sivillerin,otobuse binip evine gitmek isterken yakilan gencin sucu politik dusuncelerinde ki farkliliklardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokaklarda biji apo diye gezenler çok mu.türk olduğumuzu öğrenseler öldürürler mi

• ben Tekirdağlıyım,

bızım koye zamanında 4-5 aile geldı dıyarbakırdan. kan davasından kaçmışlar. yerleştıler, çoğaldılar. yıllardır bızım trakya halkı, olsun be onlarda bızım evladımız derler. ayrı gayrı yapmazlar. hatta koy kahvesını son 2 yıldır onlar ısletıyor. ve hatta bızım göçmen dılını öğretmısler arkadaslara, adamlar nerdeyse kürtçeyı unutacaklar.

hallerınden memnunlar, hayatları guzel. daha ne kavgaları olmus Türklerle ne mevzuuları.

pekı neden acaba doğuda aynı muamele Türklere yapılmıyor sence. ben sadece fıkrını merak edıyorum. yoo aynı muamele yapılıyor deme, öldürülen asker ve öğretmen gıbı polıs gıbı memurları bılıyoruz.

arkadasım lıcede gorev yaptı as. tegmen olarak 2 yıl. neler anlattı anlatmak ıstemem burda.

sadece senın fıkrını soruyorum olayın aslı nedır? sence neden boyle, varmı bır gozlemın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

Genelleme yapmıyorum,polisleri neden sevmiyorsunuz ?

Dostum,genel olaral polisleri sevmiyorlar.
    Askere karşı daha bir sıcak kanlılık var sanki; Lakin polisi sevmiyorlar. Şehir içindeki toplumsal olaylardan olabilir diye düşünüyorum.
    Sevdikleri polisler varmış; Gaffar Okan millet tarafından çok sevilirmiş. O da bildiğiniz gibi hayatını kaybetti.

gaffar okkan mite fayda sağlamaya başlayınca pkk ergenekon çalışması sonucunda adamı harcadılar bilmem hatırlarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SejanRuby

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Orijinalden alıntı: SejanRuby

Diyarbakırlıyım, 17 yıl orada yaşadım. Yaklaşık 7-8 yıldır İzmir de yaşıyorum. Yazdığın güzel yazılar için teşekkür ederim bir Diyarbakırlı olarak. Memleketime olan hasretimi arttırdın. İnşallah bu kış gelip cigerin, lahmacunun, kebabın dibine dibine vuracağım.
    Diyarbakır halkı kendisine ön yargı ile yaklaşmayan herkese kucak açar. Şu an yaşadığım ilçeden memur bir bayan arkadaş tayin ile Diyarbakır'a gitti, kendi başına eve çıktı. Yaklaşık 7 8 aydır orada ve hep memnun olduğunu söylüyor. Ayrıca baya bir de kilo aldı. Dediğim gibi, basından duyduklarınız ile değil de, ön yargılarınızı, hakir görme, yok sayma gibi düşüncelerinizi bir yana bırakıp Diyarbakır'a saygı ile giderseniz, el üstünde tutulursunuz.

Diyarbakır yani memleketin bir başka degil mi izmirin yaninda. Memleket hasreti cekerken.

Bülbül-altın kafes olayı hocam. Ne kadar rahat, güzel, huzurlu bir şehir de olsa İzmir, memleket apayrı..

Biz de aynı şeyi savunuyoruz. İzmir izmir olarak kalmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Diyarbakır halkının Diyarbakırspor ile arası nasıl, şampiyonluk için bütünleşme var mı? ( Diyarbakırspor 3.Ligde)

Malatya'da var da noluyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • molotofun Kilosu Kaca:)
  • ben de diyarbakırda yaşıyorum ben de alırım soruları
  • Diyarbakırda uçaktan iner innez çatışmaya giriyorsunuz.çoook dolmuş durağına bile yetişemeyen gördüm haaa birde ele geçirirlerse kesiyorlar ona göre beyler bence hiç o bölgeye gitmeyin vallaha bi taraflarınızı elinize verirler.yada giderken yoğun miktarda mühimmat en az iki keleş en az bir yelek kurşun geçirmeyeninden birde çelik don götürün:)...

• PS cafelerde Pes mi, Fifa mı oynanıyor ? Çoğunluk hangisi ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Yere düşen karpuzları napıyorsunuz?

La bıktım yeter

• Konaklama yerleri nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: aliemci

PS cafelerde Pes mi, Fifa mı oynanıyor ? Çoğunluk hangisi ? :D

Pes oynanıyor.

• kuzi keri ne demek
  • Orada pkk paçavrası ve t shirtları satıldığı doğru mu?
  • hayatımda bır kere gıttım gayet güzel bir şehir gelişmiş tekrar fırsatım olsa tekrar gitmek isterim

• Forumda böyle bir konu görmek ne kadar sevindirici.Arada yine gereksiz yorumlar konuda bulunsa da genel olarak seviyeli güzel bir bilgi paylaşımı var.Konu sahibine teşekkür ediyorum bu konu için.
  • İstediği gibi olsun isterse new york olsun askerimi öldüren adamları destekleyenleri sevmem sevemem.
  • diyarbakırda kurban eti dağıtırken öldürülen liseli yasin ve arkadaşlarına halk ne tepki verdi ? bizim burada içimiz gitti aklımızdan çıkmıyor,diyarbakırlılar ne dedi o çocukların önce bıçaklanıp sonra 3 kattan aşağı atılarak öldürülürek en son zılgıtlar eşliğinde yakılmasına ? Not:sorum konuyu açan kişiye karşı eleştiri değil ondan bilgi alma amaçlıdır ki ben de doğuluyum .
  • O değilde ortadoğunun en büyük AVM si Nata vegaymış ankaradaki

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.